Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez lehet a baj hogy ilyen lassan megy utána az állitócsavarnak az a műanyag nem tudom mi annak a neve ?!?! :O mert ha csavarhúzóval utánna mozditom egyszerre a gázrántással akk veszi a lapot :O
Szólhattál volna előbb is, most rendeltem drágábban Merge Racing rugót
A kis fekete pöcökből a gyorsító rúdját hogy a legegyszerűbb kibányászni?
Sziasztok!

Eladnám a képen látható idomszettet és matricákat (ránézésre SX 250 03-ra való) 12.000 ft, valamint KTM Behr SM szettem 255-300as első valamint hátsó tárcsával, új 40-45-48 lánckerékkel 120-150es metzeller gumikkal 150.000 ft.

Elérhetőség adatlapomon valamint hirdetéseim közt.
hát lényegében a levegőszűrőleápolása után is, mert olajcsere volt meg szelephézagot állitottunk és ahogy szét volt szedve a levegőszűrőt is leápoltam még azt kipróbálom h kitisztítom még1szer lehet h az szívat mert annyi h pénteken összeraktuk vasárnap mentem vele és itt tartok :(
szia.nekem a zöld rugó nem oldott meg ilyen jól semmit.valamiért a gyorsító mechanika hézagai nőttek,ezt próbáltam az állítócsavarral korrigálni,de csak egy időre sikerült,és nem lett tökéletes.a probléma a gyorsító membrán cseréje,az alatta lévő rugó ,a kocsi,meg a vákuum lap cseréje után oldódott meg.ez az én saját tapasztalatom,nem biztos hogy másnál is ez a baj.
LÁTOM a KOS szót már KIemeled...mert megismertettem veled a SAJÁT ÉNEDET:)

Valóban BÉNA vagyok...mert NEM hazudtolom meg magam...NEM akarok NAGYOBBNAK láccani mint aki vagyok...és MINDEN dolog,JÁRmű is egy NAGY kókány...ami KÖRÜLVESZ:)
Megint megmonntad a FRANKÓT...mint mindig...és ÉN hiszek neked...mert EZ is egy ÉLMÉNY...amit a magaménak ÉRZEK:)

Te zarándi KOS:):)
téboly és levi.
van egy jó hirem meg egy rossz...azt a levegő csavart azt nem tudod odacsavarni sehova ahol jó lenne...mert nem azzal van a baj..bár lyóhelyen kapisgáltok...
az a baj hogy 2008 előtt még úgy hivták sxs rugó a gyorsitóhoz.. és 1-2 ezer ftért be is tudod szerezni...bár hol ktm kereskedőknél..
ugyan is azért torpan be, mert a nagyon hirtelen gázadáskor ez a 4t ez sokkal több benzint kér ahhoz hogy meginduljon..különben a keverék annyira leromlik hogy konkrétan alapjárta közel hirtelen lepadlózod..oszt még kis fokozatban ..meg is áll6

ha leveszed a karbit és úgy vizsgálod kézbe akkor lát6od.. hirtelen bepadlózod...ugytartod..a benzinsgár küzepes erővel ellövel kb 1m
talán kicsit többet...és jó 2 sec ig még sprickol.. mert a rugó..ami bepréseli a benyát.. az kicsit gyengusz...ezt korigálták 2008tól..azt hiszem a szine onnantól lett a zöld (sxs rugós)
a gyári az kék..és lópicsa erejű benzinsugárral dolgozik...
magasabb fokozatban nem zavaró.. de kis fokozatban ha leteszed a gázt.. simán olyat csuklik előre esel
nem volt türelmem kivárni azt a 2 hetet amig lett volna.. és szétszedetm..kb 5mm rel hajtottam vissza a végét két kis műszerész fogóval...
na összeraktam mondom ha elQrnám is két hét múlva itt a gyári tunnyingos amivel ezek a gondok megszünnek( egyszergomi orkos szerelő barátom mesélt erről a problemről..és hogy mi is a megoldása )
de a rugó visszahajlitása mérnökössen -ahogy pöpec ormosi laca is lyellemzi 6ékony tevékenységem -kelőne jól sikerált...
mert a tezsten kb duplája távra lövia benyát a karbi...és mivel a rugó erősebb ezért a sugár is dúsabb...viszint vigyázni..mert a gyorsitó az csak a membrán alá befolyt benyát lövi ki..egy gázhúzásra...tehát ha nagyon gyorsra veszed.. akkor nagyon hirtelen indul...de a felpörgési szakaszban viszonylag hamar is fogy el...amiből adódóan a nagyon hirtelen indulásból egy közepessen béna gyorsulás lehet a középső tartományban...
magyarul nagyon ugrósnak érzed majd de mégis pár másodpercen belül meg lelankad az az intenzités...
ez mondjuk súberrel valamelyest utánkorigál6ó(ha minde igaz pl a fc 450 husabergbe azért tűnik olyan erőszakosnak mert az már eleve a zöld rugóval jött ki..2004ben is
de ez a vége ez csak teória..
a valósága za hogy az 5mm kihajlitással olyan hirtelen lett a motor..és olyanniyra ugrós amire azt mondtam..nem cserélgetem másik rugóra...bár szinte biztos hogy az ideálisabb mint emez..viszont most nekem pont elég erővel indul meg ....majd minden fordulaton minden szituációban úgy viselkedik ahogy én azt nagyon komálom...

