Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képenként 20.000,-
ehhez kb mennyi lehet egy tűszelep?
enyém néha vicceskedik
akkor ezt így ahogy van megveszem tőled 20 ezerért ha 41 es :D
Tudom, hogy ezt se szabad ide betenni, mert nem idevaló, de ma sikerült szert tenni rá, és ilyet még csak új motoron láttam, de azt meg nem szedtem szét...
Neked simán, megtudnád milyen is a jó motor!
Köszönöm.
Megcélzok egy ilyet amint lesz rá lehetőségem!
egyhengeres 2 ütemű és 99 es évjáratú fekete karbonos 250 köbcentis gépet ajánlassz terepre is nem?
kis fingás little manual..
ha ez a kép..ez ..ilyen lesz.hát az akkor . . .
kx 500 blokkilag full beváltabb a 380nál..ot nincs olyna mint a 380nál hogy egy 250ből lett takecolva..300..meg 360..380.. oszt csodálkoznak hogy nem birja...az arra lett kifejlesztve...hogy egy 70le 500as..
a póverszelepenk háal..még konkrlétan ..tök takarékos is.. hihetetlen.. alig sziporkázott többet mint egy 4t...nem úgy mint a többi 2t hogy nyugottan ott a 2es szorzó.....
miskolci havernak vo,lt jó pár cr 500 meg egy 1998as kx 500is..hát azt mondta a kx 500 at szerette jobban....mondta hogy hihetetlen takarékos volt ..a régi 1998as husaberg fc 600tól nem evett többet...

sajnálnék rálocsolni ennyi lét..
de ha neked ez az álmod.. akkor vágj bele..!
az a kipufogó..az már látom nem gyári.. a gyári köcsög mód van elvezetve... a spess rezonátor tök ilyen volt havermén is...
Kex erre biztos tudna egy jó kis leírást megosztani mindenkivel.
na ettől féltem h jön a szakszerű magyarázat itt még fingani se lehet mert arról is kapsz 1 kisebb USER MANUALT
990et hogyan lehet hasonlítani akármelyik 2thez?
990 a túrásabb motor, arra tuti jobb.Teljesen más lehet a motorozás mint ezekkel a biciklikkel.
Meg aztán a 2t-vel lemegyek terepre is akár ahová a 990 nem nagyon vinném.
Én 990 akkor vennék ha kényelmesen szeretnék akár több száz kilométereket motorozni.
Állatkodásra inkább egy könnyű egyhengerest.
hát sztem annyira azért nem mint 1 990 esen ... :D de biztos fasza lenne
Én felfogtam anno is amit mondtál a 380al kapcsolatban, de a szíven csücske azért csak egy jó 500 lenne SMre.
Ha elmegy a gépem annyiba amiért hirdetem akkor 400at hozzáteszek és meg van egy épített mocim.
Igen ilyen lennem, KX250 vázba szeretném beleszereltetni.
ha még mindig nem jó akkor írj egy mailt, van tuti módszer, de nem írom ide mert kiröhög a nép
természetesen ..egy ilyen..ez na ez igen...
mert ilyne lesz a tiéd is ..ha megépitik?
ez azt hiszem nem kdx ..ez egy kx 250es váz...

figyu..ha ilyen lesz..és ilyet akarsz.. akkor ez kell...

amúgy..meg azt nem értem..ha már úgy is oda vissza vagy a ktm ért!akár csak én is..
megvetted volna a 380 exc amit most úlyitott fel zsiráf..
a tiéden van ugy meinden..akkor abból kivetted volna a szived csücske 250 blokkot.. és beleraktad volna a álom 380at!...ami most lett full felújitva átnézve....van egy 380szupermotód...
meg van egy exc..vagy sx 250ed..amit ugy e..mivel 250!ezáltal el tudod adni..pénzért.. kb többért!mint a 380 beszerváltad!

bár ezt a verziót is már lefestettem neked egyszer..de ez a kép sem tetszett
pedig ez egy nagyon egyszerű..kézen..fekvő és még költcshég6ékony megoldás is volna!
2t is volna..
380 is volna...
ktm is volna...

de nem ...
most agyalsz minden egyéb verzión..
de nem baj ..megértem...jön a tavasz..rég ültél gépen...és itt a hiba...ne félj.. szombat délelőtt még én is igy voltam..aztán jött a délután..és fullkitaposva .. ott ültem a gyerek farsangján...kellőnen jót kroccoztam...még akkor is mosolyogtma volna harugdosnak...
szóval..
ha nagyon kx et akarsz..hajrá..1misi..
ha meg ugyan abból a lóvéból..átírás mentessen.. egy 380at..arra is van lehetőség...1-2 nónapig lenne 2 motorood..aztán az a pénz mind visszafolyna..
maradna a 2t ..amit szeretsz...de 380 amit akarsz...
és mondom..pénzbe nem is kerülne!
már csak magaddal kell megharcolnod..
Ez így igaz, és ezt képzeld el 360 blokkal, akkor hogy vigyorognál!
360 ra KONCENTRÁLLNOM! :D nehogy eladd a 250 est.. a legjobb motor! a 99 es évjárat főleg.. fekete karbonnnal
Ha eladom a motort akkor természetesen nem kell a 360 koncentrálnom.
Ha nem tudom eladni akkor meg csak arra tudok.
NEM tudom...NEM értek HOZZÁ...csak BELEszóltam...hogy KÖTEKEGGYEK...

Meg így legalább TE is BOLDOG vagy...nem KELL értelmezési PROBLÉMÁKKAL küszködnöd...
Ird le az okosat, tenyleg.
NA GÁBRIJJEL...mossmá ki vagy oKOSítva egy KOS álltal...

ÉN má nem is íROK semmit...FELESLEGES...a KOS most a FELLEGEKBE(vagyis a KARÁM felett) jár "büszkeségébe" hogy megint megmonnta az oKOSságot...Temeg megint MÁSRA hallgacc...de aza LÉNYEG hogy BOLDOG mindenki:)