Vagyis EZ ezek szerint BŐVEN megérte...vagy még OLCSÓ is volt...
SZÓVAL TE mennyit adtál volna ÉRTE? VEGYÜK úgy hogy KERESS rajta...monngyuk ez ELMENT EGYNÉGYÉ...akkor TE attál volna ÉRTE EGYKETTŐT? AZÉ kéccáz ROPI nem? ÉS szinte HAMAR megtérülő ÜZLET..vagy nem JÓL látom?:)
nem véletlenül enduró ez! közútra akkor már inkább LC4,- mert ez igy ebben a formában tényleg csak fagyizóba járni! amugy fasza szekér, de basszus 1.5 milla nagyon sok érte!
Az már elmúlott, hogy úgy vegyek motort ami nekem kell én azt nézem egyben legyen és mit kereshetek rajta ha viszont nem megy el örömmel használjam és ne azon aggódjak mikor hullik szét. Úgyhogy ilyeneken mint ez nem is gondolkodom mert ez nekem drága és ha 1szer kivittem volna turni biztos sírtam volna utánna. De ha valaki közútra magának vette szerintem vett 1jó motort.
Azzal semmi gond nincs hogy igényes sőt legyen is ennyiért.Az már inkább gond hogy ez a motor 2005-ös évjárat nem 2007-es ez pedig a vevő átverése.Ennyi pénzért aki megvette gratulálok lett egy fagyizóba járó motorja Az ocsmány karbondizájnal mindenhol
tipushiba? kettőt tudok! elég gyorsan megeszi a himbagörgőt, de az 5.000 ft. ha ügyesen szeded szét és nem töröd el a himbát,- ill. szereti elszórni a csavarokat kipufogóból rendszámtartóról és egyéb helyekről! egyébként csak told bele az evo-t,- és élvezd mint az állat! ja meg egy hátsó gumi 2000 km. ,- az első viszont 30.000!
Akkor felvilágosítalak, vettem a sráctól pár dolgot mind igényes hibátlan volt és normális áron! Gondolom a motor is ezt a színvonalat képviselte és akkor ezek szerint valaki végre ezt fel is fogta!
Ha igényes gazdája van a világból ki megy vele!
A szelepgörgők időben való cseréje után,jó minőségű olajjal amit kicsivel sűrűbben cserélve mint hogy a biblia írja,nincs probléma!
HOMÁR -E? a NEME..NEM -E?...ezt így kell kérdezni...
ÍGY van TESTVÉREM...jól beszélsz...ha ELFOGY...tankolunk...ez a BESZÉD...egy ijjen MOTORNÁL.
Igazából NAGY tipushibák NINCSENNEK...akkor ha a magától ÉRTETŐDŐ dolgokat TUDOD akkor csak PÁR jótanács:
OLAJSZINT!...fontos...főleg ha kerekezel...NEM szétforgatni,hanem NYOMATÉKBÓL menni vele(egyhengeres,ha NAGYON pörgeted NAGY forulaton még INKÁBB elfogy...nem ERŐSEBB,úgyhogy ZÚGATNI semmi értelme)NEM kell megfőzni(nincs ventillátor gyárilag)...és persze a KARBANTARTÁS. Többet NEM tudok és felesleges is MONDANI...mert ha EZEKET betartod akkor szinte ÖRÖK élet...meg EGY PERC...nagyon jó KONSTRUKCIJJÓ....
Vagyis EZ ezek szerint BŐVEN megérte...vagy még OLCSÓ is volt...
SZÓVAL TE mennyit adtál volna ÉRTE? VEGYÜK úgy hogy KERESS rajta...monngyuk ez ELMENT EGYNÉGYÉ...akkor TE attál volna ÉRTE EGYKETTŐT? AZÉ kéccáz ROPI nem? ÉS szinte HAMAR megtérülő ÜZLET..vagy nem JÓL látom?:)
De legalább EL lett követve MINDEN...ami ELKÖVETHETŐ:)
Srácot tudtommal elkelt a motor! Vitatott téma volt mint láttam, de nyert a pénz hatalma és a csicsadekor
De még TE megpróbálhatod...
A szelepgörgők időben való cseréje után,jó minőségű olajjal amit kicsivel sűrűbben cserélve mint hogy a biblia írja,nincs probléma!
Kerekezni? Ugyan! Ki az aki ilyennel kerekezik!?
ÍGY van TESTVÉREM...jól beszélsz...ha ELFOGY...tankolunk...ez a BESZÉD...egy ijjen MOTORNÁL.
Igazából NAGY tipushibák NINCSENNEK...akkor ha a magától ÉRTETŐDŐ dolgokat TUDOD akkor csak PÁR jótanács:
OLAJSZINT!...fontos...főleg ha kerekezel...NEM szétforgatni,hanem NYOMATÉKBÓL menni vele(egyhengeres,ha NAGYON pörgeted NAGY forulaton még INKÁBB elfogy...nem ERŐSEBB,úgyhogy ZÚGATNI semmi értelme)NEM kell megfőzni(nincs ventillátor gyárilag)...és persze a KARBANTARTÁS. Többet NEM tudok és felesleges is MONDANI...mert ha EZEKET betartod akkor szinte ÖRÖK élet...meg EGY PERC...nagyon jó KONSTRUKCIJJÓ....