tök fasza hogy annyian motoroztok, nagyon tetszik!
többet ér mint egy kocsmai iszogatás a cimborákkal
szoktam nézegetni a videjóidat!
meg most már kicsit könnyebb elolvasni a szöveget is
kanada nagyon kafi hely..
én is hallottam már olyanról aki látott már képet emberről aki viszont már olvasott is róla....
azt mondta.. van ott ..minden mi szem-szálynak ingere..
van torontó
ontarió tó...meg a
nálya gárá fláss...
az olyan mint a niagara vizesés.. csak azt máshogy írlyák
és pl a kanadai dollár is ott honos..
kortisz...
részvétem...
ini..nekem is feltüntek ezek dolgok csak kortisz volt a bátrabb.....ugyhogy hajrá...
amúgy vickszet félre téve....a munka a legfonotsabb dolog az életben.. és csak után jön az összes többi..mert ha nix mindég havi bevétel...akkor az összes többit ami még fontos.. nem tudja az ember eltartani(pl 20 éves szerető..lehetőleg..2 kettő
de mióta sokkal jobb ..lassan már 4 éve..azóta azért sokkal jobb...nEEm
Szerintem gondolkodjon rajta a haverod még egy kicsit, mert már egyáltalán nem olyan egyszerű "kidisszidálni" mint pár évvel ezelőtt volt...bár az lenne
ugyebár azért írtam, hogy addig azt csinálok, amibe fantáziát látok (adok veszek már amennyire bejön)
a lóvé meg fontos hogy zsebben legyen, mert haver elgondolkodott rajta hogy ki disszidál Kanadába, és ha okés a dolog neki, akkor lépek utána én is
nem haragszom én se senkire
de
ez a van meló nincs meló egy szar duma
a drz éves fenntartása ha áll a garázsban kb 15 ezer
ha nincs melód akkor az az évi 15ezerrel se előrébb se hátrébb nem vagy
meg aki szarban van az nem árul örökké 1000holmit
ezért írtam a kupec dumát
nekem ha van zsetonom akkor motorozok, ha nincs akkor nem, meg sem fordult a fejembe hogy eladjam a motorom mert épp nem volt melóm
érdekességképp
egyik cimbi azért nem vesz motort évek óta mert lehet meg fog szűnni a munkahelye, de ezt legalább 5 éve mondogatja, közben meg majd megeszi a fene a motorokért, és pénze is lenne rá
meló meg úgy van hogy azt kell csinálni ami épp van, 20 év irodai meló után elmentem vasakat pakolni mert épp az volt
azóta nem fáj a hátam és nyugodtan alszom
bár fantázia nincs benne
nem akartam írni amit most írok, de szerintem eljött az alkalom!
sokakat irigyelek itt abból kifolyólak, hogy meló nélkül vagy melóhely mellett (kivétel a tízen - húszon éves egyetemet épp csináló fiatalokat) meg lehet találni bizonyos törzs tagokat itt a fórumon rendszeresen !
Nem tudom te mivel foglalkozol Ini motoros társ, igazából nem is érdekel, meg szerintem nem is kötnéd az orrunkra, de valamit jól csinálhatsz, hogy ház család kocsi motor és rendszeresen járod a fórumot. Meg lehet találni reggeltől estig.
Nézegetem én is közbe, hol tudnék elhelyezkedni, ismerős nincs, aki megfogja a kezem, így magamra maradtam és próbálok jelen pillanatban azt csinálni amibe fantáziát látok.
Ha idő közbe alakul valami, akkor nyilván marad a gép, ezt el is mondtam minden kedves érdeklődőnek a telefonba. Ennyi pénzért egy ilyen összeszedett gépet nehéz lenne össze kukázni újra!
Kex gépén se nyerészkedtem egy forintot sem, inkább azt mondanám hogy bukóba voltam, sajnáltam is, de az a motor a balszerencsét hozta, mert a következő tulajának is meg kellett válnia tőle!
Na hát egy szó mint száz, nem mindenkinek jön be a tuti!
Remélem nincs harag, én sem haragszok rád!
Meló függő volt: ha lesz akkor marad, ha nem akkor megy!
Sikerült egyre rábukkannom jutányos ráon ( S), nagyon egyben van, sajnálok tőle megválni, de ha nem lesz meló, akkor ennek is menni kell, mert a lóvét fogja vinni!
Nos, ma vadoooo fórumtárs motorját vásároltam meg
Gyanítom mindenki látta már a vasat úgyhogy nem szarom tele képekkel a topikot maximum egyet kaptok :)
11e kompletten az egész gázszektor, 8e kicsit sok érte...