Akinek az overált eladtam, tökéletesen megfelelt, fel hívott hogy kivételen jó állapotban van, annak ellenére hogy 15.000 ft-ért vásárolta meg! Ezek után már csak azt tudom mondani Martin hogy Hüe vagy
mind2 en tudjuk h te ettől meg akartál szabadulni, és hülyét kerestél.. azt megtaláltad.. engem.. én ezt beszoptam elismerem.. ennyi... csak ne akard tisztára mosni a kezeid.. és azt nem is mondom h se protektor benne semmi.. se gerinc se térd se váll se könyök.. semmi.. ezt is illett volna elmondani nem? h figyelj te buzi hiányoznak ám belőle a protektorok így is jó 17 ér?.. de természetesen erről se esett szó :)
ja és CSAK OlyAN KÉPET KÜLDTÉL AMIN a hibák nem látszanak.. csak az az 1.. gondolom véletlenül és betolsz ilyet h nem tőled vettem.. igazából nem tőled vettem tény.. de a TIED volt az overál és TE mondtad el h milyen.. vele mint írtam 2 szót beszéltem.. gondoltam te leírtál mindent tőle mit kérdezzek, hiszek/hittem neked mert biztos úgy van ahogy mondtad még NEKEM! hát tévedtem!
ez 1 2008 as overál akkor volt újonnan 230 ezer mert ugye én ennek utánajártam.. az pedig már 6 éve volt.. :) valamikor a drz d is volt 1,3 millió.. de mostmár csak 600 :(... itt nem azzal volt a baj.. h szakadt vagy hibás.. meg az árával hanem azzal barátom hogy nem épp ezeket mondtad el.. nem mondtad el h tele van varrva valami logóval, nem mondtad el h a háta az oldala a térde a segge kopott hanem csak azt h az alkarja.. :) itt ezzel volt a gond.. és van 1 másik ilyen overálom amit 100 ér vásároltam és az HIBÁTLAN.. kivéve a tépőzár.. ami rossz volt.. és tök érdekes h az eladó erről tájékoztatott :) és csak ez volt amit elmondott.. 1 kicsivel se több.. az megérte a pénzét, ez nem.. lehet h te ilyen kis sóher gyermek vagy,és neked ez a tökéletes hibátlan áru az a te dolgod, de ha eladok valamit akkor becsületesen elmondom a hibáit nem csak 1 et h elvigyék :) most engem ez a 17 ezer nem végott földhöz mert a 10 es.. az KONFETTI! nálunk csak az elv amit te képviselsz az a szánalom.. de mind1 mondtam én nem haragszom rád.. te 1 ilyen ember vagy.. ezzel nincs semmi GOND.. ezeket hívják KUPECNAK! a 2. emberkét meg kurvára ne keverd ide mert vele annyit beszéltem h a címemet megadtam neki! semmi többet ő nem mondott róla semmit mert minek mondott volna.. a tájékoztatást te adtad.. csak kicsit hiányosan! ebből a lecke az volt h soha többet nem,veszek tőled semmit és dícsérni se foglak mert eladtad a becsületed 17 e ft ért! :) kár vitatkozni szted tök korrekt voltál másik 8 ember szerint és szerintem nem vagy az! egészségedre, szép napot!
Drága fórum társunknak sikerült megvásárolnia egy 250.000 ft-os overált 15.000 ft-ért!
Ja és új kellett volna neki ennyi pénzért!
Igazából a bökkenő ott van hogy nem is tőlem vette!
KÁTÉJJEM barátom, hát szólj már hozzá ,mert kicsit elszaladt a ló a Martin gyerekkel!
Motor elment, így eladó lett a dzsekim!
KTM Racing street evo M méret ( 85kg vagyok és 175 cm)
Kivehető protektorokkal (ami megvan) és termo béléssel ami szinték kivehető
06 30 635 9305
hárvi.. nem tudok..250..3002t ..anniyért a mit mondtál..meg főleg..
(a nem tudok fokozása,alsó közép és felső fok)
nem tudok..
annyiért főleg nem tudok..
hülye vagy ..annyiért még anyámnak sem tudnék
Sziasztok. Ktm Exc 250-hez(1999) tudtok mondani úszószintet?!
Szerintem sokat kap a moci és nem pörög ki rendesen,gyertyát minden motorozás után takarítanom kell.
Ja és új kellett volna neki ennyi pénzért!
Igazából a bökkenő ott van hogy nem is tőlem vette!
KÁTÉJJEM barátom, hát szólj már hozzá ,mert kicsit elszaladt a ló a Martin gyerekkel!
KTM Racing street evo M méret ( 85kg vagyok és 175 cm)
Kivehető protektorokkal (ami megvan) és termo béléssel ami szinték kivehető
06 30 635 9305
(a nem tudok fokozása,alsó közép és felső fok)
nem tudok..
annyiért főleg nem tudok..
hülye vagy ..annyiért még anyámnak sem tudnék
Eladó 4 db Aluminium arany eloxált tanksapka szuszogó! 1000Ft/db
Ha valakit érdekel írjon rám keszi88@freemail.hu
Szerintem sokat kap a moci és nem pörög ki rendesen,gyertyát minden motorozás után takarítanom kell.