Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tartalék ..mármint hogy a 2t ken van tartalék..az nagyon fontos..
mert az a 1,8 liter..az pont ha ovatosba vezetem visszafelé a túrát...akkor.. 6áresetbe elég szokott lenni...de inkább azért ..nem.. de hát nem tudok vele mit kezdeni.. 2 liter kellene a 2tnek.. hogy a távolabbi részekről nyíl "egyenessen" a kocsikhoz érjünk..de 1,8 van csak a gépben.. hogy oldod meg .
hát ha nagyon ütösre sikerült a menet és 60kmnél is több expert nyomot belepréseltünk aznap.....akkor egy kis tankolás már az utolsó nagy katlanba muszály megtörténjen
én már most elkezdtem gyűjtögetni a 2 literes ásványvizes palackokat hogy tudjak mibe vinni benzint
csak jó ha van némi tartalék a dombok között
bár ahová mostanság túrni járok elég közel van egy kút, tartalékra helyezve el lehet settenkedni addig
de egyszer ráverek a jobb csuklómra egy csővel és megnézem mennyit tud fogyasztani soft üzemmódban
kártélyemes okos..
a fogyasztás..Qrwára számít...
pl nálunk....ahogy mi szoktunk menni....
ott nix benzin-Qt ott ha kifogy.. akkor aszopás van..meg az egymástól kéregetés...
de az enyémből eddig tudtam tankolni a többi margát.. mert exc tankom volt...de a tankot lecseréltem könnyű lovasságra..egy 6,5 krocctankal is el vagyok ...mert úgy van nálunk is.. kb 100km/10 literrel van el.. és qÚrwár nem tudom hogy mikor mekkora gázzal megyek.de amikor csak lehet..full throttle ...
de a vége..az az hogy 61...2..3..kilométernél az xc-w..exc 2t kérik hogy állyunk meg..mert ők is megálltak.. a tank ami rajtuk van..az csak ennyit bir...és általában 1,5liter még hoz pótbenyát is!

ugyhogy na nálunk bent a erdőben ..na ot minden korty számit.....
de betonon ezt azért gondolom el lehet kerülni
van 350 exc is na abból lehet tankolni...mert az hihetetlen olyan 5 lterrel el van a 65km en..csak az innyektor csak azért takarékos.. meg ez a 350exc retek konstrukció.. csak nem véletlen a legjobb szóval még azokból lehet tankolni..de azokból meg körülményes...
mert azokból a benzinbetöltő nyiláson át öntjük ki a benyát.. 2 ember ..és egy meredek hegyoldalrészen...nem kis erőfeszítések árán..szóval..
van olyan hogy 0,5 liter benzin is aranyat ér....

de pl a klr 650 nél...ott a 18 literes tankal.. azért 300km elszaladgáltam erölködés nélkül.. hogy villogott volna a tartalékjelző...
de azok más idők voltak.. más élményeket hajszoltunk...
most azt próbálgatjuk.. meddig tudunk eljutni hogy egy szakadékon feljutásba.. . ne dögöljünk bele. ..
http://www.youtube.com/watch?v...
az a fa ..ha nem fogja meg.. akkor alatta hát nem 10m volt a szakadékos érsz..de inkább nem is néztük meg

