Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, az a biztos amit már megvettem
Óccsó legyen a többi nem számít!
Nálunk sokat számít, hogy nincsenek kövek mert azok gyilkolják rendesen a dolgokat. Tavasszal majd meghívhatnál felétek, persze nem olyan helyekre ahol csak a muflonok mennek fel meg te.
Hát HOGYNE...azé JÓ hogy ELHISZED amit TE magad SE hiszel EL:)
azért merted felrakni..a fára..
legalább látom.. más is képes kicsit belevinni magát a többre vágyásba
hát pEErsze
Már nincs meg, azért mertem felrakni!
EZT eddig is ÉSZREVETTEM hogy NEM sok közöd van...sokmindenhez...de azé KÖSZ hogy FIGYELMEZTECC...MAGADRA.

Csak mert FIGYELMESEN olvasom a SOROKAT...nem KÖZTE kapkodok mint te KOS komám...ugye szólíthatlak ÍGYE?:)
teccik mi...
bakker...
nem vigyázol rálya
bakker... a k6os idomokkal is nagyon kafin néz ki..

konkrétan..szép

kártélyemes komám..hiv6lak igy remélem...
szóval...
nehéz elismerni ha tévessz.. de ez van.. semmi közöm se a kilenc ötvenhez sem az útcai hajtásokhoz..ezt te nézteted be ..és látom rosszul esiksz...
de ne haragudj magadra...
majd legközelebb figyelmesebben olvasol a sorok között
ELŐL a CÁPA...a REMÉNY HAL meg utólljára...meg KÖZBEN pár EJJIKSZCÉJJ...
Akkor ha jól értelmezem azért keresel mert hátha 800 alatt is találsz? Szerintem sokáig fogod keresni, de kívánom találj de aztán meg ne bánd!
Azért ne higgy el mindent amit látsz!
mossmá UTÓLAG NE oKOSkoggy..FELESLEGES...

Mert ha UTÓLAG oKOS a KOS..az ojjan mintha ELŐRE lenne hüjje...

És NEKED szokott sikerülni..ELSŐRE...de azé NEKIfucc UTÓLAG is...

És ÉN elhiszem...:)
ne bántsad a betonkeverő filinget .. igen is.. annak is meg van a maga szépsége..
pl mikor este lekapcsolom rá a villanyt
múÚ

mÚÚ
mÚÚÚhahaha

fel ne kapjátok a vizet..
amúgy tök irigy vagyok..mert amúgy soha nem irigylek senkit..de hogy ti ilyen szépen meg tudjátok örizni a gépek..ártatlanságát. .illetve érintetlenségét...
Még egy kicsi hiányzik neki az új motorhoz, azt kivárom, igényem a vételre már bejelentettem
figyu.. én nem is szeretem.. tökre sokat fogyaszt .. nehéz is mint a dög(babettához képset...
és még drága is...
a babettához képest..
persze a kilenc ötvenhez képest .. egy kis csoportos étkezés ára..

bakker.. be tudtalak ugratni..és nem is kalyabáltál.. ez tök állat..

amúgy nem vetted észre hogy ez csak cinkelés volt picinkelés
nem hiszem el...
nem hiszem el..
már te sem vagy a régi
Akkor arra marjál rá mint éhező a zsíros kenyérre főleg ha nem olyan állapotú mint ha beton keverőben tartották volna.
TE mán csak OSZT tudod...
K6os..nyÓcé..vedd meg .. most adj neki előleget.. műszaki forgalmi minden..?
az nagyon jó..
illetve lyaÚ
Haver közel jövőben eladja a 2006-os át 800e ért, idáig ez a legjobb lehetőségem
Vártam ezt a GAZDAGOS de nem gazdagon ÉRTLEMES dumát...
Nem a GAZDAGSÁGON múlik...KI beszélt itt ijjenről? Baj van az ÉRTELMEZÉSEL de nagyon...NEMkicsi...mint ahogy NEM kicsi a FOGYASZTÁS sem...ezé SZAR a KILENNCÖTVEN...

NEm vagyok GAZDAG...de ha csak 5EZER kirájji forint is van tankolni akkor azt OJJAN motorba tankojjam amit SZERETEK...és NEM érdekel hogy ha még 100 KILLÓMÉTERREL kevesebbet is tudok vele menni...ugyanannyi PÉZBŐL...mint egy GAZDASÁGOS FOStalicskával...

ÉS ami a lényeg:TEgyél már KÜLÖNBSÉGET az IDD KI a bilit vagy VIDD KI között(mégha nem is tucc de próbáld meg)...és ebből kifojjólag a munkába járós,túrázós,szaladgálós vagy valóban HOBBIBÓL,A MOTOROZÁS élménye miatt tartott motorok KÖZÖTT.
Mert egy TÚRAmotornál,munkába járósnál valóban SZÁMÍT a fogyasztás...de a KILENCÖTTVEN nem ez a kazegórijja.
ÉS most szerintem KILENCÖTTVENRŐL volt szó...ami SZERINTEM a HOBBI és ÉLMÉNYMOTOR kategórijja...és kurvára mellékes a fogyasztás.

De ha mán ITT tartunk: TE..azaz te...ménem a KÁELERREL motorozol még mindig? Pedig olcsóbb..kevesebbet fogyaszt mint a KÁRTÉJJEM...egyszóval ugye ezek miatt FÉNYévekkel jobb...akkor mégis MÉRNEM?
igen..
mert te egy..gazdag...
mindenbizonnyal jóképű..ha már engem úgy tudsz becsérelni..cska is dont huánnak képzellek el szerény kapacitású fejemben...
mert még ebben is túl teszel rajtam...
ugyhogy..rályöttem..te vagy az én my example picture(szabad fordításban:én példa képem )

amúgy igen is számit a fogyasztás.. mert ha mondjuk..1-2 litert enne az a vacak.. meg nem 2 misi lenne az ára hanem mondjuk ..2száz..akkor tökre olyat akarnék munkába lyáráshoz
akkor egy szuper entúró kártélyem kilenc50 lenne a mókába lyárós gépem...
ja meg az is fontos lenne hogy olajcsere ne 6ezer kilóméterenként lenne ..hanem 20ezer
lya...és jó legyen bele anyám kumprisütő olajából kicsurgatott katyvasz...
oKOS KOS...ITT a FOGYASZTÁS kérrdése NEM arról szólt hogy MEDDIG tudunk ELMENNI egy tankal...hanem ABBÓL a mekközelítésből hogy ha már a KÁRTÉJEM 950 megeszik mondjuk NYÓC...azaz 8 litert(és ez már gazdasági CSŐD) akkor már NEM veszi meg...mert NEM ÖTÖT azaz 5öt eszik...2-3 liter benzin DÖNTI el a VÁSÁRLÁST...

Remélem ÉRTED...ennél ECCERŰBB(ennél már csak TE szoktál eccerűbb lenni)magyarázatot nem TUDOK adni...hogy MEGÉRCSD.

Szóval NE rohanny mindig ÉSZ nélkül neki a falnak(kommentnek)hanem próbáldd ÉRTELMEZNI hogy miről is a szól a TÉMA...

Egy percig sem gondolkoztam EGY motorom fogyasztásán sem mikor megvettem(mert akkor még most IS gondolkoznék)kezdve a CSOPPERTŐL az ENDÚRÓJIG...mert VOLT mindenből PÁR darab...hanem AZT próbáltam mindig eldönteni kell e AZ nekem,tetszik e avagy sem.
mi sokszor csak túrázunk, legalábbis induláskor ez a terv
aztán a mikor a mandulán túl van a répa akkor meg már nem fordulunk vissza