Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább azt nézeged hogy a kaveszaki káiksz500hoz milyne tartalék alkatrészeket szerezz be...
mert az álmokat valóra kell váltani..ez az élet értelme...(mer az hogy dugunk szaporodunk felzabáljuk a föld éléskamráit..az csak az állati ösztön...az álmot ha valóra váltod.. az már az elme szüleménye ..nem állati ösztön...
az maga a élet értelme
köszönni ki fog.. laca...

majd én..lyaÚnapot..

az van hogy figyel gab mindent..mert nem biztos még ebben a kx 500as kérdésben..szerintem.. ezért néz mindent ami szuperlotyóztat6ó
de egy az biztos...vagy lesz valami csere a exc 250re.. vagy nem ..de az biztos...

nem akarlak baszogatni gabikám..de nagyon úgy néz ki hogy over de tél..vagyis inkább mondom úgy ..nem is volt tél..mint a monti pálytonba.. gyaloggaloppban.. akkor azt hittük az angol csak viccel...hogy a ősz egyből tavaszba fordult..aztán az qÚrwára nem volt vick
ezt sajna nem találtam meg..de a miért vagy te anglia királya..és kik azok az angolok..azt azért érdemes meghallgatni
http://youtu.be/EgY49RCnz-4
Hahh! Akkor IDE KÉK csodával izibe...a FOStalicska KÁTÉJJEM meg megy a BIZIBE!

De remélem van vagy EGYMIHÁJJKETTŐ...mert MINŐSÉGET csak NAGY pézért veszünk...és NEM ÚR aki NEM herdál...
FÍNOM árúnak néz ki HÁNNGÁBB...de már NEM veszek TÖBB KÁRTÉJJEMET...bár KItuggya...

TE ménem borulsz RÁ?
Aki esetleg 660 keres ezt megnézhetné magának.
Nagyom pofás darabnak néz ki.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Sziasztok.
Ha nem akartok egy szedettvedett szar csörgő kelepelő lelakott elhanyagolt szemétdombért több 100km-t utazni akkor ezt a romhalmazt kerüljétek.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Sziasztok,

KEIHIN PWK39 karbit keresek, amivel az SX125-öt gyárilag szerelték 2000 után, tud valaki eladót, esetleg bontót, ahol érdeklődhetnék?

Üdv.
pssszt ebbe ne szóljunk bele, meg van hülyülve a fórum, most Te vagy normális más mindenki agresszív

amúgy meg megvan az ikszté, kék lett remélem maradhat
nincs még
vagy problémás, vagy hangos
én ha csak e-maileznék, akkor szinte nem lenne semmim, mert addigra elkelne amit megvennék!
de így már teljes mértékben megértem a gondodat! ( sorry )
van már dob?
Egyenlőre pihi van....
2 oka van amiért nem szeretek telefonálni
egyik hogy sóher vagyok a másik meg hogy beszédhibás vagyok
végülis ez összefügg egymással mert mire elmondom amit akarok előtte lefogynak az egységeim
meg aztán ez már nem a xx.század,a net-email visz mindent
jóvanna csak próbáltam figyelemelterelő lenni
láttam hogy elment a vasparipa! grat! lesz helyette other new bike?
Ok főnök!
majd telón elmesélem , jöv héten csörgess fel ha lesz időd!
1 kicsi kis képmorzsa nem esik ide?
2005-2007-ig más az idom is mint a 2004es de felrakható rá bermelyik mert a furatok stimmelnek. tus.
ÉN azt mondom: ÁNNGÁRRDD!

De szép szmájjli....TECCIK....
nem értem én sem az egészet...
fórumon biznice sosem ment..meg a fontos megbeszélések sem...méga konkrét mostoros időpontosk sem... ha valami fontos ott a telifon...veszek valamit telifon...vázszinter..csak is a fórumon..
lya nekem egy darabig nem lesz úly szinter...mert a énemenek lyó a mostani is...
persze azt hogy csavarozzam meg a csizmát 18mm 3as rejzer csavarral az is fontos..mert ini ..azóta bakker semmi baja.. mért nem szóltál hamarabbb..te vagy a hibás akár csak abba hogy ez a margit nem hivott mert ha volna már rég ott van neki az szarja...
most meg iraj hogy leszarja az okosságot...
margit...és a hibás én vok a dög .
bezzeg mikor ment a biznic..akkor tudott hivni..most meg én vagyok a szarasz
zsiráf..ne válaszolj itt irogatunk egymásnak mint a okosok..
hivj hétfőn!ne ma.. akkor mikor van posta!..elküldöm ugy hogy megkapod kedden reggel ajánlva cimre!mert a cimesd sem tudom fejből..mert ha mindenki cimét tudnám akivel valaha valélamit bizniceltem volna..6milliárt ember cime lenne a naptáramba
jó jó...még csak 4és fél milliárdan laknak a földön...de ne legyetek már ilyen szűk látókörűek..hogy csak a földre tudtok gondolni

ugyhogy zsiri csocseszolom azt a nem ideges kipihnet fejedet
Azért nem olyan kevés az két új gumi 50körül van, dekor: Motostilemx.com de nem ajánlom csak ha van időd kivárni míg megjön. Mikor megrendeltem 30 nap és 8 imail mire megjött és a hátsó két oldalidom nem is lett jó méret. Visszaküldtem azóta még 37 nap telt el és még nem jött meg így meguntam és oda vettem arc-osat.
Azért ez más...tényleg nem tudod mi a lényeg...
Szép lett. Matricasszettet honnanbrendeltél?
A gumi a legkevesebb. Csak vàrok visszajelzêst nyereg ügyben még.