Egyenlőre nem papírozom le, szerintem ezt is csak nézegetem majd a garázsba, mint a drz-t! Sajnálnám összesarazni, csak light-os földes utazás lesz vele.
Külföldi papíros, szervízkönyvvel, 2002-es gumikkal. Forgalomba helyezhető, 540e volt házhoz szállítva.
Én linkeltem be az oldalra, és addig birizgálta a fantáziám, hogy megvettem.
JA...csak úgy porozott az ÚT utánam...úgy szalattam...asse tuttam hogy merre mennyek...a NAGY elküldésbe...de aztán BELEBOTLOTTAM egy szép PIROS KAVASZAKIBA...osztán meg is vettem:)
KELLE? átadom JÓ pénzé...csak ÍRJ egy ÍMÉLT...és LÉGY türelemmel:):) TE SÜGÉR...:)
TE aztán PROFI vagy FOGYATÉKOS LEVENTE...borulsz RÁ mindeféle kamu HIRDETÉSRE...mert assziszed mindenki HÜJJE...csak TE vagy az OKOS...akkora BARMOT csinálsz már magadból hogy akkora MÉG a HORTOBÁGYI NEMZETI parkba sincs...csak ÉRTLEMESEBB...
Még mindig itt vagy? NEM indultál l azért a KIHAGYHATLAN vételért?:):))
TE nyúlottszájjú KOSFEJ...ha asse tudod mijjen csapágy van benne meg HOL...meg NEM tudod ÉRTELMEZNI amit LEÍRTAM akkor minek VERGŐCC?
A csávó megértette...és szerintem TUGGYA hasznosítani is amit leírtam neki...most aza bajod hogy NEM te vótál az oKOS?
MOST már mekkérdezem: KIJAFASZNAK hiszed TE itt magad? NA kinek? Attól hogy körbe vagy véve egy két seggnyaló csicskával még nem jelenti azt hogy TE vagy a kirájj...
Ki megy utánad te IDIÓTA hegyiKOS? TE ugacc mindenbe bele...már lassan MINDEN szavam LEMAJMOLOD...mert újjat nem tucc má mekegni...
Mennyélmán a domra ugrabugrálni...meg világolni...nem vagy TE itt SENKI...csak szeretnél VALAKI lenni....
Uraim,köszönöm!A kipufogó természetesen át volt alakítva,habár én azt mondanám inkább barmolva!Bele full kidobva perforált cső,építési kőzet gyapot azt jól van.Kaptam egy gyári exc dobot barátomtól csak a palást volt behorpadva.Belseje kiszed és bele a saját palástba,egy két apróbb hegesztés,szegecsek vissza,dörzsivel megpucolva máris szép,és gyári a bele!A fő fuvóka 185,azt vissza 175-re,az alap 45,de nincs 42-tőm igy bent hagyom.A 85-öt kicserélem 100-ra kipróbálom hallgatok a "tapasztalatra"!Jelenleg millió darabban a paripa,de remélem így jó lesz!Még egyszer köszi!Ha valamiben megakadok,zargatok itt mindenkit!
nem is meséletm..
bugic.
összejött a 18 liter elf olajra való kisparaszt...10 litert elkapkodta...
kiderült kolegák..utcai motorosoknak is tetszett a leirás..
meg hogyha kibirja amit tőlem kap..a ktm...akor azt mondják ..neki is jó lesz a z700ba gpz500ba is..meg még..a végén majden múgy volt hogy nekem nem marad... de azért 10 liter után mondtam hogy oké..ennyien már elegek vagyunk...
irtam nekik.. hogy nemzeti motoros összefogást csináljunk..
neki egy topikot nyissunk.. lehetne a neve..kártélyems ..vagy csak simán :
flusztrált, dupla személyiséggel megáldott, boldogtalan, élményben szegény motorosok klubbja
vagy parilla.hu
Tudnátok segíteni, honnan tudok domino gázkart szerezni? Nem a komplett gázszektor, csak az, amire a markolatot húzzuk...
(exc 125 '03)
Én linkeltem be az oldalra, és addig birizgálta a fantáziám, hogy megvettem.
ÉS TŐLED nem volt mit ELVINNI...ELVENNI...szóval neked TUDNOD kell!:)
KELLE? átadom JÓ pénzé...csak ÍRJ egy ÍMÉLT...és LÉGY türelemmel:):) TE SÜGÉR...:)
Még mindig itt vagy? NEM indultál l azért a KIHAGYHATLAN vételért?:):))
A csávó megértette...és szerintem TUGGYA hasznosítani is amit leírtam neki...most aza bajod hogy NEM te vótál az oKOS?
MOST már mekkérdezem: KIJAFASZNAK hiszed TE itt magad? NA kinek? Attól hogy körbe vagy véve egy két seggnyaló csicskával még nem jelenti azt hogy TE vagy a kirájj...
Ki megy utánad te IDIÓTA hegyiKOS? TE ugacc mindenbe bele...már lassan MINDEN szavam LEMAJMOLOD...mert újjat nem tucc má mekegni...
Mennyélmán a domra ugrabugrálni...meg világolni...nem vagy TE itt SENKI...csak szeretnél VALAKI lenni....
Na ja akad 1-2 ilyen de van hogy fordítva is igaz egy szép arc két nagy szemmel de még a pólója is inkább marajon rajta na ott jön a cumi
hát nekem is ez úgy néz ki..de ha kexinek igy bejön..hajrálya
bugic.
összejött a 18 liter elf olajra való kisparaszt...10 litert elkapkodta...
kiderült kolegák..utcai motorosoknak is tetszett a leirás..
meg hogyha kibirja amit tőlem kap..a ktm...akor azt mondják ..neki is jó lesz a z700ba gpz500ba is..meg még..a végén majden múgy volt hogy nekem nem marad... de azért 10 liter után mondtam hogy oké..ennyien már elegek vagyunk...
Gondolom a rendszám marad az okmányirodába, és csak ilyen játszós motor lesz belőle
és ha szabad kérdeznem...
ugynézem..műszaki forgalmi.. és mennyi egy ilyennek az ára?
neki egy topikot nyissunk.. lehetne a neve..kártélyems ..vagy csak simán :
flusztrált, dupla személyiséggel megáldott, boldogtalan, élményben szegény motorosok klubbja