Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt el sem hiszem . .levi ez rossz indulatú lejárató kampánya.. szegény UFÓ-nak..

lehet mikor nem ir ide ahol mi látjuk.. akkor a többi fórumokon osztja az észt veszettül... . . .
Valakinek lenne eladó kapaszkodója LC4-hez?
én pl tökre örülök neki...
mármint hogy kitiltás kérés után kártélyemes haver egyből megszerette..
és tényleg..mostanában..mióta kiderült hogy azért ilyne boldogtalan mert banki hitelkárosult.. és a riga sem véletlen..még jó hogy legalább az megmaradt neki...
gyanús hogy asszony is elhagyta..család is lelépett..ugyhogy azért ilyen flusztrált néha...meg is lehet érteni...
csak azt nem hogy pl a gg forumon szoktunk leni..akik nem gg sek..de sima és extrém enduróban is szoktuk tolni..
szóval oda is jött utánam...
ott is elég jól bekostol mindenkit.. és tényleg semmit mondó szapuló irásaival.. nem lett a társaság ásza

de oda aztán mi köti...seggfejnek tart..de mégis keresi az irásaim ..oszt kommentálja.. már nem olvasom el mert hát még anyázásnak is gyönge...
ugyhogy tényleg 99% skizó jeleket produkál...

viszont ...mióta kiderült hogy hitelkárosult stbstb..azóta..tök értelmes és hasznos dolgokal jön..nem azzal hogy hüjje vagy ..emg igy meg úgy..konkrétan segiteni akar.. ez azért megint erőssen ..a 2ős személyiség..or személyiség keresés jelei...

az hogy csapágy golyó megtaláló kistásának segiteni szeretne meg kidfejezeten dicséretes...
cska ha az ember lebontott mindent.. de kivül nem találta az ta csapágyat..ami a balansz tengely amiből hiányoz6ta az a golyó.. hát az meg az gáz...
vagy jobban kell figyulni..vagy csak szét kell bontani azt a blokkot
mondjuk ha a szaré pártsz manuálban a belső részeken nix semmilyen golyós csapágy...az azért ...érdekes lenne...
általában a primer tengelyen mindegyik csapágy görgős..a szekundernél szokott a kihajtó lánckeréknél a henger görgörgős csapágy lenni....
lc4nél..
de mondom ha kivül nem találtameg azt a csapágyat ami rossz....tovább kell kutatni
na mondjuk kátéjem a z750ből jól elküldtek helyesen, is nem is értem miért írtál oda be ha enyire pro vagy mindenbe
lyöhetnek a képek
benne
kaptam egy fülest egy fekete farokidomról benne van a csomagban?
én mondjuk viszonylag kevéssé szarom le!
Nyilván mindenki leszarja, de most indulok elhozni végre a narancs lotyót. Boldog vagyok..ennyi

Képeket teszek majd, bár felesleges, mert ha jól sejtem sokan ismeritek a motort amit megvettem
hát az van hogy jó lehet a 172 ff is..ha mondjuk kicsit visszáb akarod folytani...vagy a kipufogó végében benne hagyod mosás után a dugót jóü ez hülyeség..de ha mondjuk 18mm lesz a kipufogód vége. akkor a 172 az hiper jó lehet...

a 85 inditó fuvókát..amit UFÓ..gyorsítónak írt..az a hidegindító fuvókája..pl azt én mindnél lecserélem 100as ra...
nyáron annyi hogy hamarabb vissza kell tolni kicsit..de igy hidegebbekben is könnyebben indul!

illetve ha a kipufogód nem gyári!
mert ha nyitotabb..ami nagyon soknál már csak a vége a gyári a beleseje meg egy 40mm egyenes perforált cső... ..akkor már erősen.. sx felé kell vinnia ff is meg a shubert is adagolni neki...

szóval nem ez fog számitani.. ha esetleg nem ezek az értékek a fúvókákban...nem számit hogy jól m,egy jól indul jól veszi a lapot!az a mérvadó
TEmeg szerejj...NE szomorkoggy!

