Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PEDIG má AZ leszek...KOMPRESSZIJJÓS...vagy mijafasz..ha NEM IKSZTÉVEL kezdhetem a SZEZONYT...
Le is kotottel vele azert 3-4 percre. Latod szoltal jottem beszelgetni veled nem am depressziós leszel itt a vegen .
oKOS találmány...
EZ a BOHÓCMATRICÁKRA is igaz...
Ezért választottam én is, jóval kedvezőbb mint egy festés és igen ha megsérül elég felrakni rá egy másik csíkot.
De egyébként eléggé strapabíró, próbálgattam hogy durvább agyagot végighúzol rajta mennyire karcolja meg, de szinte semmi.
Tehát terepen faágak ellen is jól védheti az idomot.
NEM volt bonyolult...és valami FELADAT neked is kell:)
Ez a karbon folia ugy szep amikor valami fogalmatlan rakja fel es holyagos meg pondorodik fel minden sarka
Na jo van akkor ezt meg is beszéltük
NEM érdekel a SZÍNE...a kilóméterr se..hisz EZEK örök darabok...csak a BIRTOKLÁSI VÁGY hajt...
Igen ez a hőlégfúvós dolog, nagyon jól nyújtható melegítés hatására.
Havernak most csináltam a Honda fejidomára meg még egy, két idomot lenyomatunk vele.
Melegíteni kell...akkor TAPAD rendesen és IDOMUL...az IDOMRA...

És tartós...ha SÉRÜL akkor javítan is ECCERŰ ...óccsó...csak ÚJRA kell húzni azt a RÉSZT és KÉSZ...
Mar csak azr mond meg milyen színű legyen, x/r/z, es mennyi km legyen benne ?
Akkor és OTT nekem nem volt kedvem se időm vele foglakozni...kiadtam BÉRMUNKÁBA...

OLCSÓBB mint egy ÚJJ idomgarnítúra...vagy netán festés...van akinek TECCIK...van akinek NEM...
és ezt hőlégfúvóval melegited rálya.. vagy csak sima matrica..vagy
ez mi az
ELmegyek akárr MÁSFÉLL mihájjig is...egy ijjen KAFI gépért asse péz...
Szeretem magam csinálni ezeket a dolgokat, 4500Ft volt postával együtt 150x100as 4D fólia, ebből szinte minden idomot megcsinálsz.
Én is csak azért vettem többet hátha mégsem jövök ki belőle, elrontom, de simán ki lehet hozni ha ügyes vagy.
Nem nagy befektetés, viszont szép, kiemeli a gépet.
szeva lacikám..mi a helyzet...
ja .. gyanús hogy úgy van ahogy mondod...mindetnt leszedtek róla hogy egy k4esbből k6os legyen ez meg megkapta a k4es idomzatát meg mindenét..csak a vázszám meg a motorszám..de gyanús hogy azt is megkap6tta

de nix jelentősége..csak az számit...kafi legyen a gép..
lyobban kéne rá vigyázni és nem a sziklákon polirozni a gépet
akkor olyan szÍp lehet a tilyéd is ..mint a lyanóé ..volt!..vagy mint az enyém is ..úgy általában véve.... mindég

dehát aki háborúzni megy az készüljön fel arra hogy ....
na mindegy most nem jut lyó befejezés a fejembe
a lényeg..legyen nálad mindég egy harcra kész kártélyem
vagy egy kÁiksz ötszáz alapú szuperlotyó .
Szerzünk ez ne legyen problema, milyen szinu legyen es menyit szansz ra ? 1.2m ?
KÉNNE egy jó IKSZTÉ...tuccvalahol?
Nem a műanyaggal van a gond...hanem a műanyag tank "lélegzik"...és a benzingőztől szokott felpuklisodni...a jobbfjta MATRICÁK is azé vannak PERFORÁLVA...hogy tudjon szellőzni...

Ja...nekem TIZENHÁROMÉ csinálta egy csávó...az EGÉSZ motort...
Tessek mondani Katejjjem. László jol emlekszem ?
Nem, kimondottan műanyagra való festékkel van lefújva.
Bár igaz én egy jó fóliázást még jobb megoldásnak tartok.
Max 10 ezerből az egész gépet át lehet húzatni ha te csinálod otthon.
Akkor azé TUDOD polírozni...mert a sima műanyagot NEM fogja a sima POLÍRpaszta...legalábis NEM nagy eredménnyel

Mivel van LEKENVE a tank? NEM puklisodik fel rajta a FESSTÉKK?
Szevasz VIKTOR...köszönnyélszépen...

Most akkor PORfestett vagy SZÍNterezett?

arra NEM gondoltál hogy ENNEK az alkatrészei is egy FIJJATALÍTÁSHOZ kellettek? ODAlettek..