Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo hogy jöttél, mikor mesz ? Esetleg beszallsz az elmefuttatasunkba ?
jó.. aratás után elhívlak :D a kaját viszem neked mindig.. frisset.. étteremből.. megígérem! :D
SOKAT fogyaszt,SOK olaj kell bele...DRÁGA a gumi...osztán NEM maradna PÉZED...
Asoval is megcsinalom ennyi ido alatt
hát a futóműve biztos h jobb.. :D csak a nyomatékgörbe más 1 kicsit na de azért várjuk meg HanGabot az exc ről
Amugymeg kuss mertbjon kartejjem es elkuld mindenkit hogy szar a jhondeere es 950essel szabad szak szantani mert annak 1liter a fogyasztása /ev es jobb a futomuve mint ennek
most nézem.. használtan is 64 misi felett van.. :D a 2011 es 687 üzemórával.. na ebbe kell ám olaj nem a szaros motorba.. (GECIDRÁGA bele és nem csak 2 liter kell :D) mikor apu a 20 hektárt nyélen szántja az 5 ös ekével.. 8 órán keresztül.. ott van üzemóra nem az erdőbe endúrózásnál :D
Azert elfogadnek egy ilyen traktort :d csajozni jo lenne
asszem ezzel még DISCOba is elmennék.. többet érne mint a szórakozóhely
ebből lehetne egy garázsra való motort összeszedni
lepukkanva is legalább 50 milla egy ilyen
nem is láttad még a John Deere unkat.. 1iket se a 3 ból.. h vagizzak 1 kicsit
A te traktorodnal mindenkepp vaganyabb
mindjárt jön HanGab h 99 es 250 es EXC 64-52 es ÁTTÉTTEL A LEGVAGÁNYABB MOTOR!
túrázni jó a crf250l is
bár egy kicsit nehéz és nem is annyira izmos, de legalább nem eszik sokat
Sztem akkor inkább valami 4t.
krosszmotorok.hu crf450x 590e-ért.
köszönöm a válaszokat,de nem vagyok előbbre ezekkel sajnos.mivel van itthon 525 exc,volt 125 sx is a tulajdonomban,így ezekről nem sok újat fogok hallani.az alapvető dolgokkal is tisztában vagyok,csak olyan ember véleményét szerettem volna kikérni, akinek van tapasztalata 125exc vel.a lámpát azért írtam direkt.a motor túrázni,a mátrában mászkálni kellene.
Beszarás mi?
kérdés mire akarja használni! a cross gépekkel pl. nem igazán megy a lassú tempójú motorozás! nem birja a tögymörgést (nincs ventillátor) ,- de a hosszú teligázas motorozást sem! továbbá rakhatsz rá fejidomot de világitani nem fog, mert nincs benne tekercs! ha a komád utcán vagy erdőn mezőn akar motorozni akkor mindenképp EXC-t vegyen!
ritkán SZÓLSZ de KURVANAGYOT! XD
Ennyire nem lehetsz idióta bazmeg...
az a durva h 10 ből 11 ember ezt mondja erre a kutyára (kutyámra) h szánalom.. és mégis van aki (HanGab) reményt lát benne és bízik benne h megváltozik, holott ez a gyerek ilyen fához kötni való azt köpködni de még lehet a nyál is pazarlás rá.. és még mindig azt gondolja h őt itt szívesen látják.. nem tudom mikor látják már be h autista szegény és el kellene távolítani innen... és nem írogatni neki meg reményt adni.. csak az anyukáját sajnálom (vagy mégse? )
ami nem öl meg az erősít
gyereksírás mellé pont jó edzésnek
Én vagyok a barom,hogy benézek ide,szánalom.
Na LACÓ...figyelsz? Mingyá lesz még EGYMISKÁJJÉRT is...ÖTEZER...azaz5000 killóméterrel is...