Lacosz:
erről beszéltem.....
Itt építő jellegű hozzászólást nem fogsz kapni csak kötözködést.
Ha gondolod keress meg e-mail-ben,én most képben vagyok a témában és az adatlapom is ki van töltve......
ÚJFENT ŰRHAJJÓ(holdig világító LÁMPA) bonyolúltságú PROBLÉMÁVAL néz szembe a FÓRUMOS társadalom...de már NEKI is veselkettek BECSÜLETTEL...semmiség az EGÉSZ...a JÖVŐ HÉT végére biztos megszületik a MEGOLDÁS:)
műszakin hogy állna már meg?
oda e-jeles cucc kell, helyzetjelző izzóval
nézz fel valami biciklis fórumra és ott érdeklődj, típust nem tudok
egyik régi munkatársam volt ilyen bicikliőrölt, annak volt a gépén olyan lámpa hogy simán elvilágított a holdig is
Bringán ilyet használ a haveri kör! http://www.ebay.com/itm/130978...
Valami mocskos brutál. Kb. mint ha kocsiban ülnél. 3 fokozat van 2-esen kb 2-3 órát bír, de motoron ugye be lehet kötni aksira.
ha nem is fejlámpát de vannak olyan akkus-ledes bicikli lámpák hogy 5x jobban világítanak ezektől a 35w-os izzóktól ami az átlag fejidomban vannak
olyan 25 felé már igen fullos cuccok vannak amik jól is és sokáig is világítanak
A lámpa a legkisebb különbség.
Mit szeretne vele?
Ha endúrózni akkor exc ha krosszozni akkor sx,nincsenek csodák,nem véletlen aggatták egyikre az endúró másikra a krossz jelzőt.
sziasztok.holnap megyünk egy barátommal motort nézni,egy exc 125 szeretne,de az ára miatt sx re beszélném,mert fiatalabbat kapna,nekem már volt és elég jó kis motornak tartottam.valaki akinek van tapasztalata,írhatna pár sort holnapig,az alap sx/exc különbségben,persze a blokkra gondolok elsősorban,fejlámpát vesz majd 2000ért.
Ráadásul a saját és közvetlen ismeretségi körömben előfordult LC4-ek (és ilyenből azért akadt pár) alapján a High-flow hengerfej hatása inkább csak a fogyasztásban jelentkezett az egységsugarú felhasználó számára észrevehető módon, a teljesítményben nem.
erről beszéltem.....
Itt építő jellegű hozzászólást nem fogsz kapni csak kötözködést.
Ha gondolod keress meg e-mail-ben,én most képben vagyok a témában és az adatlapom is ki van töltve......