Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a ktm-ről mindig az jut eszembe hogy sose kellett hátranéznem mert mindig hallottam a csörgésből hogy jön utánam
+ a rezonálásból adódó dolgok.. abból is tudnék mondani 2-3 dolgot.. de szarok bele.. megy azt kész..
hát az enyémnek csörög a kuplung, a berugókar tengelynél vmi hézagoló is lötyög, akkor a szelepeknek is van hangja a fogaskerekek is hangosabbak, ezek amik normálisak..és amikről én tudok... és akkor nekem a kuplung kosáron lévő fogaskerék nincs összekopva rendesen a főtengelyen lévő fogaskerékkel mert ugye balance tengely lett téve bele mert valaki kilopta menet közbe! :D de majd bekopik.. de ez mind jó így.. ez ilyen.. az 520 SX ünk is csörgött orrba szájba.. mikor hazahoztuk apu szét is akarta borítani h mi a baja.. mert az XR je nem csörög.. aztán rájöttünk h hát ez ilyen.. a hondán (varadero) meg mikor rak 1 sebességet olyan mintha kettétörne benne a tengely.. (horneteknél is ilyen meg drz..)az meg olyan.. aztán mégis jó..
Ez olyan mint amikor jött hozzám a gyerek megnézni a motort és azt mondja még soha sem hallott KTM-blokkot.
Nagyon és a kuplungnak is van hangja, persze mondom ezek ilyenek, csörögnek, zörögnek.
De hogy biztos ki van lazulva a kuplungkosár, mondom neki dehogy van, ezek ilyenek.
Azt nagyon nem tetszett neki azt hitte biztos valami baja van.
Mondtam hogy menjen el azt hallgasson meg másik ilyet annak is ilyen hangja lesz.
LOL! deszar.. XD neeem.. a videó nem adja át de nem..
azért közel sem ilyen ilyen hangja van az Istiének
pedig az LC4 blokk betonbiztos.. a fekete meg a szürke is jó.. az újakról is ezt mondták.. kiforrt technika.. szóval jó az úgy hidd el.. a hangja... meg kit érdekel.. tényleg szólt a ducati.. hiába mondod ott álltam mellette.. én nem tom milyen kuplung volt benne de h hangja volt az biztos.. de bejött..
melyik japánt? a hondát amelyik kb 10 éve nem tud csinálni egy épkézláb hengerbevonatot? vagy egy yamahát ami elismeri hogy szar alkatrésszel adta ki a motorját de "így jártál" ?
miután leszálltál a motorról és vigyorogtál nem ezt mondtad.. kíváncsi leszek, majd cserélünk, h mit mondasz.. a FASZA xt után! :D mikor már mentél vele 4-500 km-t..
azért az sem zörög... már abban is nedves kuplung van... ennek olyan csúnyán zörgő hangja volt nem tetszett, nemérezném azt hogy nyugodtan ráülhetek... exc-knek is sokkal szebb blokkhangjuk van mint ennek amit én hallottam...
najolvan..
Bezzeg ha hallanál egy japán motort.
mér az enyém nem zörög? dehogynem. :D de így a jó.. engem nem érdekel a hangja ha te meg az alapján döntessz. egészségedre.. ducati is h csörög.. jajjistenem,.. istván streetfighterja.. jézus az mi durva.. hát majd szét esik azt közbe h egybe van! engem kurvára nem érdekel h zörög vagy nem :D
és vissza engedett ezzel

hétfőn összefutottam egy új duke-al 690essel hááát nem gecizésképp de ahogy az a blokk jár felőlem kimehet a világból is de ahogy zörög zakatol nekem nem bejövős cucc
na nézd.. amúgy olyan nehéz kitalálni ki lehet ez a LEVI CB :D
Ott a pont!
"a KTM minőséggel szerel" de Te nem
najó! :SAD:ADS én tudnék neked olyat mutatni ilyen bontót.. aki meg nem ezt mondja..
Azt soha nem is kell szétszedni! Hiába.. japán motorok.. Honda is egy hasonló kaliber! (Mint a yamaha)
de megnyugtatlak.. mert eddig 10 hibából 9 nél én voltam a hülye.. de hát tanultam.. ilyen ez a szakma most is vastag tömítést raktam azért folyt az olaj.. tettem vékonyat 1 cseppse azóta!
ja hát igen.. a tömítés sose megy tönkre a yamahán
Minőséggel, rövidtávra csak az olaj ne folyna mindenhol
Nem akarlak megbántani,de ilyenkor a cimborán annyit szokott mondani: mert hülyén mész! sofőrhiba!
ja hát igen.. az xt n a nissin fék mellé elfér a colos radiátorcső kormány is... a KTM minőséggel szerel!
Thx!