Amugymeg kuss mertbjon kartejjem es elkuld mindenkit hogy szar a jhondeere es 950essel szabad szak szantani mert annak 1liter a fogyasztása /ev es jobb a futomuve mint ennek
most nézem.. használtan is 64 misi felett van.. :D a 2011 es 687 üzemórával.. na ebbe kell ám olaj nem a szaros motorba.. (GECIDRÁGA bele és nem csak 2 liter kell :D) mikor apu a 20 hektárt nyélen szántja az 5 ös ekével.. 8 órán keresztül.. ott van üzemóra nem az erdőbe endúrózásnál :D
köszönöm a válaszokat,de nem vagyok előbbre ezekkel sajnos.mivel van itthon 525 exc,volt 125 sx is a tulajdonomban,így ezekről nem sok újat fogok hallani.az alapvető dolgokkal is tisztában vagyok,csak olyan ember véleményét szerettem volna kikérni, akinek van tapasztalata 125exc vel.a lámpát azért írtam direkt.a motor túrázni,a mátrában mászkálni kellene.
kérdés mire akarja használni! a cross gépekkel pl. nem igazán megy a lassú tempójú motorozás! nem birja a tögymörgést (nincs ventillátor) ,- de a hosszú teligázas motorozást sem! továbbá rakhatsz rá fejidomot de világitani nem fog, mert nincs benne tekercs! ha a komád utcán vagy erdőn mezőn akar motorozni akkor mindenképp EXC-t vegyen!
az a durva h 10 ből 11 ember ezt mondja erre a kutyára (kutyámra) h szánalom.. és mégis van aki (HanGab) reményt lát benne és bízik benne h megváltozik, holott ez a gyerek ilyen fához kötni való azt köpködni de még lehet a nyál is pazarlás rá.. és még mindig azt gondolja h őt itt szívesen látják.. nem tudom mikor látják már be h autista szegény és el kellene távolítani innen... és nem írogatni neki meg reményt adni.. csak az anyukáját sajnálom (vagy mégse? )
lepukkanva is legalább 50 milla egy ilyen
bár egy kicsit nehéz és nem is annyira izmos, de legalább nem eszik sokat
krosszmotorok.hu crf450x 590e-ért.
gyereksírás mellé pont jó edzésnek