Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De egyébként miért 450-es kéne?
Tudom, néztem azt is. Egy héttel azután ment el az én motorom, miután azt eladtad...
Nincs, amikor az volt akkor meg 525 kellett volna mindenkinek, de yamaha wr 450 van!
tudom hogy ezt csak nekem rakod fel.. hogy tsoroglyon a nyálam
450-es ugyanilyenből nincs véletlenül?
Köszi! És arról ami képet feltöltöttem milyen felni lehet az?
ez pont olyan mint a szomszéd leány:
túl szép hogy igaz legyen
Bár itt mindenkinek van már ktm-je de azért hátha valakit érdekel.
Ha a küllőszám stimmel, akkor igen.
http://www.kepesmotor.hu/felni...

ÉS ezt a ráfot belehetne ahelyett a ráf helyett fűzetni?
Hát ruhát venni látatlanban, elég rossz húzás volt . A két szemeden nem kellett volna spórolni.
meg hallottam olyanis h valaki BOXOT akart mert nemvolt mert a szó nem tükrözte a valóságot :)
pereme van, így azt gondolom hogy nem!
Sziasztok!
Gyors kérdés, szerintetek ez az sm szett gyári behr szett-e vagy más-e?!
Nekem valami olyasmi volt meg, hogy az sm-ek olyan 70-80 kilóra lehetnek belőve.

Hogy egy 25ös cross mennyire azt már nemtom, de vmi pontos adat jó lenne.
tudtommal nem tőlem vetted
hetente 2-5x adok fel postán csomagot, hetek hónapok óta, de nem volt panasz sose, olyan viszont volt hogy felhívtak, mert meg szerették volna köszönni!
Pedig simán vannak 600eFt-ért 450/525 EXC-k csak lehet elég szarok, vagy alkudni kell
lehet h a 450 esek meg a 250 esek 75 a 85 ös meg 25 ös meg 65 nem?
Köszi, igen kb én is ennyiről tudok. Postosabbat vki tud? Gugli nem segített vagy csak béna voltam.
najó.. :D és ki a faszommal beszéltem fél órán keresztül gmailon? kia gecim küldte a képeket?(te is eladtad volna nekem ha nem előznek meg ugyan így) te büdösköcsög.. 1ft ot nem ér a bőröd.. te gyökér.. ettől az embertől ne vegyetek semmit.. én ASSSSZONDOM!
Inkább mi a véleményetek ERRŐL meg venném de félek hogy sokat eszik rozsdás a lánca... na meg ktm tuti szétesik
te gyík, hát mit mondtam volna el, nem tőlem vetted!
az a baj h nem érted mit ugatok.. ITT AZ ELVVEL VAN A GOND nem azzal h 17 ezer.. hanem h TE NEM MONDTÁL EL MINDENT! csak azt amivel még eltudtad adni.. ennyi.. de mondtam nem haragszom, a leckét megtanultam.. legyen igazad.. neked így kopottan protektorok nélkül ez hibátlan állapotú nekem nem.. mások az igények :)