és itt a teljes felfelé....nem látszik..de azért kellően merdekám
http://www.youtube.com/watch?v...
Hetfőn hozom el kora este, azonnal telebaszom képekkel a sportmotort uh meg is fogod unni
Kééépeket! ! ! ! ! ! !
Sziasztok! Köszönöm a múltkori jótanácsokat a vásárláshoz. Boldog tulajdonosa lettem egy '04 es LC4 Supermotonak. Remélem beszippant a közösség, és még rengeteg tanáccsal tudtok szolgálni ha elakadok valami bajjal (ami remélhetőleg messzire elkerül).
jaja, így ahogy mondod !
Barátom kihoz egy 3.5 liter fogyasztást a dörzivel, de nekem lehet nem sikerülne ugyanazzal a motorral 6 alá menni
Igazából nem eladó, de gondoltam hátha van 1 visszautasíthatatlan ajánlatod!
GÁBRIJJEL..legaláb TE...legalább TE ne KEZDD már ELŐLRŐL...mi értelme van?
FILLÉRBASZÓKnak minden DRÁGA...ez ÚGYSE a használati ÉRTÉKET fogja valamiben NÉZNI...hanem a FOGYASZTÁST...inkább köszörül egy FOStalicskával SZÁZ killóméterenként 800 forint megtakaritásért...mint hogy ENNYIVEL többért inkább MOTOROZNA...amit TALÁN még élvezne is...
Ha a fogyasztásnál tartunk, 250 14:42 áttétellel vegyes használatnál 5.5-6Litert szipákól be, ebben vannak kigyorsítások városi közlekedés meg úgy minden.
125 feletti haladásnál amikor a power már nyitott állásban van 7-10 liter is lehetne simán.
Terepen 13:48 áttétellel 11 literrel megyek el 130 kilométert.
Ugye mijjen SZAR mikor MAGADRA ismersz?:):) Igaze KOSFEJ?:)

Mijjen FOGYASZTÁST írjak MIKOR NEM tudom? NEM érdekel...sose mértem...Vagy VILÁGOJJAK valamit amit hallani szeretne?

A SZERVÍZ nem EGYENLŐ a JAVÍTÁSSAL,FELújítással...egy HAJTÓKARcsere,DUGÓcsere,HIMBAGÖRGŐ csere,VÍZPUMPEDLI javítás stb NEM szervíz...hanem JAVÍTÁS,FELÚJÍTÁS...
Az OLAJCSERE,GYERTYA,LÉGSZŰRŐ,SZELEPÁLLÍTÁS,kenési pontok ZSÍRZÁSA,ELLENŐRZÉSI munkák stb...NA ez a SZERVÍZ...

Akkor most KI a hüjje?

EZEKEN gondolkozzál EL...NE üldözési mánnijád legyen az ANYÁZÁSSAL velem kapcsolatban...mert NEKEM nem szokásom...azt LÁSD meg amit KELL...
ennyire sok lenne az a 130 kiló?
De a testedet cipelni is kell
Szia!

Te vagy az eladó mond hogy mit kérsz érte!
Ide küld légyszi: gorazs7911 kukac gmail com

Köszi
én a dt80aasal is tudtam 10 literes fogyasztást produkálni
de az xr4-el is. a husky sem evett még nagyon 10 alatt
szóval nem a motorokban van a hiba
na látod.nézd meg orfeuszt..semmibe nem fáj neki..de információt közöl...

akkor ő egy gyökér..
hát nem.. egy fórumon szerintem ez a normális
bakker..
ezt bemásolom a gép asztalára
ezt mindegyik motorra igaz...
ha bár ki kérdez bár mit...
akár mire...
bakker ez olyan jó mint a disznyÓ zsÍr

amúgy ..mért nem tudsz számadatokat is mondani..,mondjuk.. valami konkrét hasznosat.. tudod..mint normálisék...
hogy ha megérdik..milyne olaj kell bele ..en azt mondod hogy motoroolaj...mert valójában izagad va...de azon kivül hogy semmit érő a hozzászólásod.. még bénabélának is tartanak...
egy kötegető okostolyás.. aki semmilyen hasznos infót nem mond..csak okoskodik ..kötekedik.. bár ,mostmár legalább nem beszél csúnyán..
végül is fejlődő képes vagy...akár csak a szellemi toprongyok..mert azok sem lesznek már hülyébbek...

szóval.. belepuszulna az a kioktató fejed ..ha fohgyasztásról kérdez akkor azt mondanád...figyu..ha hajtom..akkor simán 10 felett eszik ..ha meg ovatosba megyek..akor meg ..mondjuk 7liter...
nem tudom csak mondtam valamit..
mert pl a klr 650 ami nekem volt utszai...az 4,5 aalatt sosem szivott..é s 6 liter felett sem..de átlagossan..4,7-8al elvolt...
te amúgy mért nem tudsz ilyet..
a köcsögség álcályát mért tartod magadon..mit takargatsz....vagy full idióta vagy.. és az..vagy annyira lenézed az embert hogy semmire tartod itt mindet.. cska egyszerűen köcsög vagy?

