Persze voltak MINIMÁLIS különbségek...de azt is csak ÚGY lehetne jellemezni hogy az EGYIK TIZENKILENC...a másik 1 azaz EGYHÍJJÁNHÚSSZ...
Azért egy XRHACCÁZ sokkal JOBB volt...mert EZEKKEL kell összehasonlítani...meg TÉTÉHACCÁZ...amik az AKKORI időkben voltak...
Ezt csak AZÉ jegyzem meg mert FOGYATÉKOS LEVENTE minngyá összehasonlíccsa az XTZ1200 TÉNÉRRÉVEL(csak hogy má NE KÁRTÉJJEM legyen)...mert UGYE neki mindegy...
ilyet sosem szerettem csiálni egyik motorommal sem.. déván is 2012 ben mikor a patakon átmenetel vol.. pedig csak 10m széles ha lehetett..de ha valami miatt megbillensz.. és eldőlész..4t nek könnyen annyi
most hivtak.. már betelt a karám. .
kell a sok helly...
hogy elférjen az összes személyiséged...
mert mindnek joga van térhez..úgyhogy nem kis hely van neked fenntartva
Azért egy XRHACCÁZ sokkal JOBB volt...mert EZEKKEL kell összehasonlítani...meg TÉTÉHACCÁZ...amik az AKKORI időkben voltak...
Ezt csak AZÉ jegyzem meg mert FOGYATÉKOS LEVENTE minngyá összehasonlíccsa az XTZ1200 TÉNÉRRÉVEL(csak hogy má NE KÁRTÉJJEM legyen)...mert UGYE neki mindegy...
Ez kb X600R tömegű az meg nem annyira vészes.
Jó persze nem egy EXC súlyú.
kell a sok helly...
hogy elférjen az összes személyiséged...
mert mindnek joga van térhez..úgyhogy nem kis hely van neked fenntartva
ÉRTEM..kétezerEGGYBE másképp MENT a KÁJELLERR..mint napjainkban...akkor még az ÖTHÚSZ ejjikszcé jelenthetett NEKI...
SZILVÁSVÁRADON FŐkossá avatnának...a LIPICAJJI karámban:)
és videjó csak falunként egy volt..én meg két falu közt laktam..a városban