APRÓPETI...a VÁZON láccik is hogy KÉTEZERHAT...lapított,fekete...és a VÁZSZÁM is hATOS...de egy KOMPLETT futóműcserén TÚLesett...elől hátul...ez is LÁCCIK
A motorszámnak is HATOSSAL kell kezdődni...akkor HATOS a hatos...
Inkább szerintem hagyjuk ezt a témát!
Én is majd mindenkit leszarok meg felháborodom rajta aki hülyéskedik!
Kiborulok és elszidom a francba.
Hagyjuk már, ha idegbeteg fusson egy kört az majd megnyugszik!
Hello! Hát én sajna,nem tudom pontosan. Én csak szeretek motorozni. A régi gazdája mondta,hogy cserélte a teleszkópokat,én meg cseréltem sajna a kerekeket,mert a gyári hátsó kereke agya repedezett-törött és küllőhiányos is. Nekem megfelel,havi 1-2-3 motorozásra. Ez az alvázszám:VBK RCA4056M305606
Én is látom-érzem,hogy ez kapott már az élettől,de csak ezt tudtam megvenni.
Üdv: Peti
Szerintem meg vegyél vissza a hangnemből, valaki itt komolyan beszélt szerinted arról mit mennyiért adsz?
Kit érdekel szerinted mennyiért adod.
Most én is ilyen hangnemben beszéljek azzal aki viccelt a motoromról?
Gyerekek! Feldobok egy zacskó pofont, és alárántok valakit! Sokszor mondtam már, hogy jano72-vel értek egyet (és én még a rendes nevét is tudom), mert mindenki maga dönti el, hogy mi-mennyit ér, és ő dönti el, hogy mennyiért árulja. Ha valaki ebbe köt bele, az vagy irigy, vagy csak egyszerűen unatkozik...le sem írom, hogy mennyiért vitték el a motorom, mert akkor megint csak vita lenne, hogy annyiért nem is lehet, stb. Nyugalom, relax, és igyunk még egyet...
Kurvára leszarom az adatlapod meg a szinte slickre lefuttatott gumijaidat is véleményt meg akkor írj nekem az árról ha te akarod megvenni vagy ha én írok a te motorodról!
Ha már 1,3-at öntöttél bele az biztos elég, de indítsd be majd járasd kicsit majd várj vele 10 percet aztán egyenes helyen keréken nézd meg. Hideg motornál az ablak 1/4-ig legyen. H a tőb van benne egy vékony csővel az olajbeöntőn tudsz leszívni belőle.
Szerintem ami vicces itt az te vagy, lehet az iskolában nem ment a matek vagy esetleg még nem voltak ilyen kerekeid, hogy tudd mi mennyi! Kell venni 90ért árulnak páran annyiért aztán majd mire olyan lesz mint ez lehet számolni mi lett a vége!
Hello!
Bocs hogy ide írok de így biztos látod az üzenetet!
Kellene egy kis tanács, segítség... Hétvégén olajat, olajszűrőt cseréltem az EXC-be. A manuálban 1,2L van írva, hogy annyi olaj jár bele, meg te is azt mondtad ha jól emlékszem, hogy ha olajszűrőt is cserélek akkor 1,2L...sima olajcserénél meg 1L.
Na most a problémám az ,hogy a manuál azt írja hideg motornál is el kell érni az ellenőrző ablak alsó részét az olajnak, viszont nekem nem éri el. Öntöttem hozzá még egy dl-t, szóval most már 1,3L van benne, de még így is csak akkor éri el az ablak alját ha kicsit megdöntöm a motort. Te mennyi olajat raktál bele? Hol volt az olajszint hideg motornál?
Bocsánat hogy zaklatlak, válaszodat előre is köszönöm!
SZARBÓL csak szar lehet...még a SZIMMSZONOS időkben és a MŰSZAKI hozzáértés halovány lángjával a fejünkben se tudtuk rámondani még a LEGnagyobb jóindulattal sem a RIGÁRA hogy márpedig ez nem szar...hanem egy jó kis motor...
Vagy te úgy vagy vele ha SZARSZ egy jó nagy kakaóscsiga formát akkor kiveszed betolod az arcodba és leöblíted egy pohár kakaóval...mert NEM szar az...mert a kakaóscsigára hasonlít?:)
MINDEN motor JÓ valamire...csak SOKAN NEM arra használják...amire VALÓ...
Hagy ne sorojjam fel.mi mindennel motoroztam az ÉVTIZEDEK során...kezdhetnénk a SZIMMSZONNTÓL és a 125-ös PEGAZÓTÓL kezdve az ÁDDVENNCSÖRIG és a VÉMAKSZIG...
pl az EZREKETTES BANDIT nagyon jó motor...a KÁTÉJJEMEK után rendesen felüdülés volt menni vele...mert sokal finombabb...de gyengébb nem...ennek ellenére sose jutott eszembe hogy egykerekezzek vele vagy SM stílusban vegyem a kanyarokat...hanem arra használtam amira VALÓ...laza motorozásokra,kissebb túrákra,kirándulni...
Hidd el tudom MI a jó és mi mire való...mert VOLT miből válogatni...
SOHA nem mondtam egy szóval se hogy MINDENKI hüjje...és MAGAM sem tartom OKOSNAK...fejezd már be ezt az ÜLDÖZÉSI mánijjád:)
Neked bazmeg ha EZERSZER ír le valamit az EMBER te akkor se fogod megérteni...
Az miért ELFOGULTSÁG hogy van egy MOTOR ami TÉNYLEG megfelelő ARRA a célra amire GYÁRTOTTÁK és használja az ember,és csak jó véleménnyel van róla mert tényleg JÓ....ez miért ELFOGULTSÁG?
túrázás és cbr kergetésre ki mondta az xt-t? a hornetről beszéltem. Fölösleges veled még normálisan is beszélni mert elfogult vagy, nem hülye de elfogult. Mintha nem is ezen a földön élnél, mindenki hülye csak te nem
A motorszámnak is HATOSSAL kell kezdődni...akkor HATOS a hatos...