Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, a "néni" hozzám kéne jöjjön, pont egy ilyen hiányzik itthonról
A néni jöhetne velünk túrni biztos mutatna pár trükköt látom azért a kis mászóka kifogott rajtuk pedig itt van bátorság.
HÉT...azaz 7 literr ÁTLAG körül KI lehet vele jönni...és ebbe BENNE van egy kis CSAPATÁS is...

Ettől lehet több és kevesebb is...de az ÁTLAG valahol ITT van...NAGYJÁBÓL...
AZ...ÓVODA...de büszke lehecc..te vagy benne a LEGNAGYOBB HÜJJEGYEREK:)
Vegulis a 7 is 10 körül van, legalabbis inkabb 10-hez kerekiteném, nem öthöz...
üdv mindenkinek.
szereztem egy ktm sx 50 blokkot de nem tudom hogy hànyas évjàrat.
esetleg valaki tudna küldeni nekem egy kapcsolási rajzot hozzà?
ott sem miattad írtam és itt sem
nem is tudom ki kezdi a célozgatást mostanában pl a szekszárdi topic most meg "élményfaktor hiányos"
persze, másért nem is lehet lecserélni a motort, csak azért mert kevés akkora lovon ülsz hogy tankkal nem lehetne kilőni alólad, az arcodra meg nem tudom hogy találtál elég nagy sisakot

azért cseréltem le, mert úgy esett jól. egyiket se motoroztam ki és ezt sem fogom. és akkor mi van? mindig keresel és találsz valamit ami miatt lehet baszogatni. hát egészségedre
azt tudjuk hogy neked az lc4 már már bőven kevés volt és az exc is. két nap alatt kimotoroztad mind a kettőt

Ma beszéltem ktm márkaszervizessel és ő is azt mondta hogy 10 liter környékén szeretnek enni ezt akartam csak kérdezni de itt óvoda van nem ktm topic
most meg ne egyél már ezért én is szerettem azt a gépet (vagyis egy hozzá hasonló "testvérét")
Pedig nálam egy elég komoly tényező volt a döntésben hogy tudtam milyen marha keveset fogyaszt
mint az lc4, de nem az itt a lényeg
A 625-ös pont ilyen 4-5 litereket "zabál"
ez olyan mint amikor lálykoljátok egymást fészbukszon

é szégyelem magam ilyenkor is...mármint hogy nem csak a ktmemek tudják. .
mert ha valaki tud az derbi szandrával is tud.. főleg ha 3 személyes az a kanapé és szandra 20 éves
HÁT azokra valóban csak a FASZT lehet RÁverni...ferde meg EGENYES hajlammal is:):)
NA persze csak ha TE vagy a pillótájjuk...mint a BÜKKBE...a KÁJJELLER ott is CSODÁKRA vót képes...KÉTEZEREGYBE...
öreg vagyok már én ehhez
totál kiélem a ferde hajlamaim a viktor videóin
Ha gondolod szívesen várlak tavasszal megmutathatod hogy kell.
Nem mertem, nix bátorság!
akár egy 3 személyes kanapával is
mert nem húztad a gázt
egy kavaszagi vgy egy derbi szandra már rég fent lenne..vagy fent is vannak és azért nem is látszódnak a képen
Bármivel?