Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Levi, erre azt mondanám neked... a hatalom a kezedben van, mint tv-nézés közben a távirányito, ha nem érdekel valami elkapcsolsz és nem foglalkozol vele.... nem kötelező győzikét nézni... nézhetsz NatGeo-t vagy Discoveryt a választás a tiéd...
ha a videot, vagy a képgalériát lájkolják-unlájkolják az még elmegy, kifejezik vele a tetszésűket....
az hogy van egy jelentés a moderátornak a lapon kint még az is elmegy, aki akarja firkáljon oda milyen topikba, hanyas hzzászolás nem tetszett neki...

de ez a topikon belüli minden hozzászolás melleti jelentés a moderéátornak eléggé ovodás szint... innen már csak egy lépés hogy amit ide befirkálok minden egyes firkálmányt lehessen lájkolgatni, meg unlájkolni.. naneeee..... adjátok vissza a homok sűtimeeeeettt....

már meg ne haragudj de ez a vezetés közbeni példád nagyon nem jött át... vagy van már a kocsimba láj-unlájk gomb csak eddig nem vettem észre.?
Dr. Kelemen Dániel, pszichológus gondolatait olvashattátok.
pláne az ilyen kátéjem stílusú embereket lehetne kibaszni innen végre mert már unalmas hogy mindenbe belepofázik tajparaszt módon és csak a saját hülyeségét hajtogatja
Egyáltalán nem értelmetlen. Az ember jóhiszemű. Ez annyit takar, hogy feltételezzük a másikról, hogy normális, és nem kattintgat összevissza és nem jelent mindent a moderátornak. Vezetés közben is hasonló példa erre, amikor feltételezzük, hogy mindenki ismeri és betartja a KRESZ-t. Természetesen azt sem tartja be mindenki..
Ha pedig random emberek folyamatosan bejelentik a dolgokat, az a moderátoroknak is fel fog tűnni, azaz gondolom az ilyen kattintgatósoktól is elköszönhetünk.
Szerintem nem óvoda, csak segít megőrizni a fórumok témaköveteléseit és nem idióta vitatkozásokat kell olvasni.
A lájk unlájk is csak visszajelzés a feltöltőnek, hogy lássa, érdemes-e még feltöltenie dolgokat, vagy sem.
ritka értelmetlen egy funkcio, jelentgetni a moderátornak hogy x-y-nak mi nem tetszik....

ennyi erővel ha egy új versenyző betéved az lfp-be minden második hozzászolásra kattintaghatja ezt a jelentősdit...
engem rohadtul nem zavar, ha ők ugy szeretnek egymásal komunikálni tegyék, ha bármelyik topikba valaki olyat ir ami nekem nem tetszik legfeljebb megirom neki a véleményemet, ha tul hülye hogy felfogja, akkor átlépek rajta és nem foglalkozok vele...számomra kb ennyi...

de ez a megmondalak az ovonéninek mert elvetted a homok sűtimet stilus... nane.. tiszta ovoda...

kb olyan értelmetlen mint a képek-videokban valakinek a hozzászolását lájkolják-unlájkolják...
dikk tényleg, még most figyelem hogy van ott valami szöveg
sportmotor
ma 13:12
A fórumban ezentúl jelenteni lehet a nem kívánatos, sértő, felnőtt, stb hozzászólásokat a moderátornak. A hozzászólásoknál jobb oldalt érhető el ez a funkció (egyelőre csak egy figyelmeztető ablakot dob fel).
Megint egy dolgon lovagolsz mint egy kis óvodás lehet neked nem számít hogy 5 vagy 10 litert eszik a motor mert havonta 1x mész vele vagy mert annyira gazdag vagy. De nekem megy bele a km rendesen és nem csak a hétvégi szerpentinezéssel ahol leszarná az ember hogy menyit eszik
Na helló ktjemm. A riga 12 se lesz jó az is sokat fogyaszt. Inkább valami ECOTEC motoros tökgyalut (robogó) javasolnék,azoknak akik spórolni szeretnének a benzin költségen. Vagy lehet túrázni gyalog is, mert itt a fogyasztás lényegesen kevesebb.
nem GYÖN hanem GYÜN!
NA Rudi...ezakkor TÉNYLEG egy nagy SZAR...ennyi BENZINT elpocsékolni tiszta VÉTEK...inkább valami RIGA után NÉZEK...

Azé ez a FOGYASZTÁS téma PERdöntő...BÁRMIRŐL is legyen SZÓ...FERRÁRIRÓL-TRABANTRÓL...KÁTÉJEMRŐL -HORNETTRÓL...TIZENNKETTES RIGÁRÚL...

Mert ugye KÜLÖNBSÉG NINCS SEMMI se...de a HÜJJÉKEN nem segít már a MISE se...
Nem olvasgattam vissza mert.....mert nem,de ha a 950 fogyasztása érdekel akkor válaszolok.
Szóval a 950 karbis,fogyasztása 5.5 túrán és max 9-et lehet vele megetetni ha gyilkolod,a 990 injektoros az 6.5 túrán és simán tudja a 10-et ölve.
MIT aggócc KENTELENDÁNIJJEL...majjgyön az ÉRTELMISÉG is...oszt FELVIRÁGOZTASSA...mint a RAVATALT...
Ez a fórum ..
ÁLLÍTÓLAG...ami annyit JELENT hogy NINCS...

Ez van...de ez csak ÖTTVENES(a kilennces valahogy LEMARATT)...és EZZEL kielégítem a zarándi oKOS VÁGYÁT is...mert MEGROVOTT hogy NEKEM se képek,se videjjó,se ÉLMÉNY...hát TESSÉK...EXTRŐMMBE is lehet vele NYOMNI...és a FOGYASZTÁS nagyon BARÁTI...NAGYON...

http://img16.aprod.hu/images_a...
én nem kérdeztem egy ordító baromságot sem csak mivel neked állítólag van egy 950esed ezért kérdeztem hogy igaz e rémhír hogy sokat eszik de Te olyan értelmes vagy hogy a kérdést sem tudtad értelmezni és nem arra válaszoltál hanem megint a saját faszságodat osztottad mint egy igazi gyökér na szia
még egy Apriliás aki KTM-et akar
"azért a királyos xr4-em nyomába sem ért terepen, kb azonos tudással
igaz neki sm lábai voltak ami nem volt plusz pont terepen"

Ezen írásodra most ki mondta volna hogy enduró kerekek voltak rajta.
Senki!
felkeltette az érdeklődésed a dörzi? ma mentem vele egy kört, és egyre jobban kezd a szívemhez nőni!
17 évesen még meg tudtam volna váltani a világot egy 450-es sx-el, de mára már csak a szándék van meg, a tudás már nincs!
NEM a KERÉK szelepelésére gondoltam..TE INIIDIÓTA:)
Talán rendesen fogalmazhattál volna.
nem sm szettel ti idióták
a lábak.....szóval a teló volt sm(meg ugye az egész motor)
de 21-18as kerekekkel
Miért a szelepelés után jobban kellet volna mennie SM szettel terepen?
Jobban tapadt volna tőle a gumi?
ÉS te TUDOD?

ÉN kérdezgetek ORDÍTÓ baromságokat vagy te?