Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inteligens fiú!
2005-ös 4T EXC gyári kipufogó véget keresek, ami még nem lett szétgányolva.
ja olajcserénként kijön egy két golyó.. aztán a többi golyó..3-4 olajcsere és jön a csapágyház.. külső ..majd a belső gyűrű is..
az úly beszereléshez sem kell szétbontani semmit...csak leolvasod a csapágynak a számát..és jóminőségű kinalyi csapággyal pótolni..
valahogy megoldani hogy az olajbetöltő nyiláson beférjen egybe az a csapágy mmajd aztán a blokk már tudja a dolgát.. helyre teszi magában gyorsa.. és már megent mehet padló gázon..100.000km ert

ez amúgy úly fajta teknika.. ti még nem is hallottátok..szégyellem magam helyetted is
Jóóó ég............kiköpött kosár és csapágygolyó után még járatom.
lehet valaki beletette ajándéknak
van egy jó hirem..meg egy rossz...
a látszat ..csal..hogy ez melyik..hát ez mind a kettő
a széthullott alkatrészvalahonna jött..általában a blokkban kevés a csak úgy szabadon lófráló csapágygolyó...még egy tűgörgős is szét tudja dobni a váltódat,szét repeszt a blokkot ha betalál egyszer a fogaskerekek közé

a blokk belső részében ..ahol te még elmondásod szerint nem látsz be..
van két csapágy...azt te innen ebből a szögből nem lát6od..csak ha széthúzod a blokkot...abból is simán hiányoz6...
ugyhogy azt javallom..ne álj meg..boritsd szét a blokkot...
meg lesz a ludas..csak mélyebbre kell ásni..illetve szerelni
Tisztelet!
Most vettem egy 640-es LC4-est. 1999-es enduro. Szürkeblokkos fekete hengerfejjel. Leeresztettem belőle az olajat, és kijött belőle egy csapágygolyó, és a golyós kosár darabjai. Mind a két blokkfelet levettem, és kipakoltam amihez hozzá lehetett férni(kuplung,fogaskerekek,kiegyenlítő tengely,lendkerék,szabadonfutó. Nincs sérülés nem hiányzik semmi. Az összes csapágy rendben volt. A motor szépen jár nem csörög-zörög benne semmi. A váltó úgy működik mintha új lenne. A golyó átmérője 6,3mm. Melyik lehet ez a csapágy? A szabadonfutó felőli oldalon a főtengelycsapágyon kívül van másik golyóscsapágy? Köszönöm!
Postán van! Amúgy 6.000 ft
Hello! Mennyit kóstálna a kézvédő?
Persze hogy vadabb mivel egy sokkal könnyebb, kihegyezett üzemórás motor, a Husky SM610nél nekem is szivárgott az olaj a hengernél sajna, meg másoknál is volt velük ilyen gond.
esküszöl!
kamu, nem hiszem el! ! ! ! ! ! ! ! !
smr 510-et én is próbáltam már,- hát az a karakter mint az LC4! sokkal vadabb volt,- viszont uj motor létére már engedte az olajat a hengerfejnél! nekem a duke már 8 éves de sehol egy olajfolyás! soha nem volt vele bajom! egyedül a himbagörgőt kellett cserélnem meg a gyertyát! strapabiró konstrukció!
Gyönyörű az LC4 is amit néztem, Akra titan, Keihin fcr karbi, smc tank és ülés rajta, majd megszólalt az is. Még azért nagyon picit rezeg a léc....
Gas Gas 450fse-vel csapattam sokáig, aztán egy husqvarna 450 smr-el 2 szezon erejéig, utána jött a Z750 és kb eddig ment moto nélkül az élet
igazából nincs ott gond az alap LC4-el sem! legfeljebb ha nem elég, akkor veszel rá egy FCR-t! és akkor még lesz öninditód is! milyen egyhengeresed volt előtte?
Igen, de nagyon jó kezekben volt. Csütörtökön már itthon lesz, akkor úgyis körbefotózok mindent és feltöltöm, hátha a szakavatott szemeitek észrevesznek bármit is, bár remélem, illetve szerintem tényleg patika állapotban van. Még ezen kívül egy lc4-et nagyon nézegettem, de ez sokkal jobban tetszik, és az erőtöbbletnek is örülök.
NEMrég adtam el egy HIBÁTLAN GYÁRI első LÁMPÁT...
kicsit faricskálva van!
Hopp meg is jött!
Akkor képeket kérnék szépen!
Hátha ismerős
Ez igazából nem volt hirdetve, egy Bp-i srácé, és aki megvette az autómat, ő dobta fel hogy egy haverja igazából eladja ha meg tudok vele egyezni.
ÉN azé SAJÁT részre se vettem vóna meg ENNYIÉRT...na de mindegy...ha MEGVETTE hagy VIGYE:)
Nem jól látod, ezt üzleti megfontolásból nem szabad megvenni mert úgy én max. 800-at adtam volna érte. Csak hát nem mindenki ilyen gonosz kupec mint én.
ÍGY igaz...LINKEJJ BÚCSÚ!:)