Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoros tarsak! Van valakinek elfekvoben kartervedo/ haspancel/ skid plate? 450sxf 2012-es.
Akkor van két eladóm, ha ezt szeretik. Bár ez még annyira nem lapult le...
Vik azért egy kis hülyeséget megint írtál
ha szar már a múz,nem szorul fel a peremre a gumi,szépen felkeni a zsírt a falc alá...azért forog meg
akkor teszik bele a papucsot mert hajlamos le fordulni meg forogni..szerintem
az nem orosz rulett. azt elirtad...
rossz rulett
ja..ez igaz...mert ha úly az a múz..és 0,9neke megfelel..akkro az jó szokott lenni..
de amiket itt szeretnek .a.z az mikor már ki van taposva és 0,5 vagy még lapibb...na azok 100%megforognak majd az első patakos részen...
persze homokos kroccpályán...nem fog...még a széttaposott múz sem..

de az a fajta lapos papucs amit mi használunk..az nem bassza szét a múzt..nem hagy ebbe nyomot..
nem úgy mit a fórumolvasása egy két pacekban
Viktor! Azért forog meg, mert már összezömült a hab, és nem látja el a feladatát, ergó nem tudja a felni peremére szorítani a külsőt...értem én, hogy csóróság, meg leleményesség, de az igazság meg ez...bár ez megint olyan, mint az üzemóra kérdése. Szegények vagyunk, és kockáztatunk. Ezt hívják bizonyos körökben orosz rulettnek...
józsikám..látom megtaláltad a választ is hamar...a kérdésedre
nagyon kafi ..igy még én nem is láttam...csak nekem is a boltba mondták hogy ez az utód olaja amannak..de a lényeg ll a hátoldalon ..ugyan az anti slipp age+ a váltó is nagyon finoman kapcsol6ó...
kipróbáltam .. ott a 100% szintetik 10w-60 race olajukat is a legutóbbi olajcserénél..
egyet mondok..ez a 10w-50 olaja ez nagyon qÚrwa lyó ..a 10w-60 race...az okoz meglepetést..
még csöndesebb sem lesz semmivel..sőt talán a 10w-50 a csendesebb!.. viszont ha fokozatban van..szopóban már nem tudtam berugni...csak ha nagyon kafi a helyzet a rugáshoz..de ha könnyű lenne a szitu..akkor viszont le sem fullasztom..ugye
mondom mi a Qrwa annyáért nem indul.. kiverszem fokozatból egyből indul..
hát mert az a 10w-50 az pont nagyon jó a kuplungnak.. a 10w-60 meg mivel kicsit sűrűbb ..igy az pont elég volt ahhoz hogy már szopóban amikor épp csak tudom inditani..akkor már épp csak mégsem tudom elinditani..(és az épp elindul..vagy az éppp még nem indul el közt az a különbség hogy szopod vele egész nap ..vagy mindenhol pikk pakk és mész is tovább..szóval.. nem ajánlom a 60ast..
lehet pályán szuperlotyóban ...70 fokos aszfaltnál ..kel la 10w-60 ..de nálunk a hegyben..nix az a körülmény ahol kellene

raks...
múzról annyit...
a lágy szilikon zsir az ami tubusban van .az a jó hozzá...
papucs nélkül is volt szerelve nálunk...pár embernek...
hát olyan hülye arszot tudnak vágni mikor néznek fel rád...mert sebességeben van kuplung ios rajta van..de nem megy sehova..
mert forog a felni a gumiba...oszt nem megy felfelé...
ugyhogy azóta raknak bele papucsot...igaz csak egyet..de kell...
itt nálunk a hegyben ez a jellemző...
Nem te tetetted félre ma reggel?
Hali.
új reléért az 1wd-t ajánlod,vagy tudsz mást?
Attól gyűlik össze egy helyen, hogy sokan bent hagyják a vakszelepet, amit nem is szabadna...
látszik a csövekről hogy2 millió óra van benne
Mindenki silicon zsírral kezeli...be zabálja a port és össze gyűlik egy helyen..az teszi tönkre,időnként szét kell szedni meg tisztítani újra bekenni
kapható autós boltokban és extra műszakiban
Nem hinném, mert ez KTM-ről van...
Az fasza! Én meg azt hittem hogy az rmz bontásból van
Az csak érzéki csalódás, mert ez vadi új. Még benzin sem volt soha benne...
Ápolni nem nagyon szokták, mivel 'üzemórás'...összerakják a hozzá való kenőccsel, aztán ennyi...
Mivel szokták ápolni a mousse-t? Nem nagyon találok hozzá kenceficét?!?
Köszi
közben megtaláltam, a te féléd az már az úúújabb:
http://www.elfmoto.us/lub/cont...
falusi vagyok, nem vágom itt mi a lényeg, mit kell nézni...
szét van kopva a belsejébe a kocsinál?
van különbség e között ami a képeden van, meg az ELF MOTO 4 XT TECH között?
http://www.totalolaj.hu/motoro...
Na ez olyan kincs mint emez!
Üdv Uraim!

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy az 525 sx hidegen egy nagyon pici kék füstöt tol, melegen semmit, olajfogyasztása gyakorlatilag nincs amugy. Ez mennyire lehet gond?
én úgy szokok motorozni hogy legalább 1 gumi a talajon van
keverék meg nem szegény, mert beveri a 10et normál módban
egyszer kipróbálom mennyit eszik ha jó erősen befáslizom a jobb csuklóm
jól mondod.. mert a szivatót egyszerr reggel..
a meleginditót ..ha mondjuk fejjel lefelé eldőltél felállitod.. na akkor nem árt...
mondjuk..
pl ghelariban.. jópárszor rá kellett nyúlni..
de ha kicsit szegényebbre karburálod az alapjáratot...akkor ez is nagyon nagyon ritka használattal lesz...
de nem kell szarni ,..annyira nem szegény az a keverék hogy melegedjen tőle a motor... persze ha jól van bekarbinyálva
amúgy mi a tosz ez a melegindító?
mikor kellene használni?
mert úgy néz ki sűrűbben kellene mint a szivatót, mert azt jól eldugták mögé
csak a negyven1esen van melegindító gomb..
ugyhogy ez akkor ..harminc kilences...
mJúhahaha
és ez nem is fcr 4125A...ez mivel a folytoszelep szenzoros..ez vagy 4138as..vagy 4125B

amúgy mi értelme ennek a sokfajta 41es karbinak?
zsiri mesélj valami tecsnixkai dolgot...