normális válaszra nem számitok..mert 10 beirasból..talán kettő az értelmes(ebb a többitől!mármint a saját isrásaidtól..a többi mind lekezelő lenéző..mintha te olyna okos volnál...)
aki olyan okos.. azt tudja..nem nézi le a "butábbat".. mert okos..nem pedig ..
persze az nem azt jelent i hogy a hülyeéget is tolerálni kellene.. de talán nem minden kérdés arra irányul hogy a kérdező egy de-bili

megint egy darrabig nem olvaaslak..hátha 3-4 (100) nap ulva mikor elolvaslak megint lesz egy tiszta irásod..amiben nem szapulod az egész világot..mert szerinted mindenki hülye...de te vagy a fény az észlyakába it a fórumon

irjál ilyne alapigazságokat amit mindre rá lehet húzni...
pl :ha gyorsabban akarsz menni..akkor húzd a gázt mert, gyorsabban mész ha gázut húzol mint mikor fékezel..vagy ilyesmiket..
Nekem atlag 7,5-et eszik. Finoman turazva le lehet nyomni 7 ala, epeszű utcai hasznalatnal 7-7,5, en ha nagyon kentem neki, atlagban akkor sem ment 8,5 fole. En hallottam anno 12 literes fogyasztasrol olyanoktol akik ismernek olyanokat akiknek 950-esuk annyit evett...:) Szerintem ez f@szasag... Legalabbis gyari beallitasoknal.
Az emlitett koltsegekrol meg nem nagyon tudok nyilatkozni.
A SZERVIZELÉSRŐL kérdeztél...ARRA válaszoltam.

A fogyaszást ECCERŰ példával szemléltetném: Ha egy PROFI és még valahogy KINÉZŐ kurvával akarod magad LEszervizeltetni akkor OTT is vagy FIZECC...vagy MEHECC...
Ha ebben az ESETBEN is a SZARRÁGÓSKODÁS érvényesül akkor nem fog SZERVIZELNI csak a HÁROMEZRES fogatlan bányarém...AMI ojjan is...

Szóval EZT váltsd ÁT a motorokra is...KILNECÖTTVEN KÁRTÉJJEM..kontra HORNETTHACCÁZ(ganajtúró):)
Koszonom eme bolcs választ

Igenis számít a fogyasztása az evi 10-15ezer km-nel nem mindegy hogy atlag 5 vagy 8litert eszik de hat aki szarja pénzt
NE vegyé IJJEN motort...mert EBBE is kell olaj+szűrő,gyertya,LÉGszűrő...GUMI..és EZZEL is BE kell állni a KÚTRA...tankolni. SZÓVAL kibaszottul SZERVÍZigényes...ANYAGI CSŐD.

Fogyasztás? ÉRDEKEL valakit is egy IJJEN motornál? A MAI napig(és szerintem a HOLNAP-iig se) fogom tudni MENNYIT fogyaszt pontosan...addig amíg RENDESEN működik a FOGYASZTÁS nem szempont...
2005-ös 140üó. szép állapotban, mennyit szánsz rá?
Sziasztok.
Van új, eredeti NGK gyertyám eladóban, 2500Ft-ért.
CR9EKB
KTM: 505SXF,450 SXF,450SMR,250SXF,250EXCF
Husqvarna:TE511,SMR511,TC/TE449
Tulsagosan kipihent vagy ugy latom. szepen megkerdezem leirod hogy a 950es blokkba vagy 990 inkabb 990 mert tyuk kene mi a tapasztalat ? Szerviz elsősorban, hallottam ilyeneket megeszi a vizpumpat meg 40ezer km utan 60ezer csak az anyag amit cserelni kell

Olyat is hallottam hogy sokat eszik, nagyon sokat
AZÉ tán csak NEM gondoltad komojjan hogy KOMOJJAN reménykedem...mert LEHET sírás lenne a VÉGE tényleg...NEM öjöm és bódottá:)

SPRÉJJ azóta má NYARGAL...na LEHET nem egy GYÚKKON...