Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kuka az egész!
Renthal sósmogyi úr! renthal!
egyszer átfordult az oldalán, annyi pont elég volt
Úgy is jó,de azért közel sem olyan élmény,mint élőben! Ha esetleg kimész vagy mentek,próbáljátok megkeresni a dinamit nevű feljárót ha bent lesz! Garantált a látnivaló!
Akkor nem tudom te mit csináltál vele.Nekem is az van rajta,de semmi baja.
Hát nem túl biztató! Na majd meglátjuk! A tavalyit is a neten néztem,az is nagy élmény volt!
magura sx volt ami most elhajlott
Keihin FCR 41 KTM SXS zöld benzin gyorsító rugó cikkszám: SXS08250030

A pontos nevét nem tudom, de ez a cikkszáma.
Magura.Rádobtam már párszor a motort,de eddig még bírja!
üdv! milyen kormányt ajánlotok a twinwallon kívül ami kicsit elérhetőbb árba van? második kormányom hajlik szarrá az elmúlt két hónapba nem jön össze a siratózás mostanában...
nem tetszik egyáltalán ez a hoki drótozás de annak a rugónak mi a speckó neve ami zöld meg kék h hogy keressek rá vagy tudtok helyet ahonnan tudok rendelni azt megköszönném
ez kafi.. ez úgy ahogy mondo...
pedig én sem vagyok kis kókány berci
de ez már szerintem is az
az a lényeg kigyorsítás az egy hosszabb folyamat.. és ha túl hamar belövi a benyát..akkor az eleje az nagyon ugrik..de utána meg nix meg a folyamatos teljesitmény növekedés!mert ahogy szokták mondani.. túl hamar ellővi az összes puskaport.....
keihinék is megcsinálhatták volna hogy fixre kötik..de nem !viszont mikor rályöttek hogy ez túl kárcsú..2008tól gyárilag a régebbi sxs zÖd rugóval nyomát kifele a karbikat..
amúgy mindenki úgy csinálja ahogy akarja...
nem tudom..az hogy kiveszem a rugót ..előfeszitek rajta és visszarakom..az nekem az volt a szimpi..
de ha igy tetszik nekektek...legyen úgy
addig bújtam a netet találtam kókányolásokat erre a karbi trükközésre :D elég gány :D
Erre a karbi trükközésre van egyszerűbb megoldás is..! Én úgy csináltam meg ahogy Linkaska is mondta (talán valami pdf is volt hozzá ebben nem vagyok biztos) mégpedig egy 10X1-es benzinálló O gyűrű lett a fekete műanyagra ráakasztva a másik fele meg a csavar nútjába!
Csak annyi az okosság a leírásban, hogy ha leveszed a membránt, lefele elvileg ki lehet húzni a rudat ami nyomkodja a kis fekete műanyagból..
na majd később jövök ...
irjátok A okosságokat..
ez brutál kafi
na erről beszéltem.. kihúzni a zt a műanyag vackot elég bonyolult.. én isküzdötem vele..
lehet hogy le is szedtem a membránháznál..de nem emlékszem csak akkarra hogy a subert a kocsit azt lebontottam....és ki kellett húzni az egész tengelyet..
aztán valami überokos kis módon kipattant..de sima csavarhúzó oszt majd feszitve lejön..na az a megoldás..az tuti töréshez vezethet!
Itt a leírás a Merge Racing oldaláról, elvileg 2 csavarhúzóval is lehet játszani és kijön, de nekem nem sikerült hétvégén
http://www.mergeracing.com/ins...
a felső állitó csavarral az van hogy fesziti azt a rugót..de csökkenti is a gyorsitó membrán alá befolyt benya mennyiséget..nEEm
erre már nem emlékszem...
mert 2 éve csináltam.. akkor a kezemben volt...és ugy nagyon jól lehetett látni mit mikor miért csinál.. igy képről...
már nem ugrik be..
de azt a két csavart azt nem nagyon variáltam..
ugy emlékszem úgy állitottma be hogy amikor a suber alatt már el tud lőni..akkor kezdte a befecskendezuést...
hogy ne csöpögjönvissza a suber oldalán ha úgy sem jut a torokba rendessen..
jó persze persze beszívja ugy is.. de valamiért..
na mindegy.. zet már karbiguru oldaná meg jól.zozi mester.. vagy egy dinó pad lambdaszondával..
na akkor lehetne jól pontossan belőni..
de azért igy is ezerszer jobb lesz mint volt a sima rugóval!
Csak az a baj, a kis fekete műanyag belső felét nem látom, és "csak úgy" kihúzni nem tudtam magam felé a fekete műanyagot... Valahol olvastam hogy érdemes a membránt előtte eltávolítani, hogy ne nyomja felfelé.
szól6tam vólna....látod ufó lacinak csak igaza volt.. mert egy gyökér vok
hát mért nem kérdezted?
nem baj...csináld meg úgy ahogy mondtam.aztán majd elmeséled a gyári sxs rugó..vagy ez a részing féléd..ez milyne erősen tolja be.. hogy viselkedik..oszt akkor ha kell még én is utána feszithetek kicsit...bár ez most nekem van találva...
Az előző hozzászólásban a képen már meg van tuningolva a másik csavarral ami megállítja, ezzel be lehet állítani hogy mennyi ideig nyomja a cuccot. Utcára 3 másodpercet, terepre 1 másodpercet javasolnak.
le kell bontanod okossan...vigyázva hogy a kis fekete bizbaszt el ne törd...
majd látd olyan kis mozdulattal tudod róla oldalra lehúzni..nem jön ler egyszerűen..de azért ha látod hogy a kis fém tengelyeb hogy akad ..azért megold6ó

valamiért úgy emlékszem lekellett bontani az egész súbermechaniznust kihúzni a tengelyet ..mert csak úgy lehetett visszarakni.. már nem emlékszem..de az a lényeg a kis kék rugót aznon az oldalon...ahogy a fekete kis műanyagot fesziti..ott lett visszahajtva az az 5mm
meglátod..egész más sugárképben tolja majd befelé a benzint..
lya...
erről beszéltem...

az a kis kék izé az kék és nem zŐd
az ami a műanyag mögött van...az szabályozza hogy mennyit késsen a gázhúzás után a membránt mozgató mechanizmus...
az a kék kis csavarr rugó ami a tengelyutána fordulását csinálja..
csinálja!