Buzi vagy? Viccet félretéve, a fogyasztást pont leszarom, tankolok és megyek, ha kifogy akkor újra. A kérdésem igazából típushibákról illetve mi az amire mindeképp figyeljek dolgokról szólna. Nyilván az olajcsere és a magától értetődő dolgokon kívül.
Ajjaj. Félve teszem fel a kérdést, bár még nem látom hogy ki a retardált, te vagy a többiek, eddig cserndes olvasó voltam..Szóval ezt most nem annyira értem. FOgyasztásmérés?
DE NAGY tragédijja FOG érni ha NEM szóltok HOZZÁM KOS...szerintem AKKORA lesz hogy még a RIGÁMBAN is(amit ELDUGTAM a BANK elől,azé van meg) ELŐREFELE fog forogni a HÁCCSÓ kerék is...és az má VÉGZETES TRAGÉDIJJA.
Miccólsz?
Előnye is lesz...megmaracc HEJJIHÜJJÉNEK...bár EDDIG se volt veszéjjeztetve a POZÍCIJJÓD...de azé na....MÉGIS...
üdv.
ha valakit érdekel gyári hibátlan állapotú,- és egy 1 üzemórás two brothers magnéziumvéges szikrafogós dob,- az támadjon e-mailben! sxf 450,- exc 450-re 2007-10 ig
ja..ezt banki hiteles témát beszopta.. lehet ő a nagy endúrós..lenem irom mert jön tek..
mindég irja hogy milyne bénabéla fillérbaszó itt mindenki..de gyanús hiogy az a riga az egyetlen megmaradt érték szánamlads kis életébne..
és mi vagyunk az utolsó kapaszkodó ebben avilégban..mert lehet készül amoda
ugyhogy vigyázzatok mit irtok ..mert ha tömeggyilkol.. a rnedúrség meg elkapja.. majd azt mondja mi hergeltük.. ugyhogy nem szóljatok hozzá..egy idő utámn csak észreveszi hogy nem olvassuk nem válaszolunk ..nix neki értelme(amúgysem sok) itt lenni aztán ..eklehagy minket.. mi meg majd egyszerr csak azt veszük észre..nem ir már ..és ugyan olyan lesz mint ha irna ..mert úgy sem olvassuk..
de más hasznosabb rigaszereléssel tölit az időt a sufniban amit a bank még neki meghagyott...
TE csak a MAGAD szarjaival FOGLAKOZZ(az ENYÉMET elvitte a BANK..de NEM is vót)...MERT KELL vele...BŐVEN...oszt OTT legyél oKOS...ha sikerül...meg ÉRTELMEZD amit ÍRNAK...legalábbis PRÓBÁLD meg, aztán ugass IDE...vagy inkább ŐRIZD a házat.
Baszhatod valaki mindig ír neki. Ilyen meg olyan motorja volt meg így úgy kerekezett, nagy lófasz nemvolt ennek soha semmije se.
Ha volt is akkor elvitte a bank őt meg jól seggbe kurta a behajtó azóta is táppénzen az aranyerét kezelgeti otthon, unalmába meg idejár szánalmasodni.
Csak olvasom a fórumot.. Sajnos leromlott a színvonal egy kicsit itt egyesek miatt... Várom a tavaszt hogy mehessek ki .. Aztán meg tervezem a kiköltőzést
HÁT már eljutottunk idájjig is KOSFEJ...hogy a HALÁLOMAT kívánod...mert ÉRTELMESEN nem tucc KÜZDENI...akárcsak KINT a hegyódalba...csak vergőcc mint HAL a szatyorba...
Most mit csinájjak? JELENNCSELEK?:) Minek? Ahhoz TÚL JELENTÉKTELEN vagy...és a SPICLISKEDÉS,seggnyalás NEM az ÉN asztalom...mint ahogy NEKED nem a MENŐSKÖDÉS...a SZTÁROLÁS.
