Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a válaszod és a véleményed megosztását.
Akkor is lehetnek vele gondok ha teljes felújítást kap a blokk, Keihin 39es karci lenne hozzá.
És egy jó KX250 vázba lenne beleépítve, igazából mi gond lehetne vele ha fel lesz újítva, át lesz alakítva SM-re?
Tehát mondjuk egy ilyennek ha rendesen meg van építve és fel van újítva mi baja lehet?
http://zx6r.com/attachments/mo...
ez nem is lehet kérdés...
..a legjobb választás.. sx 525
lya hogy ez nix a verziók közt...

egy az ami biztos...
ami gyárilag van egyben..az gyárilag egyben van!amit úgy építesz össze.. az úgy van összeépítve..
ha 1szer...dont giv gád...magyarul..ne adj isten
elakarod majd adni...hát az egyiket pénzért is le tudod..a másik meg ..rádrothad...

mondom ha brutál ütős gépet akarsz..nem veszel 650et...véletlen sem!
nagyon mozdonyos....persze vannak 650ek amik nem mozdonyosak.. azok a 70- 80 lóerősek..már olyan pörgős kis lyószágok...
de az számit ilyen szuperlotyóban hogy hogy veszi a lapot...főleg szűkebb részeken...
és egy 550 fe..fc...azok közt vannak forgalmisok is.. már 5kilóban a kezedben van.. 6os váltót 50 rugóból belerakják...ugyhogy 6kiló körül meg is állna...
sx 540..560 smr..az szint úgy......

de ezt neked kell eldönteni..
bontós fs 650-cje .és az én 2003as fe 650em is elbúlyhat az fc 550 mögött amit próbáltam...
arra mérget vehetsz...

mostmár csak azt kell megkérdezned..mi a cél..
sx 360-380
kx 500...
fs 650...

egy milla és elad6atlan legyen....kx 500 beszerezni akár mit csak gyári úlyat..vagy gyártatsz hozzá valami kétes kisiparit.. bár miből...
2004-2007 fs..sx bemész bontóba...oszt adnak egy nagykosárral..bár miből..
az egyik működő konstrukció.. ami bevált.. a másik. .lehet telis teli lesz gyerekbetegségekkel...ugy lehet minde nmásodik motorozás balul sül el...
de lehet hogy nem...
lehet hogy felkerers a kavaszaki..és most már szupermotó nagy6alom leszel..
de ez a valószínűtlenebb

én azt javaslom... mnnyél.. szánj rá időt pénzt.. itt a tavasz...próbálj ki ilyet is olyat is...
smr 510 is van..az is erős...mint a barom...de....
mondjuk idéntől a husaberg megszűnik.. ktm meg átveszi hugykvarnát...
ennek ellenére szerintem a husaberg a jobb választás...
Beszéltem Szarvason egy motorépítő céggel, ők beszereznek mindent fel is újítják a blokkot amit kérek, KX500 blokkról lenne szó.
Egy KX250 papíros ami nem egyszerű vagy KLX esetleg KDX vázba lenne beleépítve, Supermotónak megépítve hivatalos papírokkal névre írva.Ez így azt mondat a z úriember 1 misi alatt meglenne.

http://images.motoinzerce.cz/k...
Valami ilyesmire szeretném majd, nagyon tetszik a dolog.
De többen meg azt mondják miért nem egy 2006-2007es FS650E-t veszek inkább 1 milláért, te mint gondolsz, melyik a jobb választás?
Okai akkor itt teszem fel csak megint téma lesz belőle mert nem ide való.
mért nem mered ide leírni
vagy ez olyan ..filyus dolog..több filyú 1szerre.. mert engem .. olyan nem érdekell

vbergviki@citromail.hu
van hogy havi szinten is olvasom ...ugyhogy irja ide ha irtál..
Létszí írj egy e-mail címet, nem akarok ide írni, véleményed érdekelne de nem ebbe a topickba való.
ShÍ..manó
ezért nem is értem.. mért kell a gyárinak ..20ezer forint per liternek lennie...
mert kevés kell bele.. és akkor az is legyen annyi mint egy liter motorolaj...
még jó hogy a dot négynek nem 2ezer ft decilye..mert abból is kevés kell bele
A kuplung alsó munkahengerben lévő 'O' gyűrű mérete 24,3x1,78. Én 3 olajat próbáltam eddig, Motorex, Magura, és a Shimano. Az első kettő drágább (1.800-2.300/100ml), a Shimano olcsóbb (700-800/100ml). Mivel a 100ml töredéke kell egy rendszer feltöltéséhez, így nem számottevő egyik költsége sem. Minőségre nem vehető észre semmi különbség, így én is a Shimano olajat használom évek óta.
hallottam már próbát sokféléről..
de ami működik és bevált.. 2003 ilyen re cserélem.....mol SA 15.hydro oil...
van hidraulikába 15ezer féle...
de ez az egy ami tuti jó bele...a többi ha nagyon megnyekteted..jól megmelegíted..kipuhul..!ez nem...
pedig van nyektetés nem kevés..

