Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ja, talán a váz az a képen nem jól látszik de amiket írtál az 2004-es meg az első telók is.
160.000
hmmmm
ELKELT!
Hátsó lengővilla, váz és tank idom alapján ez 2004-es, ha a profilképeid között lévő motorról van szó.
Hello! Nem értek a motorokhoz,én csak motorozni szeretek. Miből tudod,hogy nem 2006-os. motor és alvázszám alapján az,én úgy néztem. De azért érdekel a véleményed. Üdv: Peti
A lényeg
KTM Behr supermoto szett eladó. Előzőleg DRZ-ben volt. Akit érdekel e-mail címem: lschmid@enternet.hu ár: 95-e Ft.
Javitom magam motorszámnál a 10. karakter mutatja az évjáratot. De a 2001-02 vázszámot sehol nem találom
Számomra nem egyértelmű a táblázat.motorszámnál : 2001-1. 2002-2.Gondolom ez a szám van legelöl.De a vázszámot azt nem értem.Megprobálnad elmagyarázni nekem ha megkérhetlek?
Megpróbálok eligazodni rajta.köszi a segitséget
Hátha segít! null
Befejezted a motorozást?
Elment...lezárult egy korszak....
Sziasztok.
Szeretnék segitséget kèrni tőletek.Ktm sx 125 ről van szó.Vázszámot illetve motorszámot tudna valaki adni valamint mi a legfőbb észrevehetőbb különbség a 2000-2001-2002-es évjárat között?Sehol nem találtam normális infot.
Köszi előre is.
Hello mindenkinek!

Az lenne a probléma, hogy adott egy ktm lc400-as drótkecske, de sajnos rossz a gyújtás...az előző gazdi le is vette, és valami robogó gyujtást hámbákolt rá. Mondanom semkell, hogy nem igazan jött be a házasság . A kérdésem az lenne, hogy az lc4 600-620 vagy valamelyik gyakoribb modell gyújtása jó lenne-e rá, vagy esetleg egy valamilyen más gyújtás. Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv. Erdélyből
Mi az àra?
mennyi az sm szett?
olajos lesz az is az a baj
Nem az egyik dolgozik míg a másik gyógyul
áztasd be olajba,majd beszívja,a felesleg ott marad.Propán-bután kell bele
és az egyik mindig a gatyában van mint az elbandinak?
Nem akarlak elkeseríteni de a te motorodnak köze nincs 2006-hoz!