Még valami!Volt itt téma az ülés huzat,vagy nem itt?Na mindegy,kárpitosom van kellene valami jó anyag!Valakinek ötlet honnan ami jó is nem csak az első bukfencig!
Igen,fekete.Sok lehetőség nem volt,fehér,fekete,arany,ezüst.Ugyan találtak nekem narancs port,de nem mertem bevállalni!Már kicsit bánom,lehet odabaszós lett volna!Szóval már kész,a blokk is benne van meg minden,a telókra várok,de holnap csinálok pár képet kiváncsi vagyok a "kommentekre"!
Hali!Jó a fórum,nem csak egymást baszogatják itt emberek!A ktm -re visszatérve nekem is voltak japán motorjaim,mint gondolom másnak is.A Wr-emre egy vagyont lapátoltam,de soha nem volt jó,sőt mindig szar volt!Megfogadtam hangvillásból ezután csak furulyát veszek....Aztán drz,ebből pontosan 2db.Hálás,olcsón üzemeltetni,de zavart a "böszmesége" aki próbálta tudja miről beszélek.Viszont a ktm-ben van valami,valami leírhatatlan!Lehet hogy zörög,meg nincs szép hangja,de még is!Csak pár hónapja vagyok ktm-es,de mindig szerettem volna,mert bármelyiket próbáltam megfogott valamiért.Persze nem olyan szép mint amiket a Janó árul,mert olyan csak a mesében van,vagyis a valóságban mert a saját szememmel láttam!Az előzőt amit árult láttam ,és tényleg szép volt,valaki biztosan örült neki,mint a mostaninak is!Én az enyémet most rendbe szedem váz porfestve,ez is téma volt itt nem régiben,lengőkar csapágyak,gömb csuklók,kerékcsapágyak szimeringek,és még sok minden megpucolva kitakarítva,telók Csika mesternél ha végezne végre már össze is raknám!Szóval nagyon mennék már vele hajtani,talán még a zaránba is összejön valami ugye Viktor?!
lyanó
remélem boldog vagy.. az "elleség" kezére játszottad a motort.. méregződ telepjáróval vitték el. .
lehet el sem adtad csak rossz területen motoroztál..oszt elkobozták
amúgy örülök ha örülsz hogy eladtad a szíp csodamasinát..és mi lesz helyette
lehet egyszerűbb lenn egy kis csiszolóport beleszórni számítottam rá hogy csúnya hangja lesz a duke-nak de nem gondoltam hogy ennyire... előtte nem hallottam még ezt az "új" blokkot
MI? Egy DOBOZ szupererős RAGASZTÓ kell bele...ELHALLGAT...
EZEN TANÁCS is MEGTÖRTÉNT eseményt DOLGOZ föl:
Egy ismerős bent dolgozott anno a GYÁRBAN...talált egy DOBOZT,fölbontotta és LÁM valami SÁRGA,MÉZSZERŰ anyag volt benne vala...ÉS megállapítá hogy ez BIZONY MINŐSÉGI olajj...jó lesz a KISmotorba a váltóba...
Beleönté a ROMETTBA...mijj fasza...még a KUPPLUNG is jobban FOG...(fogott..másnap reggelig) mert a ROMETT blokk reggelre úgy összeragadá hogy SZÉT se lehetett szedni vala..úgy maratt ÖRÖKRE:)
Szóval ha a ROMÉRÓBA működött akkor biztos működé vala a KÁTÉJJEMBE is...beleöntéd és elcsendesül vala...
azzal h azt mondtam h honnan tudod h nem tudok kerekezni?.. és akkor te micsinálsz? 1 éve? minden nap bejelented h motorod lesz.. az nem vagánykodás? még meg sincs már fórumot nyitottál a felnicsíkoknak meg mindennek.. ez nem vagizás? még a boltba se ért a fejkamera már posztoltad h van meg videó meg stb.. az nem vagánykodás?
tudod nem rajtam múlik
leghamarabb péntek szombat megyünk..annál előbb nem tudom összehozni
ha kész a szinter..rakd föl a képet.. milyen szinű lesz..fekete?
lyanó
remélem boldog vagy.. az "elleség" kezére játszottad a motort.. méregződ telepjáróval vitték el. .
lehet el sem adtad csak rossz területen motoroztál..oszt elkobozták
amúgy örülök ha örülsz hogy eladtad a szíp csodamasinát..és mi lesz helyette
NADE majd a HORNETTHACCÁZ...meg az IKKSZTÉHATHATVAN...mutassa az UTAT a KÁTÉJJEMNEK a MINŐSÉG felé...
EZEN TANÁCS is MEGTÖRTÉNT eseményt DOLGOZ föl:
Egy ismerős bent dolgozott anno a GYÁRBAN...talált egy DOBOZT,fölbontotta és LÁM valami SÁRGA,MÉZSZERŰ anyag volt benne vala...ÉS megállapítá hogy ez BIZONY MINŐSÉGI olajj...jó lesz a KISmotorba a váltóba...
Beleönté a ROMETTBA...mijj fasza...még a KUPPLUNG is jobban FOG...(fogott..másnap reggelig) mert a ROMETT blokk reggelre úgy összeragadá hogy SZÉT se lehetett szedni vala..úgy maratt ÖRÖKRE:)
Szóval ha a ROMÉRÓBA működött akkor biztos működé vala a KÁTÉJJEMBE is...beleöntéd és elcsendesül vala...
Tisztára mint az ARGÓBAN...a TIBIJJÉK:)