inkább azt nézeged hogy a kaveszaki káiksz500hoz milyne tartalék alkatrészeket szerezz be...
mert az álmokat valóra kell váltani..ez az élet értelme...(mer az hogy dugunk szaporodunk felzabáljuk a föld éléskamráit..az csak az állati ösztön...az álmot ha valóra váltod.. az már az elme szüleménye ..nem állati ösztön...
az maga a élet értelme
az van hogy figyel gab mindent..mert nem biztos még ebben a kx 500as kérdésben..szerintem.. ezért néz mindent ami szuperlotyóztat6ó
de egy az biztos...vagy lesz valami csere a exc 250re.. vagy nem ..de az biztos...
nem akarlak baszogatni gabikám..de nagyon úgy néz ki hogy over de tél..vagyis inkább mondom úgy ..nem is volt tél..mint a monti pálytonba.. gyaloggaloppban.. akkor azt hittük az angol csak viccel...hogy a ősz egyből tavaszba fordult..aztán az qÚrwára nem volt vick
ezt sajna nem találtam meg..de a miért vagy te anglia királya..és kik azok az angolok..azt azért érdemes meghallgatni http://youtu.be/EgY49RCnz-4
Sziasztok.
Ha nem akartok egy szedettvedett szar csörgő kelepelő lelakott elhanyagolt szemétdombért több 100km-t utazni akkor ezt a romhalmazt kerüljétek. http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
én ha csak e-maileznék, akkor szinte nem lenne semmim, mert addigra elkelne amit megvennék!
de így már teljes mértékben megértem a gondodat! ( sorry )
van már dob?
2 oka van amiért nem szeretek telefonálni
egyik hogy sóher vagyok a másik meg hogy beszédhibás vagyok
végülis ez összefügg egymással mert mire elmondom amit akarok előtte lefogynak az egységeim
meg aztán ez már nem a xx.század,a net-email visz mindent
nem értem én sem az egészet...
fórumon biznice sosem ment..meg a fontos megbeszélések sem...méga konkrét mostoros időpontosk sem... ha valami fontos ott a telifon...veszek valamit telifon...vázszinter..csak is a fórumon..
lya nekem egy darabig nem lesz úly szinter...mert a énemenek lyó a mostani is...
persze azt hogy csavarozzam meg a csizmát 18mm 3as rejzer csavarral az is fontos..mert ini ..azóta bakker semmi baja.. mért nem szóltál hamarabbb..te vagy a hibás akár csak abba hogy ez a margit nem hivott mert ha volna már rég ott van neki az szarja...
most meg iraj hogy leszarja az okosságot...
margit...és a hibás én vok a dög .
bezzeg mikor ment a biznic..akkor tudott hivni..most meg én vagyok a szarasz
zsiráf..ne válaszolj itt irogatunk egymásnak mint a okosok..
hivj hétfőn!ne ma.. akkor mikor van posta!..elküldöm ugy hogy megkapod kedden reggel ajánlva cimre!mert a cimesd sem tudom fejből..mert ha mindenki cimét tudnám akivel valaha valélamit bizniceltem volna..6milliárt ember cime lenne a naptáramba
jó jó...még csak 4és fél milliárdan laknak a földön...de ne legyetek már ilyen szűk látókörűek..hogy csak a földre tudtok gondolni
ugyhogy zsiri csocseszolom azt a nem ideges kipihnet fejedet
Azért nem olyan kevés az két új gumi 50körül van, dekor: Motostilemx.com de nem ajánlom csak ha van időd kivárni míg megjön. Mikor megrendeltem 30 nap és 8 imail mire megjött és a hátsó két oldalidom nem is lett jó méret. Visszaküldtem azóta még 37 nap telt el és még nem jött meg így meguntam és oda vettem arc-osat.
mert az álmokat valóra kell váltani..ez az élet értelme...(mer az hogy dugunk szaporodunk felzabáljuk a föld éléskamráit..az csak az állati ösztön...az álmot ha valóra váltod.. az már az elme szüleménye ..nem állati ösztön...
az maga a élet értelme