Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ISTENEM...:)

Ugyanaz...de a BOLONDNAK jó a fapénz is..csak csörögjön...

a MÉRNÖKÚR...
A porfestés=szinterezés, ergo ugyanaz, csak más szóval. Ha még gyári szinter, akkor a homokoló nem fog örülni neki, illetve sokat kér majd érte. Ha leégeted előtte, akkor könnyen lejön majd. Ha papíros a motorod, akkor homokolás előtt ragasztd ki az alvázszámot. Én alumínium szalaggal ragasztom még a szinterezéshez is, majd körbevágom, és átlátszó fóliával vonom be, így megmarad, és látható az alvázszám.
ugyanaz a kettő
olyan helyet keress ahol tudják foszfátozni is a vázat
Az ÜL a kutyának szólt...NEM neki...

NEM azt mondtam hogy ÚJJ idomszett kell RÁ...mert ODA nem is kell...de a MŰSZAKI megoldásokba lehetne VINNI egy kis IGÉNYESSÉGET,ESZTÉTIKÁT...mert ATTÓL hogy EXTRŐMMENNDÚRRÓ(ő szerinte) még nem azt JELENTI hogy IGÉNYTELENÜL gányolni kell rajta bármit is...

De nekem végülis MINDEGY...ha NEKI jó és BÜSZKE rá(mert arra a FÉKPOFA befogatásra kibaszottul AZ) akkor hagyszóJJon...
kedden megyek a homokszóróhoz....
ott megtudom hogy hol szintetezik itt a közelebe..vagy hol porfestik...
volt olyan aki azt mondta a szinter hamarabb lepattog6 mint a porfesték. . .

hagyd rá..
sajna ..a túl alacsony szociális inteligencia párosul az amúgy is nagyon alacsony inteligenciával...ide jut akkor ...csak azt nem értem.. mért szólitgat meg... a kúrva annya vagyok én neki...igazándiból az élete értelme.. a big lovélya vagyok..csak ez 3-4 éves szinten megragadt inteligencia szinten igy tudják kimutatni...
inkább foglalkozna az igyényes rigályával.. vagy már azt is elvették tőle..
adtak neki két üveggolyót aztán beguritották a sinek közé hogy keresse ott a fényt

nem tudni..

ha valaki megfejtené mi az amiben gerjed rám...
akkor annak átküldeném a cuccost
valami lúgos baszásba szokták áztatni az alumíniumot akkor megmarad rajta a festék
akkor pattog le ha nincs kezelve mert tök gyorsan oxidálódik a felülete
Az első gumicseréig talán még ki is fog nézni valahogy.
Helló Barátja. Ne bántsd mindig a Horthy Magyar gyereket, jól csinálják amit csinálnak. Nem kell hozzá szép és jó motor. Habár ezért a műveletért nálunk 10-es madársörét már benézne a seggbe.
Tartós erős műanyag alapú bevonatot kapsz. Nekem vastag emiatt felnin nem tetszik. De ez az én véleményem.
NEMUGAT! ÜL!
majd ne válaszolj neki.. az anyukája simogatja a lábát azért írkál.. :) meg majd megeszi a méreg..
Azzal az IGÉNYTELEN hozzáállással és megoldásokkal amiket csinálsz tényleg csak POFOZVA lesz...nem FELÚJJÍTVA...:)

Annyira oKOS vagy(legalábbis ANNAK tartod magad) akkor MI az OKA hogy az oKOSságod ekkora IGÉNYTELENSÉGGEL párosul?

GÉPÉSZMÉRNÖK ÚR....egyetemi REKKTORR...
Ráfon/felnin mennyire jó ötlet a szinter?
Megint ÜLDÖZÉSI mánnijja GYÖTÖR KOSfej?

Miért fikáznám AMI tényleg ÜGYES és JÓL kivitelezett...?
A kotvány,igénytelen megoldásoktól ami a motorodon szerepel azt LEHET(ne) fikázni...de FELESLEGES...mert amúgy SE fikázni szoktam hanem VÉLEMÉNYT ALKOTNI...és amiket OTT lát az ember az KRITIKÁN ALULI...

MOST mekkérdezném hogy TÉNYLEG IGAZI hüjje vagy vagy csak BEŐTÖZÖTT? Tudom HÜJJEKÉRDÉS...mert NEM szoktál te ŐTÖZKÖDNI...
Leégetés, homokolás, szinterezés...
homokszórás+ porfestés
az xr4 ilyen volt, elég nehezen jött le róla a festék
A tapasztalat megosztása első lépés a meggyőzéshez.
Horthy Magyar gyerek . Szintereztesd.
bakker...
ez szép..
nagyon nagyon szép...
konkrétan full úlynak tűnő6ást kelt

a vázat azt hogy festetted vagy hogy mit csináltál vele..
az enyémet is kicsit helyre akarom pofozni..és érdekelne ez a téma is...
Megint mellélőttél... én nem akarlak meggyőzni semmiről...én csak a tapasztalataimat, és az ezzel foglalkozó szakemberek véleményét tudom elmesélni neked...
Sok sör kell ahhoz hogy meg tudj győzni,de semmi sem lehetetlen.
Talán a nyáron rátérhetünk erre a témára.
ha sört 1 IMAX re cseréljük? akkor nekem is?
Cseréltem benne azt is, és a haverom ment vele legalább 30 km-et. Szóval az új tulajnak nem hiszem, hogy oka lenne a panaszra...olaj témában 'ugat' csak mindenki, senki nem figyel arra, hogy mit mond a másik. A lényeg az, hogy a saját pénzén mindenki annyira hülye, amennyire akarja...egy sör mellett elmesélem, hogy látom én, ha érdekel...
Olyan szépen megvan csinálva,aztán meg lehajigálja az ember valahonnan! Én sajnálnám! Nekem is itt van a pincébe fél éve az oldal idom,de még a régit foltozgatom mindig.Sajnálom összebaszni az újat!
Csak az olaj miatt bunkóskodtam,de ez tényleg szép munka.
Pedig cserélhettél volna ,legalább az új tulajnak jó ideig nem kellene.
Olajtémában azért nem értek veled egyet .
Láttam, hogy keresel...nincs most. Miért sajnálod? 20.000 pénz egy idomszett...