Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akit elszidok a sárga földig annak 1 hét után nem jópofizok mert 2 kérdésre normálisnak nem mondható de viszonylag emberi hangnemben válaszolt.. és akkor jöttök ti a viselkedés SZAKÉRTŐK és megállapítjátok h BELŐLE méh lehet EMBERT CSINÁLNI meg fejlődőképes meg ilyeneket toltok
hallod.. jelentgeted össze vissza azt írogatsz neki h tudsz te normális is lenni meg ilyenek..? hát akkor minek jelentetted? hát ilyen autista a gyerek és te meg írogatsz neki aztán jópofizol h jajj de aranyos vagy..
Én nyalom?
Te hol láttál olyan írást ahol én nyaltam neki vagy akár bárkinek is!
Szerintem mindenkivel normálisan beszélek.
Nem húzok senki felé, nem is tettem soha.
és most akkor szétnyalod? 1 hete elszidtad most meg szétnyalod? mert változni fog?.. neviccelj már..
Én megpróbálok mindenkivel jól kijönni, kérdezek olyat amit nem értek másnak viszont alap dolog.
Ezért is van a fórum hogy ezeket meg tudjuk beszélni.
Persze tényleg vannak orbitális kérdések is.
Ha hozzá tudok szólni akkor segítek neki.
UGYANÚGY mint ahogy ENGEM nem tolerálnak PÁRAN...de akkor KÉRDEM ÉN...HOL itt a baj? SZÓVAL NEM EGYOLDALÚ a dolog...

FIFTI-FIFTI...
NEM azé linkeltem BE mert zavar...mint ahogy írtam is anno:)

LEHET beszélni...valóban...de a HÜJJEGYEREKEKET,ostoba,magukat SZTÁROLÓ,okoskodó SEGGFEJEKET NEM tolerálom...
Én mondtam neked hogy szóltam és nem volt alaptalan, azzal a viselkedéssel nem voltál ide való még ha igazad is volt más hangnemben is le lehetett írni.
De én úgy veszem észre változtál, lehet veled normálisan is beszélni.
Remélem ez így is marad.
HanGab[4624] január 14. 19:02Moderátoroknak üzenem hogy nem ártana már KÁTÉJJEM fórumtársat kiközösíteni a fórumokról, nézzetek már be légy szíves a KTM, Husaberg fórumokba.
Azon kívül hogy mindenkit csak ócsárolni tud meg állandóan csak hülyeségeket ír sok mindent nem tesz le a topickban. http://www.sportmotor.hu/tagok...
Valamit tehetnétek ellene!

Ejjnye GÁBRIJJEL...há esszkke csinánnije?:):)
Azt a harmadikat(imbuszfej) NE vedd ki...az a megkerülő szelephez tartozik az olajkörben....
Köszi!
Leeresztő csavaron van egy mágnes(13-as). Mellette van az olajpumpa durva fémszűrője(19-es). A 3. pedig egy imbusz csavar. Gondolom ott van egy rugó plussz gojó.
a VEZÉRMŰfedelet vedd le...a SZELEPFEDELET majd SZELEPÁLLÍTÁSKOR:) a HOLDpont meg legyen HALOTT pont...vagyis HOLTpont:) De már NAGY hibát nem nagyon fogsz találni...

Sok sikert!
Király! Én is erre az álláspontra jutottam. Téma lezárva KÖSZÖNÖM! A szelepfedelet + veztengelyt még ki kell vennem, mivel indítózás közben, felső holdponton nagyon nehezen hajt át az önindító. Az autódekóra gyanaxom. Az önindítót és a szabadonfutót már leellenőriztem. Ha már ott járok természetesen ellenőrzök mindent.
JÓBARÁT...

