Vagy egy ilyen, zsír új L-es 34-es KTM gatyám eladó, 25eFt postával, szatyrában
Tartaléknak vettem (ilyet használok), de inkább valami béléssel rendelkezőt vennék helyette a hidegebb időkre, mert ez jól szellőzik.
lyÓ napot..
látom a diliházba visszakapcsolták az ingyenes vifit..mert kátélyemes haver megent itt van..
gondolom semmitmondó mellébeszélős köpködős anyázós irásai..mit sem változtak...
több időt is tölthetett volna a kavaszakis topikban ..mert akkor a ktm-re nem lenne ideje..
mi a helyzet ..gondolom még mindég emlegetsz-mert olvasni sajna...már nem tudlak..... még mindég nem találtál úly szerelmet
pedig ..hidd el szurkolok...
JA! a BANK...már EL is felejtettem...még jó hogy a nyúlszájjú KOSFEJ emlékeztetett RÁ legalább...szóval akkor NE késlekeggy...SIJESS..mert gyön a BANK...
a mienkbe asszem 35 liter kell v 40 és 3e.X ft literje nemtom milyen olaj.. és azt se h mikor kell cserélni hány óránként, de ez vmi speckó, mert ezt a traktort (miénket) olaj hajtja.. ilyen hidraulikus az egész.. elég bonyolult én se tudom pontosan csak mikor szét volt húzva apu mondott pár dolgod de nem nagyon maradt meg :P
Tartaléknak vettem (ilyet használok), de inkább valami béléssel rendelkezőt vennék helyette a hidegebb időkre, mert ez jól szellőzik.
2004es Exc-hez keresek önindítórelét.
Tudsz segíteni?
Üdv!
látom a diliházba visszakapcsolták az ingyenes vifit..mert kátélyemes haver megent itt van..
gondolom semmitmondó mellébeszélős köpködős anyázós irásai..mit sem változtak...
több időt is tölthetett volna a kavaszakis topikban ..mert akkor a ktm-re nem lenne ideje..
mi a helyzet ..gondolom még mindég emlegetsz-mert olvasni sajna...már nem tudlak..... még mindég nem találtál úly szerelmet
pedig ..hidd el szurkolok...
Hanem MENNYIÉR akarsz VENNI ÁDDVENTICSÖRRT?
van enduróm....KTM-em is volt 2004-ben
azóta mi változott?titkos a kérdés
Akinek ez jó ami itt megy az úgy is ezt folytatja, mások meg csak ritkán írnak be.
Miccólsz TE mindehhez?:)
Tudod mit? MEHECC egy kört a RIGÁMMAL...nem sokat ESZIK...és HÁTHA megteccik...
Nem eszek vagyis nagyon ritkan mekis kajat ugyhogy ezt amugy is buktam de te is lemondhatsz a kalacsrol
Majd NÉHA RÁDNÉZEK...nehogy KÁRT tegyél magadba...:)
csak a kormányműbe kellett 5 liter nafta