Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor majd ritkábban cserélünk
jaja, valami ilyesmit mondtak nekem is, mert eddig 2550 ft volt a motulnak literje, most meg 3200 ft lett
Minden feljebb ment. Januártól jövedéki termék lett az olaj is...
kellett neked ennyit híresztelni
http://www.formula3000.hu/shop...

titokolvasók! egyből feljebb nyomták az árat.. jó tudom még így is 2000alatt van literje, de az előző ár mégis csak jobban hangzott
Ngk B9eg elvileg ez való hozzá...
ÉN ajánlanám a KÉTkanocú(polusú) MÉCSEST...a TEMETŐN is az tartott a LEGTOVÁBB...
az már titán szelepes ...
Ktm MX 250 1986-oshoz milyen gyertyát ajánlotok ?
Eladó egy WRP hűtővédő. Használt, kifogástalan állapotban, felületi karcok, sérülések vannak csak. WX-14097 a kódja, így szinte majdnem az összes KTM modellre jó...giraffe64@freemail.hu
Egyértelműen S12 XC 140/80-ban. Az AC10 az egy mindenes, de igazából semmire sem jó gumi. Én pont most rakattam fel 120/90-18 S12-t, de a gumis aki maga is endurózik azt mondta legközelebb a gyári méretet vegyem, mert ezt elég ráfércülni a felnire. Előtte 110/100 Dunlop MX51 volt az közel 130 mm széles, a 120-as S12 meg "csak" 117mm, de látványra is virslibb, a pereme is másképp fekszik a felnin. Most már mindegy ez marad, de következőre jön a 140. Egyébként Akrám van szintén.
Ha nem találok használtat, akkor visszatérünk a témára!
Na itt mivan má megint? DEFEKKTES a DEFEKKTMENTES is?

Hogy MIK Mvannak...HIHETETLEN....:)
Újat tudok most, 3.100,- és 3.400,- az áruk...
Azt mondták, hogy valakinek eltették, aki csütörtökön megy érte kb...
Hy!
Beszéltem már velük.
el nem tetettem,csak jeleztem,ha más addig nem lesz,akkor megyek a 7en arra.
Ha eltették,akkor nincs is miről beszélni...megyek érte!
Azért kösz!
Üdv!
Sziasztok!

2007-es 450EXC-re hátulra Michelin S12 140/80-18, vagy ami most is van rajta Michelin AC10 120/90-18? Utóbbival vettem, de cserélnem kellene és nem tudom a 140 nem lesz-e sok,és barmolja szét az akrát.

Előre is köszi!
Sziasztok! 1999-es Exc 250-hez keresek,légszűrőházat idommal,fejidomot és berugókart.
Email:lol_loller@citromail.hu
Köszönöm!
a múz térfogatot tölt ki..tehát ha levágsz belőle valamit valamynnit a térfogatot nem tölti úgy ki tehát laposabb lesz..de a peremre sem szoritja ki.. hiába az alakja az kicsit olyan mint szeretnéd..

úly goldentályer gumi...úly múz.. frissen vágva..a papucsot még előtte túlhúzták eltörték.. kb 1 óra múlva úgy forgott a felni a gumiban mint a fény...

mondom rakátok össze papucs nélkül..jó lesz az ..
ÁÁááÁÁ
a sok flesleges iskola.. a sok feleslegesenn pad mögött eltöltött idő..hát nem tanulÁ semmit
a térfogat..a térfogat növellő szerekről
http://youtu.be/SFGDzHAeTrE
nna ugye? megint tudod hogy mi a lényeg csak írási kényszered van,de javadra szolgál hogy nem kell kódfejtőt használni az írásaidhoz.
szerintem megint rád fog szólni a főnököd hogy Te nem titkárnő vagy...hogy írkálj
Van valakinek eladó Vakszelepe 18-as és 21-es kerékbe?
De attól, hogy levág a tetejéből, attól még oldal irányban feszít, és kinyomja a külsőt a felni peremére...de nekem 8...
lyó ..
most jÓ ha tudod..
ezen irásod jelentettem a moderákulumnak

azt meg jó ha tudjátok..am úznak csak akkor van érteme ..extrem end gyúróban ..h 0,5nél nem tobb az aminek látszik...
itt konkrétan...a pröfik!az úly múz tetejéből levágnak.. kb 3...7cm széles csikot látsz a tetején..uszkvell..15-30%át kiszedik belőle!
és azzal mennek...mert tudka úly múz a hegyben =full szopás...mig 0,5re össze nem rongyolódik az a ..hab...az meg van hgy fél év is lenne..vagy több...de addigra meg megútálnák a extrŐm endúrót...

+ha 0,8 bár az a múz...akkor az belősvel is lehetne 0,8--sosem fordulna el a fosem tépné kis a szelepet.. szikla sem üti össze(mondjuk 0,4 sem!)csak a szögkiszúrás ami elen jó a múz..
szög meg ritka mit fehér olló