Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy mit kéne csinálni amúgy ...
hát túrós buktát ..mert azt szeretem . .
Szeva! Légyszí adj elérhetőséget! Köszi!
leszedni a tálcát és adni még anyagot neki.. meg a kis szűrőhöz tömítéstvágni.. ennyi.. de majd otthon megcsinálom
Biztos jo a hand made.de szeretek torekedni a gyarias dolgokra.
Valami uj prdzsektbe kezdesz hogy minden elado?
csináld meg magad! ennyit csak megtudsz tán te is hekkelni...
nekem elől hand made van! teljesen jó, ingyen!
hát gyere, de ma megyek berúgni ugy hogy necces a dolog kitakarítottad a karbidat? mit kéne csinálni amúgy?
Üdv! Kondist ezen a számon eléred:70/7740237
Ő is kolléga, korrekt gyerek!
milyen gyorsan terjed az info.. :D holnap átmenjek? szekin vagyok odamenjek 3-4 fele? adhatsz anyagot a motornak..
Tamási,ha kell elérhetőség keress!
Köszönjük emese, mintha a japánon kb nem ugyanilyen öntött villahídak lennének..
jaja, edig fosta a kis ktm a benzint, megcsináltattam utána még mindig szar volt azt is megcsináltattam most meg fossa az olajat a kis szűrőnél ktm...
félsz levi..félsz a konfrontációtol hogy kikapsz valami UFÓ-t oszt majd jön téged szapulni..akármivel... mindennel..bármivel...
ne izélj már ..
na te merre jártál.. csak berugtad azt dünnyügöt ta garagéba..de nem mertél rályaülni..mert féltél hogy eldősz és nem lesz aki felállítson...
vagy mi volt .mesélj
meg lehetne próbálni de 1-2 ember belekötne abba hogy miért arra mentél és miért nem amarra
apa kezdődik..apa kezdődik...

mi lenne ha igy szombat este azzal töltenétek ki a fórumot hogy merre hajtottatok ..mekkorát motoroztatok..vagy itt rajtam kivül nem szokott senki...
mert az faszság és csak is a motort gyilkolja...
Belorusz!
És az a "kötömö" nem német ? :D (jó ausztria,tök mindegy,az is német :D)
Bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg először, de nem mertem leírni.. Szerintem inkább utóbbi..
ez most vicceskedés vagy megint kezdődik ?
vájtpóver
Isten hozott, mikor visz?
igen lécci lécci lécci, bár téged ilyen baj nem ér, mert nem tudsz motorozni
Hány ilyet linkeljek be neked a japán technikából?
ezért se vegyél kötöemet ...., vegyél japán vagy német techikát...

http://youtu.be/WtUj3br21_E