ja olajcserénként kijön egy két golyó.. aztán a többi golyó..3-4 olajcsere és jön a csapágyház.. külső ..majd a belső gyűrű is..
az úly beszereléshez sem kell szétbontani semmit...csak leolvasod a csapágynak a számát..és jóminőségű kinalyi csapággyal pótolni..
valahogy megoldani hogy az olajbetöltő nyiláson beférjen egybe az a csapágy mmajd aztán a blokk már tudja a dolgát.. helyre teszi magában gyorsa.. és már megent mehet padló gázon..100.000km ert
ez amúgy úly fajta teknika.. ti még nem is hallottátok..szégyellem magam helyetted is
van egy jó hirem..meg egy rossz...
a látszat ..csal..hogy ez melyik..hát ez mind a kettő
a széthullott alkatrészvalahonna jött..általában a blokkban kevés a csak úgy szabadon lófráló csapágygolyó...még egy tűgörgős is szét tudja dobni a váltódat,szét repeszt a blokkot ha betalál egyszer a fogaskerekek közé
a blokk belső részében ..ahol te még elmondásod szerint nem látsz be..
van két csapágy...azt te innen ebből a szögből nem lát6od..csak ha széthúzod a blokkot...abból is simán hiányoz6...
ugyhogy azt javallom..ne álj meg..boritsd szét a blokkot...
meg lesz a ludas..csak mélyebbre kell ásni..illetve szerelni
Tisztelet!
Most vettem egy 640-es LC4-est. 1999-es enduro. Szürkeblokkos fekete hengerfejjel. Leeresztettem belőle az olajat, és kijött belőle egy csapágygolyó, és a golyós kosár darabjai. Mind a két blokkfelet levettem, és kipakoltam amihez hozzá lehetett férni(kuplung,fogaskerekek,kiegyenlítő tengely,lendkerék,szabadonfutó. Nincs sérülés nem hiányzik semmi. Az összes csapágy rendben volt. A motor szépen jár nem csörög-zörög benne semmi. A váltó úgy működik mintha új lenne. A golyó átmérője 6,3mm. Melyik lehet ez a csapágy? A szabadonfutó felőli oldalon a főtengelycsapágyon kívül van másik golyóscsapágy? Köszönöm!
Persze hogy vadabb mivel egy sokkal könnyebb, kihegyezett üzemórás motor, a Husky SM610nél nekem is szivárgott az olaj a hengernél sajna, meg másoknál is volt velük ilyen gond.
smr 510-et én is próbáltam már,- hát az a karakter mint az LC4! sokkal vadabb volt,- viszont uj motor létére már engedte az olajat a hengerfejnél! nekem a duke már 8 éves de sehol egy olajfolyás! soha nem volt vele bajom! egyedül a himbagörgőt kellett cserélnem meg a gyertyát! strapabiró konstrukció!
igazából nincs ott gond az alap LC4-el sem! legfeljebb ha nem elég, akkor veszel rá egy FCR-t! és akkor még lesz öninditód is! milyen egyhengeresed volt előtte?
Igen, de nagyon jó kezekben volt. Csütörtökön már itthon lesz, akkor úgyis körbefotózok mindent és feltöltöm, hátha a szakavatott szemeitek észrevesznek bármit is, bár remélem, illetve szerintem tényleg patika állapotban van. Még ezen kívül egy lc4-et nagyon nézegettem, de ez sokkal jobban tetszik, és az erőtöbbletnek is örülök.
Nem jól látod, ezt üzleti megfontolásból nem szabad megvenni mert úgy én max. 800-at adtam volna érte. Csak hát nem mindenki ilyen gonosz kupec mint én.
az úly beszereléshez sem kell szétbontani semmit...csak leolvasod a csapágynak a számát..és jóminőségű kinalyi csapággyal pótolni..
valahogy megoldani hogy az olajbetöltő nyiláson beférjen egybe az a csapágy mmajd aztán a blokk már tudja a dolgát.. helyre teszi magában gyorsa.. és már megent mehet padló gázon..100.000km ert
ez amúgy úly fajta teknika.. ti még nem is hallottátok..szégyellem magam helyetted is
a látszat ..csal..hogy ez melyik..hát ez mind a kettő
a széthullott alkatrészvalahonna jött..általában a blokkban kevés a csak úgy szabadon lófráló csapágygolyó...még egy tűgörgős is szét tudja dobni a váltódat,szét repeszt a blokkot ha betalál egyszer a fogaskerekek közé
a blokk belső részében ..ahol te még elmondásod szerint nem látsz be..
van két csapágy...azt te innen ebből a szögből nem lát6od..csak ha széthúzod a blokkot...abból is simán hiányoz6...
ugyhogy azt javallom..ne álj meg..boritsd szét a blokkot...
meg lesz a ludas..csak mélyebbre kell ásni..illetve szerelni
Most vettem egy 640-es LC4-est. 1999-es enduro. Szürkeblokkos fekete hengerfejjel. Leeresztettem belőle az olajat, és kijött belőle egy csapágygolyó, és a golyós kosár darabjai. Mind a két blokkfelet levettem, és kipakoltam amihez hozzá lehetett férni(kuplung,fogaskerekek,kiegyenlítő tengely,lendkerék,szabadonfutó. Nincs sérülés nem hiányzik semmi. Az összes csapágy rendben volt. A motor szépen jár nem csörög-zörög benne semmi. A váltó úgy működik mintha új lenne. A golyó átmérője 6,3mm. Melyik lehet ez a csapágy? A szabadonfutó felőli oldalon a főtengelycsapágyon kívül van másik golyóscsapágy? Köszönöm!
kamu, nem hiszem el! ! ! ! ! ! ! ! !