Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sima gázperzselővel. Az a lényeg, hogy megolvadjon egy pillanatra a felületen. Utána úgy pattog le a homok hatására, hogy öröm nézni. De az ezzel foglalkozó cégek ugyanabban a kemencében égetik le, ahol rásütik a műanyag bevonatot...
akárcsak a FÉKTÁRRCSA,LÁNCkerékk(inkább a munkára ránézve CIGÁNYKERÉK) KÁRTELLvédő,FÉKBETÉTT(nem SZÁRNYAS..FÉK)emelőBAK(KOS) stb MÉRNÖKI kivitelezése,RÖGZÍTÉSTEKKNIKÁJA...
Mivan SIPAK? Mit SIPÁKOLSZ? Készülőggy...

a VÁZAT egész PIROSRA hevíccsed...mennyiért vállalata a BUZI(homokos,HOMÁR) a vázat?...közben EZT nyeríccsed:)
Majd írd már meg mennyiért vállalta a homokos a vázat!
Csak mer készülődök én is ugyanezen műveletre!
Te mivel égeted le a szintert? A króm-molibdén vázat nem bassza szét a melegítés?
a PORfestés LÉNYEGE...figyelsz VIKTOR?

KELLÉKEK:
EGY..azaz 1 doboz NEOlukksz...FÉL kisvödör homok...egy azaz 1 homokozólapát...

TEKKNOLÓGIJJA:
VASTAGON elkezzded fújjni a NEOlukkszot és KÖZBEN a kisLAPÁTTAL hinted RÁ a homokot...persze ÉRZÉSSEL...HAJJSZÁRÍTÓVAL pedig RÁmelegíted...

NEMnagykaland...otthon is IGÉNYESEN kivitelezhető...
Fekete felnije nem volt szinterezett a KTM-nek. 2004-ben is csak az agy volt szinterezett, még az alu színű felni is natur eloxált volt...de bármi megeshet....
Volt már több gyárilag fekete felnim is és azok eléggé nem eloxáltnak tűntek.
VALÓBAN...IDE is megjött a ZARÁNDI oKOS...de hozni NEM hozott SEMMIT...

Meg is BUKTUNK...mint ROTTENNBILLER...oda a BIRODALOM...

Már csak azt kell ELDÖNTENI hogy PORfessünk e..avagy SZÍNTEREZZÜNK...
A gyári felnik eloxálva vannak...
A foszfátozás pont nem lúggal történik...csaxólok
Nem arra gondoltam, hogy elég, hanem arra, hogy zsugorodik, és elválik az anyagról.
Nekem a gyárilag fekete Excel ráfokról is lejött a szinter mikor megcsúszott a szerelővas
A cellux magas hőmérsékleten gyullad. Lehet csak szerintem?
Mindennek vége lesz egyszer. A Római birodalomnak is vége lett ,mert jöttek a Germánok és hozták az észt.
pedig van
HÚbazmeg...hosszú lesz az az ÚT még...lehet VÉGE sem lesz SOHA...
A 2003' EXC 200 így nézett ki...
Hát a kelet még nagyon látszik, de jó úton jár Attila népe.
Ini! Az a cellux izé szerintem nem bírja ki tartósan a 180-200 fokot, de én már itt elhiszek bárkinek, bármit...
rendesebb helyen van ilyen cellux szerű öntapadós bazár azt szokták rátenni a nem festendő helyre
Bocsi későn vettem észre hogy ugyanazt írtam mint te.
a KÖVEK...meg az IGÉNYTELENSÉG...
Szinterezés=porfestés. Ha le van takarítva fémtisztára és rá van égetve rendesen akkor nem pattog le könnyen, de a Kárpátok 1000-éves kövei mindent megesznek.