na ja
de ha 6 kilód van akkor max 4-ért szabad motort venni, 4kilóért meg már jó xt-k vannak ami bár közel sem könnyű elég jól megy
szerintem
havernak volt egy 640es lc4-e az sem volt sokkal könnyebb mint az xt, bár jobban ment, de azért a királyos xr4-em nyomába sem ért terepen, kb azonos tudással
igaz neki sm lábai voltak ami nem volt plusz pont terepen
Nem kell rendszám, én többet nem megyek úton, max sunnyogok. Falun lakom, körbe van szántva de lehet maradok a quadozásnál, mert nem tudom mit is kéne venni, ami nem basszon oda a földhöz. Hegyekbe falat mászni, erdőbe túrázni kéne. Úgyhogy 2T 125 elég is.
Egy jót tudok róla ez akkor történik ha nem veszel olyat, maximum 2008as évjárattól.
A 2006-2007 RXV550nél nagyon sok a hiba.
Eladó holmim között találsz egy jó állapotban lévő motort.
elcé 4...
csak az a különbség hoyg a drz40 pacit tol a kerékre..még egy 625as ktm 50et...
végül is nem nagy különbség...
de aki a 125 ben is gondolkodik.. a sx 450 egy oldalon és az lc 4ben is kersi a megoldást.. lehet hogy a superendúró is szóba jöhetne?
az meg ..nem üzemórás.. .
és irták is hogy pici pézből megvan...
sajnos..
az a baj..a filyatalembernek.. halovány lila gőze van
csak nem a ktm-ekről...
finoman akorom irni..hogy ne legyek kártélyem szindrómás kifakadó...
de ez amit kérdező akar tudni...kicsit sok elvárás egy motortól..
az összes gép amit nem útcai használatban gyilkolsz.. könnyű erős ..az mind.. most elhomorító hir jön,szék karfát megmarkolni erősen...üzemórás
mert az olaja attól öregszik és kopik..ami a terhelést adja...
még egy zx 10es is üzemórásá válik ha a hungaroringen hajtod... mert 1500km után elkezd égni benne az olaj...megszűnik benne a diszpergens és detergáló énje.. és a kokszot nem tartja majd oldatban ..lerakódik.. és elkezdi..nyami-nyami..megenni a motort
az amúgy meg 6000km olajcsere periódusú nemüzemórás motorból lett egy üzemórás...
na erre varjál gombot
sosem volt xr 600(de sokáig álmodtam róla...)haver mesélte.. megy vele sok sok kilómétert és semm olajfogyasztás ...aztán ha kimegy kicsit erősebben terepre..be a hegyekbe.. hoppá mindjárt a soha olajat nem fogyaszó jószág.. motorozásonként benyel 2-3 dl olajat...
a ktm kiviszem ...körbemotorozom Ha tudna egy métert is normálissan menni kroccpályán...oszt ebből meg nem fogy az olaj.. mert a xr km alapú benzinelszámolású..az sx meg kroccmotor üzemórás használatban
kb
ennyi a különbség....
én sem ajánlom neked a ktmet...
jó az a japó.. megbiz6ó... kicsit terepezhetsz is vele.. de birja az országutat is...
oszt ha eldöntötted mi a fő csapás vonal.. majd veheszt az elefánt helyett egy versenylovat...
amúgy elé 4 az km alapú.. ahogy a többi is írja...az kb drz kategóriás.. neked szerintem az pont jó lenne...pici pénzből megvan..és terepezhetel is vel...
Sőt üzemanyagot is termeljen nem?
KTM-ből olyan ami egyszerre nem üzemórás, könnyű, vékony nem fogsz találni.
Esetleg az SC620/625 után kellene nézelődnöd.
amúgy át lett szelepelve de akkor sem lett az igazi
igaz neki sm lábai voltak ami nem volt plusz pont terepen"
Akkor már meg is kaptad a választ miért nem rúghatott labdába.
Nem is értem hogy hasonlítod össze a kettőt.
de ha 6 kilód van akkor max 4-ért szabad motort venni, 4kilóért meg már jó xt-k vannak ami bár közel sem könnyű elég jól megy
szerintem
havernak volt egy 640es lc4-e az sem volt sokkal könnyebb mint az xt, bár jobban ment, de azért a királyos xr4-em nyomába sem ért terepen, kb azonos tudással
igaz neki sm lábai voltak ami nem volt plusz pont terepen
vagy kellene rá olyan gumi mint a formula offroad-os autókon van és tökéletes!
Elakadok vele a kavicson
http://aprod.hu/hirdetes/gokar...
A 2006-2007 RXV550nél nagyon sok a hiba.
Eladó holmim között találsz egy jó állapotban lévő motort.
125 2T örök, bevált dolog. Pont elég. amennyit megyek.. 2éve nem motoroztam !
Aki eladta és a szerelőd! Nem minden esetben, de ...na
csak az a különbség hoyg a drz40 pacit tol a kerékre..még egy 625as ktm 50et...
végül is nem nagy különbség...
de aki a 125 ben is gondolkodik.. a sx 450 egy oldalon és az lc 4ben is kersi a megoldást.. lehet hogy a superendúró is szóba jöhetne?
az meg ..nem üzemórás.. .
és irták is hogy pici pézből megvan...
az a baj..a filyatalembernek.. halovány lila gőze van
csak nem a ktm-ekről...
finoman akorom irni..hogy ne legyek kártélyem szindrómás kifakadó...
de ez amit kérdező akar tudni...kicsit sok elvárás egy motortól..
az összes gép amit nem útcai használatban gyilkolsz.. könnyű erős ..az mind.. most elhomorító hir jön,szék karfát megmarkolni erősen...üzemórás
mert az olaja attól öregszik és kopik..ami a terhelést adja...
még egy zx 10es is üzemórásá válik ha a hungaroringen hajtod... mert 1500km után elkezd égni benne az olaj...megszűnik benne a diszpergens és detergáló énje.. és a kokszot nem tartja majd oldatban ..lerakódik.. és elkezdi..nyami-nyami..megenni a motort
az amúgy meg 6000km olajcsere periódusú nemüzemórás motorból lett egy üzemórás...
na erre varjál gombot
sosem volt xr 600(de sokáig álmodtam róla...)haver mesélte.. megy vele sok sok kilómétert és semm olajfogyasztás ...aztán ha kimegy kicsit erősebben terepre..be a hegyekbe.. hoppá mindjárt a soha olajat nem fogyaszó jószág.. motorozásonként benyel 2-3 dl olajat...
a ktm kiviszem ...körbemotorozom Ha tudna egy métert is normálissan menni kroccpályán...oszt ebből meg nem fogy az olaj.. mert a xr km alapú benzinelszámolású..az sx meg kroccmotor üzemórás használatban
kb
ennyi a különbség....
én sem ajánlom neked a ktmet...
jó az a japó.. megbiz6ó... kicsit terepezhetsz is vele.. de birja az országutat is...
oszt ha eldöntötted mi a fő csapás vonal.. majd veheszt az elefánt helyett egy versenylovat...
amúgy elé 4 az km alapú.. ahogy a többi is írja...az kb drz kategóriás.. neked szerintem az pont jó lenne...pici pénzből megvan..és terepezhetel is vel...
KTM-ből olyan ami egyszerre nem üzemórás, könnyű, vékony nem fogsz találni.
Esetleg az SC620/625 után kellene nézelődnöd.