Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De tényleg, próbálj már meg normálisan írni. Helyesen, nem pedig HEJJJJJJESSSEN.. hidd el máshogy áll hozzád mindenki és nem lesz szükség sem moderálásra, sem vitákra!
AZ...MEGINT...

Akkor OJJAN motort válasszon bazmeg ami MEGFELEL a SZEMPONTOKNAK...mert KOCSIT venni is a ÉRTELMESEBBJE a SZUZUKI vagy az OPEL szalonba megy venni ha NEM akar sokat tankolni...nem a FERRÁRIT nézegeti...VÉTIZENKETTŐVEL...

MI ebbe a bonyolult meg a KÖCSÖGSÉG? NA mi?
JELENTVE leszel MOTHERFUCKER...mit ŐRJÖNGSZ?:)

Nyugoggyál meg mint nyúl a HUROKBA...vagy szeggyél HANGYÁT...vagy linkelgesd a ROKONSÁGOT..mint ahogy eddig TETTED:)
Már megint ez a "fillérbaszás".......,tényleg igen komolytalan ez a hely.
Persze,hogy érdekli az embert,hogy egy szezon alatt 336000 vagy 252000Ft-ot kell benzinre költenie,előbbi 8 utóbbi 6l-es fogyasztással számolva.
Én a 990-et a fogyasztása miatt adtam el.
csak ezzel az autista baromarcú nyomorék inas gyerekkel kínlódtok már hónapok óta? élvezitek? hát a talpatok alatt van a gyökér és írogattok neki.. az ilyet köpködni kell... hát minek válaszoltok neki? nem bírjátok megállni h ne? nem is értem.. leírod h milyen buta meg minden de csak válaszolsz még 5X az írására és leírod neki h JÉÉÉ te BUZI tudsz jófej is lenni.. dehogy tud.. 1 kis nyomorék a gyerek mit foglalkoztok vele?
EZÉRT a CIMLAPSZTORIÉRT má megérte FELKELNI...
haver 2nap alatt adta el a Ktm et. papírost 750ért. Ország túlsó feléből jöttek
NE zavarjon...csak ALKALMAZKODOM...a TÉMÁHOZ...:)
Nekem mindegy lenne milyen téma meddig tart ki, egy dolog zavar csak az a bunkó lekezelő lenéző stílus.
NEM hiszek ÉN SEMMIT...mert SENKI vagyok...a SENKIK meg NEM hisznek SEMMIT...és ezáltal ISTENNEK se képzelik magukat...

Ha már a LÁNCtakarítás, a FOGYASZTÁSMÉRÉS,a FOGYATÉKOS képek belinkelése FOGYATÉKOSOK által kisért szmájlikkal,és egyébb ŰRHAJJÓ bonyolultságú TÉMÁK is kitartottak anno majd egy SZEZONT....ahhoz képest az IKSZTÉS téma igazán SEMMISÉG:)
Akinek nem inge...
Hát kéne is jelentgetni téged elég rendesen mert egy gyökér vagy, elhiszem hogy szar így élni hogy utál mindenki de hát ez van én foglak jelentgetni.
2 szónál többet nem tudsz értelmezni egy kérdésben és fennakadsz 2 szón 3 hétig mint az xt-n pl.
Ez a nehéz gondolkodni dolog rád is úgyanúgy igaz csak te valami féle Istennek hiszed magad holott egy senki vagy
NE ŐRJÖNGJ...má BEDOBTÁK a JÁTÉKOT a MAJOMHÁZBA...ugorj NEKI...ott van a JOBB alsó sarokba...oszt nyomjad mint SÜKET a csengőt:) OLCSÓ játék...HÜJJEGYEREKEKNEK:)

ÉS nem a MÁSIKAT kell TILTOGATNI(gyerekes,buta embereknek való OPCIJJÓ)...én se TENNÉK ijjet EGYIK fórumozóval sem...hanem NÉZZ magadba...és FOGADD el az igazságot(mint ahogy KROSSZPISTI is írta)... meg meg kell PÓBÁLNI GONDOLKOZNI(még ha FÁJDALMAS is)...ELHISZEM hogy NEHÉZ...de meg LEHET SZOKNI:)
azt kérdeztem hogy igaz e hogy 10 litert eszik ha ilyen hülye vagy hogy nem tudod felfogni az már nem az én bajom
HA neked a FOGYASZTÁS számít NE KÁTÉJJEMET nézegess...EZ nem arra VALÓ...FILLÉRBASZÓSKODNI, BÓTBA JÁRNI,TÚRÁSKODNI,FOGYASZTÁST számolgatni...még MAGAD se tudod hüjjegyerek hogy MIT akarsz,csak MAJMOLNI szeretnél MÁSOKAT...meg SZERETNÉL a semmirevaló TUCATMOTOROD hejjébe egy IGAZI MOTORT...a FILLÉRBASZÓ stílus MEGTARTÁSÁVAL...na EZ nem fog MENNI.

EZ ojjan mintha bazmeg valaki CSOPPEREZNI szeretne gazdaságosan,de azé a GÉJJESSIKSZER fórumba írogatna...mert EGYÚTTAL szeretne KÉCCÁZÖTVENNEL is menni...de TANKOLNI se kejjen sokat...oszt HÁTHA jó hozzá a GÉJJESSIKSZER is...mert AZ megy KÉCCÉZÖTVENET...

Asse tudod mijjen rendezvényen vagy...kapkocc össze vissza mint pedofil pap az ÓVODÁBAN...gondolom a BABLEVEST is villával eszed...a MÁKOSTÉSZTÁT meg kanállal...
Megyek a boltba épp, kértek valamit?
ennyi erővel oda lehetne irni a jelentés a moderátornak helyett hogy megmondalak a tanárnéninek...

abba még lenne némi humor is...
kb ugyan ez a véleményem ,más megfogalmazásban...
nézd ugy a dolgot hogy szint visz a topikba... az meg hogy ki kinek szol be egy virtuális platformon, ne vicceljetek már, ez nem a valo világ....
Itt nagyrészben mindenki a barátságot keresi, csak néhány kötekedős van.
A jelentgetősdivel én sem értek egyet, ez még rosszabb lenne annál is, ami néha előfordul. A rákosi időben volt divat a feljelentés, ez egy tévút. Inkább gondolja meg mindenki, hogy mit ír, és akkor nehéz lesz belekötni. Ha inkább keresnénk a barátságot mikor valaki ugrat bennünk, jobban járnánk.
az a baj hogy a normális kérdésre is válaszol egy csicskaságot és papol a bölcsességről meg hogy mindenki hülye csak ő nem... moderátorok szépen kibaszkodnák innen jó is lenne a topic vagy legalább nem írna ennyi gyökérséget
A kocsis példánál az ún. bizalmi elvre gondoltam, miszerint:
"A "bizalmi elv" alkalmazása a biztonságos közlekedés feltétele. A "bizalmi elv" lényege, hogy minden közlekedő ismeri és betartja a közlekedés szabályait. "
.. lájk-unlájk dologtól függetlenül írtam!
De befejeztem, nem szítom a tüzet, inkább csendben maradok.