Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Nem tudok csak újban segíteni. Használt nincs most.
namivan, eladtad már a ruhát?
Vagy egy ilyen, zsír új L-es 34-es KTM gatyám eladó, 25eFt postával, szatyrában
Tartaléknak vettem (ilyet használok), de inkább valami béléssel rendelkezőt vennék helyette a hidegebb időkre, mert ez jól szellőzik.
Hali.
2004es Exc-hez keresek önindítórelét.
Tudsz segíteni?
Üdv!
zsembery, kecskemét, ócsa,
Sziasztok. Valaki tudja honnan tudok rendelni ktm lc4 600-hoz kuplung lamellát? előre is köszönöm.
Mivan KOSfej? NINCS seggnyaló most akinek TUDNÁL menőzni? ÉNUTÁNAM hijjába gyössz...a FÓBIJJÁIDDAL együtt...UNLAK:)
lyÓ napot..
látom a diliházba visszakapcsolták az ingyenes vifit..mert kátélyemes haver megent itt van..
gondolom semmitmondó mellébeszélős köpködős anyázós irásai..mit sem változtak...

több időt is tölthetett volna a kavaszakis topikban ..mert akkor a ktm-re nem lenne ideje..

mi a helyzet ..gondolom még mindég emlegetsz-mert olvasni sajna...már nem tudlak..... még mindég nem találtál úly szerelmet
pedig ..hidd el szurkolok...
NEM ez volt a KÉRDÉS...

Hanem MENNYIÉR akarsz VENNI ÁDDVENTICSÖRRT?
tényleg ez érdekes
van enduróm....KTM-em is volt 2004-ben
azóta mi változott?titkos a kérdés
Én semmihez nem szólok semmit, mindenki azt csinál amit akar.
Akinek ez jó ami itt megy az úgy is ezt folytatja, mások meg csak ritkán írnak be.
GÁBRIJJEL...lassan ÖSSZEBORONÁLNAK BENNÜNKET...az a HÍR járja hogy BEIJJETTEM...hogy KITILTACC...és azóta MÁSKÉPP NÉZEK RÁD:):)

Miccólsz TE mindehhez?:)
És ez így is van!
Milyen szerencs hogy figyelmeztettelek ra na most itt hagylak remélem nem leszel depresszios. Nyertel fogalmazhatnánk igy is. Szia
JA! a BANK...már EL is felejtettem...még jó hogy a nyúlszájjú KOSFEJ emlékeztetett RÁ legalább...szóval akkor NE késlekeggy...SIJESS..mert gyön a BANK...
Hornetnel tuti jobb a fek meg futomuve.... Megvarom mig azt is el akarja vinni a bank es olcson atveszem
FAROKLEVI...nem is tudom hogy KÖSZÖNNYEM meg hogy még te válaszolsz NEKEM...

Tudod mit? MEHECC egy kört a RIGÁMMAL...nem sokat ESZIK...és HÁTHA megteccik...
ez elég sűrű lenne :D át se fordulna a motor.. :P :D derég ettem kalácsot
Onts olyan olajat a ktm edbe, szerrtni fogja tuti mert draga :D

Nem eszek vagyis nagyon ritkan mekis kajat ugyhogy ezt amugy is buktam de te is lemondhatsz a kalacsrol
a McMENÜ+ -t már elbuktad de annyit válaszolsz neki, h lassan te fizetsz nekem..
a mienkbe asszem 35 liter kell v 40 és 3e.X ft literje nemtom milyen olaj.. és azt se h mikor kell cserélni hány óránként, de ez vmi speckó, mert ezt a traktort (miénket) olaj hajtja.. ilyen hidraulikus az egész.. elég bonyolult én se tudom pontosan csak mikor szét volt húzva apu mondott pár dolgod de nem nagyon maradt meg :P
Zsir, oke. Koszi hogy vigyazol ram, igazi gentleman vagy.
KIS hiba csúszott a SZÁMÍTÁSBA...FUTTATÁS az VAN...a SEMMITMONDÓ DUMÁNAK...csak az ELME hiányzik...de amúgy minden fasza...

Majd NÉHA RÁDNÉZEK...nehogy KÁRT tegyél magadba...:)
a 80as mtz-be kellett vagy 15 liter 200-250 óránként kérte az újat
csak a kormányműbe kellett 5 liter nafta