Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

wÓt..de kikezeltettem
de már a magyar hegyek nem mozgatnak..túl nagyok.. mármint a hegyek nem azok épp kicsik..de a problémál amik előbúly6nak..azok túl nagyok..
HÁT persze...:) Elhiszem...hisz KATOLIKUS vagyok...

AARRÓL véletlenül NINCS egy VIDEJJÓ?
képzeld..a ktm-mel hogy mehetnék ott
látod..már akor olyan ügyes voltam ..inne az alfŐd közepről hogy egy 200 kilós kavával ott királykod6ttam..mÚhahaha
DE gondolkottam KÁELERRBE is...az nagyon KAFI...LEVERTE az összes ENDÚRÓST a BÜKKBE...mit neki HOLMI KÁTÉJJEM meg CÉERRÖCCÁZ...

Ojjan BÉKAZŐDBE...na AZ!
bakker.
nehogy túlpörögje eree a beírásomra is..
csak vick volt..
é nem vagyok márkahű..nem ismerem ezt a szót.csak a megbiz6ó gépeket szeretem...meg ami kézre áll. az extrem endúróhoz.. az hogy eddig volt 3 nem kártélyemem is a 10en sok krocc motorból ez azért ezt bizonyítja..nEEm
nem meri elmondani hogy derbi szendrát akar.. vályolett színűt...
csak a márkahűség miatt
NEM árulom...EGY időbe gondolkodtam hogy KIcserélem valami DUKÁTTIRA vagy egy ijjen ÁPRILLIJÁRA...aztán végül NEM láttam értelmét...valóban NEM rosz motor...na és a HŰSÉG...a MÁRKA iránt...az is KÖZREjáccott.
Dobtam most RÁ két ÚJ MECCELLER RÉSZTEKKET,volt kis futómű MAHINÁLÁS,kormánycsapágy csere,még az olaj-gyertya-légszűrő csere van HÁTRA...aztán hagymennyen...
pontossan:
száz kilóméterrnként..1000...ezer öccázzal
Akkor azért árulod te is?
Meg aztán gyenge is az neked,
NA! Vártam hogy GYERE! Igaze hogy mijjen FOSTALIGA? ERŐSÍCCS MEG benne...hogy ettől a SZARTÓL bármi más jobb LENNE!:)
igazából gondolkodom azon hogy eladjam a 950est mert hűde sokat eszik, és KTM szóval tuti szar és szerelni kell JA NEM pedig mennyivel jobb egy élményfaktor hiányos, 4-5litert zabáló izé
hogy miért mondom..mert én sem
az utolsó kép az hol van?
tudom hogy 30m magassan. .de hol ...
ahogy nézem te sem kisvárosi tűzoltóságon vagy
Ide én majd ezzel megyek!
Rómát se 1 nap alatt építették fel, pedig tegnap innen toroltem majd törlöm újra
szóval akkor ..nem ide
http://www.youtube.com/watch?v...
persze...
csak vegyük fel a kapcsolatot...
ha szeged mellett mész el az autópályán és ha nagyobbat kiabálsz idehallom...
vagy akár úgy is hogy felhívsz telifonon...
De látom még hirdeted, 2 van belőle?
Jó, csak tavaly nem mentem vele 2000km ért se ezért eladtam
Aha és 1,5 misiért meg is vehetjük pont ezt, de tényleg milyen?
Dorrsodúrró...

nem dóridúró...ő kártéjjemes...lánctisztító szakiparos:)
A formája nekem is bejön, mi is ez pontosan?
Figyejjémán...jó az a ÁPRILLIJA?