másik molos hidro olaj...nem jó!...általába nmol kutakon van...is 1500ft literje...hát kb örök élet meg két nap..mert 1 deci ha kell bele..

alul..ha már szar az olaj ami volt benne könnyedén kinyirja gyári O ringet..azt célszerű lecserélni..vitonos o ringre.. kb vagy 30ft a csapágyboltba..mondjuk azt még csak egyszer cseréltem..egy éve.. de azóta működik vele...ugyhogy mond6ni hogy bevált
(nézd emg ..azt hiszem 23x1,8 a gyári..a skfben 22x2 vitonost kapni..azzal nagyon kafin műkszik...
onnan tudod hogy tuti szar.. ha a felső tartályban el van szineződve az úly olaj ..2-3 motorozás alatt ..akkor aluról be képes szippantani ..(átködöl a forró motorolj és az koszolja össze..aztán az is teszi tönkre a kis mneral olajat ..de gyorsan..aztán meg felforr és lépten nyomon elmegy a kuplung...)

lhm totalt is próbáltam...mikor tönkrement az alsó gyűrű.. de az olyan vékony volt hogy a felső munka hengernél könnyedzett...de az is jó volt..csak mondom..2-3 motorozásonkáént kellett potolni a fogyást.... aztánm visszatértem ehez a megszokott moloshoz..ez a mol meg azóta sem ereszt..nem for meg....

hallottam a bicikli mineral fékolajról is.. az olaj!nem folyadék..(bicikliknél.. magura..)az kb ugyan olyna vékony mint a total lhm..sőt ..gyanús hogy ugyan az is...a kis zöld fluoreszkálo szine.. lhm is fékrendszerbe való folyadék...

amúgy ha rám hallgatsz...azt csinálsz amit .. szeretsz..
én pl ma ebédre..milánói makarónit..mert azt szeretem
Így van,ahogy előttem is írták,bringabolt.
Még választhattam is,hogy shimano vagy magura olajat kérek,1500ft volt a kb 3dl.
Egy e-mail címet kérhetnék, szeretnék pár dolgot megtudakolni tőled.
Ilyennel még nem találkoztam hogy nem lehet lelégteleníteni. Olyan már volt hogy szórakoztam vele fél óráig, de mindig összejött.
Sziasztok!

Első fék olaj csere után nem tudom légteleníteni puha marad .
Mi lehet az oka mit tegyek?
Előre is köszönöm
motoros(jobb biciklis)boltokban vannak olajos kuplunghoz való olajok
kb aranyárban 1 deci ilyen 1000-2000ft
nekem legutóbb babaolajat ajánlottak, az is ásványi az is finom stbstb
bár fingom nincs milyen lenne bele
de van olyan ismerős aki sima ásványi motorolajat tesz bele
köszi!
sziasztok! ktm exc 125 '99. a kuplungom az alsó munkahengerénél elszállt a tömítés. kérdésem, hogy milyen olajat tehetek bele. néztem shell naturale HF-E 15-öt írták mindenhol és csak 22 literesbe lehet kapni. Esetleg tud valaki egy "helyettesítőt" vagy valami más szinonímát a megoldásra?JA, és tömítés ügyileg is egy kis helyreigazítást megköszönök.
F650GS, talán.
és más nem ktm típus?
de valami úri cucc kellene nem egy "poor" xt600
Szia!
Új ára?vagy 1WD?
Üdv!
nah látod ez jó kérdés
Évjárat-állapot-km fügvénye
1-1,5M körül
GD nek van 1 1190 adventureja.. az majdnem ilyen..
Olyan se.
és ami nem sokkal több mint 2 mázsa de kb alacsony?
Ilyen modell soha nem volt és a jelenlegi trendeket elnézve egy darabig nem is lesz.
ktm típus kérdés:
van olyan típusú túraendúró ami full kényelmes, 2 mázsa alatti telitankolva? (kb 20 liter naftával)
70% aszfalt 30% földút, max hegyi murva
és vagy ne legyen nagyon magas vagy állítható legyen az ülésmagasság
és valami 2010 utáni-körüli évjárat
köszi!