ÉS így hogy MÁR írod valóban ELHISZEM hogy van akiért NEM KÁR...TE bizonyítod.
kedves értelmes-ide jön a fosztóképző...-idegen...
nem rád gondoltam...
de ha úgy érzed ..mindenben stimmel hozzászólásom...
az gáz
ha tényleg igy érzed kezeltesd magad...az orvos ahova mennyél.. alaksor patológia.. nem kell sorszám semmi..csak add önmagad...feküdj be a kis zöld lepel alá...és várjál türelmesen...
a 6ás nem marad el
hidd el ...van akiért nem kár
Ez rendszerhez valo dob, 2mm-el nagyobb az atmeroje a slip-on-nal. Van Akra dobom elado, de 50 alatt nem adnam kulon, es nem karcmentes, valamint at kell forgatni az elejet (popszegek ki, atforgat, popszegek be), mert az van a masik, 115eFt-os rendszeren. Akinek kellene, most csapjon le ra, mert 1 het mulva megy a nemet eBay-re mind..
Tedd fel a KÉRRDÉST...mi lenne AZ?
Miccólsz?
Előnye is lesz...megmaracc HEJJIHÜJJÉNEK...bár EDDIG se volt veszéjjeztetve a POZÍCIJJÓD...de azé na....MÉGIS...
ha valakit érdekel gyári hibátlan állapotú,- és egy 1 üzemórás two brothers magnéziumvéges szikrafogós dob,- az támadjon e-mailben! sxf 450,- exc 450-re 2007-10 ig
mindég irja hogy milyne bénabéla fillérbaszó itt mindenki..de gyanús hiogy az a riga az egyetlen megmaradt érték szánamlads kis életébne..
és mi vagyunk az utolsó kapaszkodó ebben avilégban..mert lehet készül amoda
ugyhogy vigyázzatok mit irtok ..mert ha tömeggyilkol.. a rnedúrség meg elkapja.. majd azt mondja mi hergeltük.. ugyhogy nem szóljatok hozzá..egy idő utámn csak észreveszi hogy nem olvassuk nem válaszolunk ..nix neki értelme(amúgysem sok) itt lenni aztán ..eklehagy minket.. mi meg majd egyszerr csak azt veszük észre..nem ir már ..és ugyan olyan lesz mint ha irna ..mert úgy sem olvassuk..
de más hasznosabb rigaszereléssel tölit az időt a sufniban amit a bank még neki meghagyott...
TE csak a MAGAD szarjaival FOGLAKOZZ(az ENYÉMET elvitte a BANK..de NEM is vót)...MERT KELL vele...BŐVEN...oszt OTT legyél oKOS...ha sikerül...meg ÉRTELMEZD amit ÍRNAK...legalábbis PRÓBÁLD meg, aztán ugass IDE...vagy inkább ŐRIZD a házat.
Ha volt is akkor elvitte a bank őt meg jól seggbe kurta a behajtó azóta is táppénzen az aranyerét kezelgeti otthon, unalmába meg idejár szánalmasodni.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
A mostaninak nagyon halk hangja van...
rolandsimon89@gmail.com
Köszönöm
Most mit csinájjak? JELENNCSELEK?:) Minek? Ahhoz TÚL JELENTÉKTELEN vagy...és a SPICLISKEDÉS,seggnyalás NEM az ÉN asztalom...mint ahogy NEKED nem a MENŐSKÖDÉS...a SZTÁROLÁS.
ÉS így hogy MÁR írod valóban ELHISZEM hogy van akiért NEM KÁR...TE bizonyítod.
nem rád gondoltam...
de ha úgy érzed ..mindenben stimmel hozzászólásom...
az gáz
ha tényleg igy érzed kezeltesd magad...az orvos ahova mennyél.. alaksor patológia.. nem kell sorszám semmi..csak add önmagad...feküdj be a kis zöld lepel alá...és várjál türelmesen...
a 6ás nem marad el
hidd el ...van akiért nem kár
ha nem válaszolnátok..nem olvasnátok.. nem kell kizárni..kizárja magát...
egy utolsót váloszolok ..mert ezt még ..kell