Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

KTM MX 80 Krosszomon kéne állítani a hátsó telón (WP),valaki tudna benne segíteni hogy mit merre tekerjek,azt szeretném ha picit keményebb lenne mert a hátulja eléggé lemegy. Fent van rajta egy csavar féle amit 0-tól 11ig lehet tekerni,meg alul is egy. 1986-os KTM,elég öreg,előre is köszönöm a segítséget.
Pakson elvileg és Tolnán van szaki!
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy valaki tud-e egy jó szakembert aki foglalkozik Ktm-el, baranya, tolna vagy somogy megyében? Pár tömítést kéne cserélni, meg az első féktárcsát, + szelephézag állítás. Előre is köszi!
rolandsimon89@gmail.com
Basszus Ti így fikázzátok egymást! Ha a supermoto szettel kapcsolatban kell a telefonszámom adj egy email címet amire elküldhetem!
Tied a gep?
kicsi szemeddel nagyitó alá teszed..
gyengénlátok is jól lát6ják.... jt..10.9es ..nem török..4.5
az a baj.. a szemetekkel van a baj..nem a nagyitóval.. ha jobban megnézed az za öt pont 6os.. az se tudod mit jelentt...de elmagyarázom. az elős a szkító szilárdsáa...x100Mpa...a második a szám a folyáshatár ami ugy számolódik ki.. hogy a első számot megszorzod vel és az 10el.. egyszerűbben...5x6=30..x10=300Mpa(egyszerűbben monda.. a os az azt jelenti hogy a folyás határ..az 6x10.. százaléka a szakitó szilárdságnak.. azaz 60% tehát a számok..
szakitó szilárdág=500Mpa...itt szakad ez az anayga..
a folyás határ=300Mpa.. it kezd el megnyúlni
na ez egy 10.9esnél...
1000Mpa..
és a lényeg a rugalmassági határóon belüli mweghúz6ósága az...900Mpa

a gyári csavar sem erősebb!

a fékbetét tartó...
van a gyári..ami pikkpakk kiszerelést biztosit...
két biztosító szeggel...
van a race ami méggyorsabb szerelést ad meg...az csak pattintós...
és mikor erdőben láttál már ilywet is kiesni..meg race biztositószeget elmenni.. ami 10rugós! oszta betét meg kihullik...
na utána jön az hogy veszel..10.9es inbuszfejűt.. leköszörülöd a fejethogy csak 3mm legyen..aztán két vékony anyával lekontrázva összerakod..
es nem hagyod el többet...
de városi vagyányoknál ez sosem volt ..és nem is lesz problem...

ugyhogy azt mondom..rigás haverodnak.. mossa le szebben azt a rigát ....ha már csak ilyenre telik is .. vigyázzon rá jobban mert ha azt is elviszik .. akkor nem marad neki csak a fórumon a képek nézegetése..meg más élményeinek olvasása közbeni irigykedés.. mert az van neki ..azt látja mindenki és ha még 5.6os csavarokat is rakna bele..csavarokat rakna bele..10es fejjel.. akkor is dupla erős lenne neki..mint a mostani csavarjai....
Falun lakok.de tudom hol van a varosban a csavar bolt
JA..és a FÉKBETÉT rögzítés is MINŐSÉGI...vagyis MÉRNÖKI...:)
IGÉNYES féktárcsa RÖGZÍTÉS...ajánlanám MINDEN kedves ÉRDEKLŐDŐNEK...:)

5pont HATOS CSIV csavar...TÍZES fejjel...ODABASZ:)

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Na EZT veszem SÉRTÉSNEK...hogy ahhoz a CSÖVIGER szopóÁLARChoz hasonlítassz:):):)
A valamit tud az elado arra ertettem.hogy van uzleti erzeke.es valamit tud amit m i nem
telefonrol irok es nyomkodok ossze vissza
Adj egy tel szamot legy szives.baratom most keres drz-be
Ne legyel maaa ostoba.hat uldozesi maniad van ?
Egy szoval nem mondram.nem is utaltam ra.ne legyel ma te is fuderosszvagy
VALÓBAN...este RÁnéztem hogy megvan e még...hogy NEM-E vettétek meg...aztán LÁTOM hogy NEGYVENEZERR rúpijjával TÖBBÉ van...FELárazta...

Vagy EZZEL most AZT akarod mondani hogy netán az ÉN kezem van a DOLOGBAN TONI?

Ne légy HÜJJE...mert ÉN se vagyok PATKÁNY...:)
Eladó egy hibátlan állapotban lévő Supermoto kerékszett! A féktárcsák és a lánckerék is nagyon jó, kopásmentes állapotúak! A kerekek eredetileg KTM-hez valók, de a tulaj akitől a motoromat vettem Yamaha WR450-ben használta átalakítóval!Kérésre tudok küldeni nagy felbontású képeket!
Batyja! 1 ora mulva mire megmutattam a motort cimboramnak.mar 580.000 ft lett az ara. Valamit tud az elado
Ez Tamas Excel rafja
igaza lehet Zsirafnak. Az valami olasz vagy spanyol felni lehet. Meg a D.I.D. nek sincs akkora pereme. De arrol meg biztos prima aru.teszi a dolgat
TONI...nem tudom hogy HOGY egyeztek-egyeztetek meg,és mit mondtál-mondattok el a BÚVÁRRUHÁRÚL...a TI dolgotok...de a MÁSIK oldala valóban az hogy a CSICSKA BICSKA gyerek MIT várt TIZENÖT azaz 15 ezer RÚPIJJÁÉRT(mert ENNYIÉRT aki a CSODÁT várja meg is ÉRDEMLI)...aztán meg vergődik itt mint HAL a szatyorba...
Tökéletes!
figyu.
az van hogy nálunk 7főig nix posta..
kedden ha felhivol a leghamarabb tudom postázni.. szerára ott van.. ajánlott elsőbségivel...
lyaú lesz úgy?
Viktooooor....dobd már postára légyszi a master darabot, ha kérhetem...
hogy hogy miért,
mert a 450 az =9..
mig az 525=12 ha a helyértéket nem nézik a számsorban
Szerintem Akron...de nem látszik túl jól...