NAGY aggodalomra NINCS ok...ha minden szépen MŰKÖDIK...nincs HANG. Golyóscsapágyakat LE tudod ellenőrizni a váltóban,mert csak a kuplungtengejj kosár felőli részén van,meg a KIHAJJTÁSTENGEJJ fogaskerék felől...de az se biztos hogy GOJJÓS..hanem hordógörgős.
Szóval ezeket LÁTHATOD,le lehet ellenőrizni...átforgatod,meglógatod,de úgyis LÁTSZIK ha szét van peregve...meg annak hangja is lenne...
Ami a HIBA forrása lehetett: KIEGYENLÍTŐ balansz csapágya...az szokott ojjat csinálni hogy SZÉTPEREG és az ALKATRÉSZEK a kis olajátfojjó JUKON át tudnak menni a váltó boxba...és LEENGEDSÉKOR azért lehet megtalálni ott.
Mert ugye ha a balanszcsapágy szétmegy NEM KELL szétszedni a BLOKKKÖZEPET...csak a KUPLUNGDEKLIT(bal oldal) levenni...és csak OTT takarítsák KI...ami meg ÁTMENT a váltóboxba azt nem veszik észre,pedig mágnessel KI lehet szedegetni...
Szóval a TE esetedben is nagy valőszínűséggel EZ történt(már csak a gojjó ÁTMÉRŐJÉBŐL itélve is)...megjavították de a gojjó és a kosár egy darabja bennmaratt...ÁTMENT KÖZÉPRE...ezt találtad meg.
Pucold ki és öblítsd ki a blokközepet...és ha MÁS rendellenességet nem találsz rakd össze nyugottan...

Nincs itt semmi himba meg faszomtugya HIBA...mert a HIMBÁKNÁL is tűgörgő van...szóval próbálj meg EZEN szisztéma szerint ELJÁRNI..ha gondolod...mert ÉN már jártam így...TAPASZTALAT.
A szürke blokkos gépeknél a leeresztő csavarnál vagy mellette (másik) van egy csavar,amit ha kicsavarsz, akkor egy golyó is kieshet, vagyis ki is fog. Az arra szolgál, hogy megakadályozza az olaj mozgását a rendszerbe ha a motort leállítottad.
ne azt nézd h hol van mi meg mi nincs... szedd darabokba és adj hálát.. mondjuk zarándögnek h nem küldött még fel golyót a jengerfejhez mondjuk.. nem nagy dolog az egész.. SZEDD SZÉT A GECIBE!
mit nem értesz azon hogy ha már kiesett egy golyó a csapágyból akkor már kurva nagy gáz van?
lehet a következő a váltód is kukába teszi
Köszönöm mindenkinek a segítséget! A service manual-ba megnéztem, hogy hol vannak gojós/görgős csapágyak. Amiket nem lehet látni blokkszéthúzás nélkül, az mind görgős csapágy. Valszeg, ezek a db-ok nem most hullottak ki. Azérz a biztonság kedvéjért kiderítem, hogy melyik csapágyba való az a 6,3mm-es gojó.
ja ... igen.. az olajáteresz gyűrű... ha ránézel eltörik magától... arra is figyelj összerakásnál!
meg ellenőrizd a himbagörgőket meg a szabadonfutóba a kosarat h nem kopott e.. és én még a vízpumpa szimeringre is ránéznék hamár bennevagyok, saját hibákból tanulva.. :)
szedd szét darabokba az egészet.. kajak.. :S lehetett akárhonnan.. én így még tolni se merném nemhogy elindítani :) hamár ennyire szétszedted akkor a henger az már semmi.. összerakásnálj majd figyelj h a kuplungot úgy rakd össze ahogy levetted, lamellák meg stb mert nem fog kiemelni.. asszem 1 fél képpen lehet a kosarat is felrakni mert csak úgy emel ki.. össze összemegy de nemfog menni.. meg ha már szétszedted és hidrsulikus a kuplung én kicserélném a munkahengeren lévő O gyűrűt mert az beszokott hányni.. na meg új hengerfejtömítés.. nem 1xű de el ne indítsd így :)
KOSFEJ...megint ugacc(de inkább mekegsz) NAGYképűen VILÁGBA...ahejjett hogy gondolkoznál valamennyit...legalább annyit mint amekkora az AGYAD...vagyis KICSIT.

Ha ÉRTELMES magyarázatot NEM tucc adni akkor mit NAGYKÉPŰSKÖCC? Ezzel megint csak HÍVEKET szerzel...de NEM magadnak...
u bakker tényleg..mit irtam nem is neked...
neked az első irtam...de már sajnálom..
bocsánatot kérek
mert te egy....inteligens.... okos.... szerelésben jártas...vagy .. az irásodból is lejött
csak a rosszindulat beszélt belőlem...
ha tényleg lebontottad a kupli oldalt.. és nem találtál semi..és elképzelésed sincs honnan jöhet a cuccos ..akkor hiba nix..rakd össze és hajtsd tovább boldogan..mert te értesz hozzá...azt látom

bocsánattal.. örök hived...zarándög
AZ..."ÉRTELMES jószág"...:)