A FOGYATÉKKAL élőknek is kell lökni valami KONCOT...amíg MARAKODNAK, a többiek HALADNAK:)
Szomorú lettem, ezt a sok marakodást látva.
DOBOSMOTOROS:

FŐfúvóka:172(SZÁZhetvenkettő)
ALAPjárati:42(NEG
YVENkettő)
FŐlevegőfűvóka:200(KÉCCÁZ)
ALAPjáratilevegő:100(S
ZÁZ)
GYORSÍTÓfúvóka:85(NYÓCVANöt)
TŰ:OBDTP(ÓBÉDÉTÉPÉ)

Ezek az ALAP fúvókák...
Te oktatod ki a másikat, hogy kivel mikor hogyan kommunikál? Legalább leírja neki egyenesen, ezáltal javul is a helyzet (én is így látom! ;) )
Itt legalább egyenes emberek vannak, nem úgy mint máshol, hogy átbasszák az embert..
GÁBRIJJEL...ITT nem VÁLTOZNI kell...mert EZ nem változás kérdése...hanem MEG KELL találni a KÖZÖS hangot...mert a mondás is AZT monngya:HASONLÓ csak a HASONLÓVAL:)
Sziasztok!Kérdezném,hogy az 525 2004-be mekkorák a gyári fúvóka méretek!Karbit takarítok,megnézném mi van benne.Köszi!
hát akkor EGÉSZSÉGEDRE!
Azért tettem mert talán erre változik valamit, nem véletlen írtam be ide is a fórumba.
Azóta én úgy látom normálisabb, adni lehet mindenkinek még egy esélyt.
Azt ha nem lesz az akkor én sem fogok írni neki.
De azt hogy ti továbbra is csak szidjátok attól ő sem fog másképp válaszolni.
Mindenki ócsárolja egymást oda vissza most ennek mi értelme?
Ha nem ő akkor a másik.
Azt is értem hogy nem szóltok hozzá, és mások megállják hogy nem szólnak hozzá bunkón?
Hát sajnos nem...........
Lehetne ezt a vitát folytatni estig de, nem egyszemélyes a gond itt.
Többen kellenek ahhoz hogy ez legyen itt.
Remélem ő is tanul a hibáiból meg mások is.
De lehet én vagyok túlzottan naiv.
AZZAL a HÁROM percel lehet TÖBBET segítek mint te az EGÉSZ éves nyomorúságos,szmájlis,vigyorgós,semmitmondó,LENÉZŐ ugatásoddal...MÁDÖRRFÁKKÖRR...
Gyerekek ki ez a HüLye nEM NoRMáLIS?
de hallod ki akar 1 ilyen emberre kommunikálni mikor 24 órából 3 percet normális a többin gyökér? jól tetted h megtetted a lépést de onnantól kezdve h el akartad innen takarítani mi dolgod vele? vagy akkor minek jelentetted ha néha normális? csak azért mert nem vagy rá kíváncsi.. akkor minek is írsz neki? érted mit magyarázok?
nem kell szidni 1x űen nem szólsz hozzá.. én szidom? nem szidom.. szarok a nyomorára, de nem is nyalom ketté és találom fejlődőképesnek.. nem veszek róla tudomást.. ha úgy csinálnátok ahogy a zsiráf mondta már rég eltakarodott volna innen.. de az ilyen szövegeiddel meg szövegekkel etetitek és ír továbbra is.. tudod micsinálsz/tok? írtok neki bunkózik szidjátok aztán jó fej és ez megy előröl napi 4X ahelyett h leszarnád a picsába..
Üdv!

Nincs valakinek 42 és/vagy 45-ös alapjárati fúvókája FCR karbihoz?
NEMUGACC! Legfeljebb KINT az UDVARON...

TE aztán NORMÁLISAN válaszoltál...SZÉTSZEDETTED vóna a TAGGAL az egész blokkot...hüjjeaggyal...ÉSZNÉKÜL..

Szeggyen szét mindent...AZA biztos...mert HÁT akkor te is VÉDVE maracc(szerinted)...mert KONKRÉT OKOSSÁGOT egy szót nem ÍRTÁL hogy mit nézzen meg...EHHEZ kell az ÉRTELEM...meg a sok HÜJJEGYEREK szmájjli...
A te véleményed szerint akkor állandóan szidni kell egymást a fórumban, az jobb nem?
Azzal legyen inkább tele a fórum ugye?
Hát sajnálatos ez a nézőpont is.
Azt hogy én megtettem ezt a lépést nem véletlen volt, de mostanság normálisan viselkedik.
Ha így tud viselkedni akkor lehet vele kommunikálni.
Ha nem tud akkor nem beszélek vele ennyi, de ez nem csak rá igaz másra is vonatkozik.
De az hogy innentől kezdve csak szidjátok egymást annak aztán van értelme ugye?
Felőlem tehetitek.