de a remény tart életben is.. mert az wember mindég remél valamit...
én pl azt hogy holnap valami oknál fogva előkerül a teifonom ami tegnap egy relytélyes helyen egyszer csak.. nem volt ott ...de mivel reggel még nem kapcsoltam be a hangját.. igy hioába is hivogattuk...
de remény-kedd van.. mert ha addig..mármint kweddig.. remény keddig nem kerül elő.. be kell menem egy úly kártáért.. és az 5rugó meg egy kicsi..
és örülhetek hogyha a régi telifonomba megvan az a 250 szám ..amiből szoktam telifonálni
elmondok egy nagy titkot..de csak 1más közt..ha a többilyek becsuklyák a vifi antennályukat...
a remény az ami megrontja a világot...
az ember...
mindent...
van is egy jó mondás..
a cápa megy elöl..de a remény hal meg utoljára...
ha reménykedsz valamiben...és bejön öröm boldogság..ha nem sirás rivás...
ne remény-kedd-j..tedd amit tenned kell.. oszt ne várj semit...
prály.. azt lehet..angol ugy mondan..imátkozz(ha magyarul is tudna
NEM csak a KÁRTÉJJEM problémájja volt EZ...RÉGEBBI CR Hondáknál találkoztam a JELENNSÉGGEL én is...UJABB(aluvázasoknál) már nem volt jellemző...DE TÉNY:lehet volt ANYAGBELI különbség is...de a LÉNYEG a NEM MEGFELELŐ hűtőfojjadék...(mindenféle IPARI fagyálló,kutyult szarok stb)és CSAK a VÍZtérben látni ijjen ELVÁLTOZÁSOKAT...más részén NEM...
OLAJ témában NEHÉZ igazságot tenni...RENGETEG a hamisított,kutyult szar...aki meg a VISSZKOZITÁSI alapokkal,jelőlésekkel sincs tisztában ANNAK felesleges bármit is magyarázni...
ja..néznek is a haverok..hogy tuti tud6ok valamit..mert ilyan csaj a szép kopasz fejemre..csak úgy simán nem mászna rálya...
de hát nem véletlen..ebben is megtévesztő vagyok..akár csak motorozáskor..mert aki nem ismer rám néz.. hát hogy is mondjam... finoman.. kinézi belőlem a 8elemit (öt elős és 2 második osztályt.. )..motorozás után meg nem győz hálálkodni hogy milyen kafit mentünk...
kb mint itt az irásom....
há tii vagy okos tolbi...
mondom elolvasom már.. ..és le akalappal..hogy nem is anyáztál...
bakker te fejlődő képes vagy...
dont vőrri.. tudom hogy azzzal a kutyaütő annyggal van a baj..mert abból a blokkból..hát nem si nagyon tuidok olyat akinek nem lett volna ott szétmarva...volt akinek már a csápágytövéig meg volt az a kipikkleyesdés...meg át is lukadt...
azért kérdem.. zsiráfot.. hogy nála ez hogy van megoldva..mert gyanús hogy az is kivül szép..belülmeg ki van kenve az is...
Nalátod oKOS zarándi KOS...van itt FOGYATÉKOS nem KEVÉS...az OLAJTÉMÁNAK több oldal KEVÉS,gondoltam NEM szólok bele mert minek...EZEKNEK teljesen mindegy hogy MELEG vagy HIDEG.
Minden bizonnyal az ANYAG szar...az ÖTVÖZET...nem lett volna baj ha nem önt BELE semmit..se VIZET. De hát NEKED a TÁNYÉR görbe...nem a LEVES...gondolkodásra is használld a KOPASZ FEJED!
MÉG szerencse hogy(azt hiszed) belőled csak a TUDÁS és ÖRÖM jön...de hát a BOLONDNAK jó a fapénz is csak CSÖRÖGJÖN...
Az asszony TÉMÁRA vissza kanyarodva...amejjik VELED szóba áll az kissé meg LEHET ZAVARODVA...bár mindegyik ZSÁK(gatya)megtalájja a FOLTYÁT...mert SENKI nem kerülheti el a SORSÁT...:)
bakker..királyak wagytok..
ha nincs itt fogyatékos ..izé.. akkor csináljátok ti?
pedig hihetetlen.. kicsit nyugalom volt...
mire jó ez...
amúgy zsiri kafa az hogy igy meg lehet csinálni ezt a régi fajta ktm blokkot.. nekem utoljára 1999ben volt ..egy 1993 gs 350..hát annak a blokháza..az a vizpumpánál a..megette a . ..nyű
mert nem tudom mit raktak bele előtte hogy ez a béna kis aluménelyum magnézilyum ötvözet.. nem birta.. de gyanús hogy semmi külön9öset..max vizet...
jó lyó de azért a vizsem mar szét igy semmit.. egyszerűen szerintem az az anyag ..szar..mondjuk ..kikentük folyékony fémes ragasztóval.. oszt elvolt.. de akkor is...1-2 mélyen úgy megmarta...
kártélyemes haver.. irásaid tiszták és érthetőek..elentétben az enyémmel ..de a hiba.. benned is mélyen lakozik...mert nem tudod niknévbe leírni hogy kártélyem
éljünk itt békében..egymás megváltoztatásával nem kell törödni. .azzal majd foglalkoznak asszonyaink
és ez nem vick..
mert nőnek ember sosem lesz jó ugy ahogy van...és valljuk be.. ha nem lenne rajtuk az a rönó jel...a lábuk közti repedésben...hát mi is tettünk volna már velük valami olyat ...amit nem bánunk meg holnap
Ha ezt tényleg nem nekem írtad akkor bocs. Az írásodból nem jött le hogy nem nekem szánod. Lehet szenilis vagyok? Nem is tudom.
És nem volt kutyánk,vagy csak már elfelejtettem.
Nem, te csak rosszindulatú, és szenilis vagy. Én nem is neked írtam, de úgy látszik, kapaszkodsz mindenbe, hogy játékba érezd magad. Gyerekkorodba biztos kötöttek csontot is a nyakadba, hogy legalább a kutya játsszon veled, ha épp nem aludt....
én pl azt hogy holnap valami oknál fogva előkerül a teifonom ami tegnap egy relytélyes helyen egyszer csak.. nem volt ott ...de mivel reggel még nem kapcsoltam be a hangját.. igy hioába is hivogattuk...
de remény-kedd van.. mert ha addig..mármint kweddig.. remény keddig nem kerül elő.. be kell menem egy úly kártáért.. és az 5rugó meg egy kicsi..
és örülhetek hogyha a régi telifonomba megvan az a 250 szám ..amiből szoktam telifonálni