Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lya.
ezt mindenki tud6ta...
csak elő akarta ugrasztan a bozótból..kaszás urat...
a fekete hengerfejnek vmelyik szelepfészek kisebb és nagyobb a 2 szelepgödör között a fal ezért én úgy tudom h az strapabíróbb kicsit
Egy lófaszt az az igazi...
nem hiszem el hogy nincs meg a 2011 áprilisi matrica...
Hello
nincs!
Szerencsére már nem kell nézegetnem a hirdetéseket,így is 2 dioptriát romlott a szemem az idő alatt. :)
Papír nélküli nem érdekelt.
A fent nevezett topicban a SM egy időre letiltotta a képeket, de lehet hogy az én gépemben volt a hiba
ezt nem értem.-.segitcsH(th val )
ez mint irtam..
formula3000.hu
bugic kolegáé az érdem..
mert amig 2350ft ért a bárdi autónál be tudtam szerezniaddig jött is onnan..de aztán egycő csak.. a nagykerárát felemelték 3200re..mert a teli árát meg 4600ra...
há kicsit érdeklődtem.. és mint irtam bugic kolega mondta öket..hogy ők is rendeltek már innen..és azt vesz ami a doboz oldalára is irva vagyon..nem pedig valami olajat...
literje 2200 + 1200 posta..igy vettem tavaj 4 litert.. aztán azt már kiengedtem ...és megent szomlyúhoztam rálya..
és ha 18as kartonba rendelem..itt a csavar ami dábül csavar... akkor ingyé kihozzák+a 18 liter az 31500 ami látszik is az egyik képen aha rályanagyítol (mert közbe 15 rugó feletti rnedelés ingyé van..)
kerestem pár motoros havert a cégnél.. kiderült nekei is szimpi az olaj ..és megvettek 10 litert.. a maradékot meg én beszivtam a garagéba...(eves szinten 5-6 olajcser 1,5 literével számolva.. j9övő ilyenkorig jó lesz..és 1750 igy aztán a nagyon nagyker ár!
ill. meseíró
Betett a képeidnek a Műmájer Mereíró topic
hát ez enyhén ilyen nagyarcos kijelentés volt.. azért elszállni nem kell attól h szép motor..
Van valami kulonosebb oka a piffegesednek?
pfffffffff
Ebben már nagy a rutin. A kawamatyival nem tudtam úgy elindulni hogy ne kelljen minden lámpánál udvariasan megköszönni a dícséreteket Uh az elvárásaim magasak voltak
Mondjuk arra felkészülhetsz, hogy a piros lámpánál mindenki csak a motort bámulja, meg érdeklődik...
Ez igen! Ezt szereti a KTM. Mond el honnan van, hát ha olcsóbb mint ahonnan én veszem. Kinézetre," sok jó olaj kis helyen is elfér".
Pár ismerősömek volt már fekete hengerfejese és nem volt gondjuk vele. Persze a husaberg-féle high flow az igazi.
Ezt a hirdetést nézted már?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
köszi..
de ezt kár volt leírni..mert megjelenik UFÓ ..és lesz nemulass

multkor volt az olaj téma meg a hamisitó meg a lófax...
formula 3000.
elf 10w-50...18as karton megjött..
nem tudom de kb igy kell kinéznie az ilyennek?
gyanús hogy igen..
Gratula!
Én is szemezgettem vele,de szakik (vagy csak nagyokosok) megdumáltak,hogy a fekete hengerfejes nem az igazi.
Kíváncsi leszek a tapasztalataidra.
akkor meg kell venni
rátenni valami faja zselés markolatokat aztán 2 évig nincs gond vele
Érdekes lenne ha 11 volna, mert én már 10 éve is többért vettem...ja és az amcsiknál is 70 dollár, markolat nélkül...
https://www.ktm-parts.com/0632...
mindig az van amit igazán akar az ember