jimmi525 tudja is a cikkszámot talán..de ktm bolt tudja miről van szó..

ez a rugó ez nem a membrán alatt van.. véletlen sem...
ez a súberemelő tengely mögött talál6ó...és elég jól szét kel berhelni...+nagyon ügyes kis mozdulattal jön szét a gyorsitó szivattyút mozgató kis műanyag bütyök.. gyanúsan azt ott nem nagy vaszizdasz eltörni...
laci
te akkora hülye vagy..még ezt is benyaltad...
a banKOS téma az csak beblöff volt...akkor még nem érdekelt ki is ez a nagyon oKOS seggfej...
..nem csak egy béna iromány vagy itt..hanem az életben is hasonlón adod elő...
te nagy kókánybéla...
gyüjtsed is az éleményket innen onnan.. ha sokat mondogatod ..még a magadénak is érezed majd
na holnap kimosom a légszűrőt kíváncsi leszek.. mióta tettem bele 1 új gyertyát felpörög eddig csak szivatóval ment.. akkor itt valami varázslat van.. mert olyanokat csinál amibe semmi összefüggés nincs.. :D
Akár, vagy pedig mas olajat vagy sprayt hasznalt ami inkabb eltomitette a szurot.
ja arra gondolsz h koszos szűrőnél jó volt a levegő és kitakarította és utána többet kapott és akkor sok? mert akkor lehet nekem is ez van.. de nekem mondjuk most elég koszos a szűrő akkor lehet h nekem meg pont kevés?
ezt azután kezdte csinálni hogy a levegőszűrőt leápoltad?
oké ..nekem is ezek a tünetek megpróbálom én is vagy jó lesz vagy nem :O de jó lenne ha jó lenne azért ...megy am a motor de idegesít meg azért ha odahúzok neki akk menjen.... köszi azért HA VALAKI VALAMI MÁS ÉSZREVÉTELLEL TUD SZOLGÁLNI NAGY KÖSZÖNETTEL VÁROM ! :)
hú hát neten nem szerelünk.. van keverékállító csavar jegyezd meg hol van és tekerd ki meg be és próbálgasd.. ha nem jó tekerd oda vissza ahol volt.. nagyobb bajt nem csinálhatsz.. aztán lehet nem is levegő neked.. de én most azt fogom megpróbálni.. más ötletem nekem sincs.. gyertya új.. benzinszint jó.. gázra jön simán gyorsul meg minden.. egyedül ha hirtelen odarántom akkor megtorpan 1X.. aztán kicsit visszaeengedem utána felpörög
én annyira nem vágom h hogy kell azt beállítani h jó legyen ?
az enyém is ugyan ezt csinálja, csak még nem volt kedvem foglalkozni vele mert menni tudok vele.. sztem a levegő mennyiséggel lesz a gond.. vagy sok vagy kevés nálam is meg nálad is.. én most azt fogom próbálgatni..
Sziasztok segítségre lenne szükségem exc 400 2004-es ,Alapjárat jó, folyamatos gázadásra jól reagál de a hirtelen rántásra betorpan és van, hogy le is fullad szelephézag lett állitva levegőszűrő leápolva karburátor kitakarítva indulni is indul könnyen hidegen is melegen is mi lehet még a probléma ha valaki tudna segiteni azt megköszönném
Viszont a gyűrű nélküli lánc olcsóó
Van egy narancs színű Afam MX4-G láncom eladó, kell? :) 14eFt postával, Afam legjobb lánca. Gyári első acél új 14-es és hátsó 1-2 üzemórás alu 48-as lánckerekem is van eladó hozzá. Arany közepű, új Supersprox 50-es is van 1db, 18eFt-nál pár ezressel olcsóbban
EZEK szerint CSAK elolvastad a TEKKNOLLÓGIJJÁT...a PORfestésrűl...hazug KOS...

ÉS INFORMÁLÓDTÁL...a HAVEROKTÚL...meglepett MI?

NEM kell bújjdosnom...LÁTOD...aki ismer AZ ISMER...:)

ÉS azt is TUGGYÁK hogy mindenemet ELVITTE hja BANK...csak a RIGA maratt...ÉLMÉNY meg LÓfasz se...:)
Helló! KTM lc4 adventure 640 tank benzincsappal tanksapkával és KTM lc4 620 kábelköteg Eladó!
Nekem van emberem aki megy évek óta és indul is Keresd a fcbrukkon a laci radit
Járnak buszok a bányába,amik viszik a jónépet,de így is sokat kell sétálni.Szerintem annyira így már nem fasza. Egyszer azért érdemes így is elmenni,már csak a helyet látni élőben is!
Kiket ismersz Edelényből?