Levi, erre azt mondanám neked... a hatalom a kezedben van, mint tv-nézés közben a távirányito, ha nem érdekel valami elkapcsolsz és nem foglalkozol vele.... nem kötelező győzikét nézni... nézhetsz NatGeo-t vagy Discoveryt a választás a tiéd...
ha a videot, vagy a képgalériát lájkolják-unlájkolják az még elmegy, kifejezik vele a tetszésűket....
az hogy van egy jelentés a moderátornak a lapon kint még az is elmegy, aki akarja firkáljon oda milyen topikba, hanyas hzzászolás nem tetszett neki...
de ez a topikon belüli minden hozzászolás melleti jelentés a moderéátornak eléggé ovodás szint... innen már csak egy lépés hogy amit ide befirkálok minden egyes firkálmányt lehessen lájkolgatni, meg unlájkolni.. naneeee..... adjátok vissza a homok sűtimeeeeettt....
már meg ne haragudj de ez a vezetés közbeni példád nagyon nem jött át... vagy van már a kocsimba láj-unlájk gomb csak eddig nem vettem észre.?
pláne az ilyen kátéjem stílusú embereket lehetne kibaszni innen végre mert már unalmas hogy mindenbe belepofázik tajparaszt módon és csak a saját hülyeségét hajtogatja
Egyáltalán nem értelmetlen. Az ember jóhiszemű. Ez annyit takar, hogy feltételezzük a másikról, hogy normális, és nem kattintgat összevissza és nem jelent mindent a moderátornak. Vezetés közben is hasonló példa erre, amikor feltételezzük, hogy mindenki ismeri és betartja a KRESZ-t. Természetesen azt sem tartja be mindenki..
Ha pedig random emberek folyamatosan bejelentik a dolgokat, az a moderátoroknak is fel fog tűnni, azaz gondolom az ilyen kattintgatósoktól is elköszönhetünk.
Szerintem nem óvoda, csak segít megőrizni a fórumok témaköveteléseit és nem idióta vitatkozásokat kell olvasni.
A lájk unlájk is csak visszajelzés a feltöltőnek, hogy lássa, érdemes-e még feltöltenie dolgokat, vagy sem.
ritka értelmetlen egy funkcio, jelentgetni a moderátornak hogy x-y-nak mi nem tetszik....
ennyi erővel ha egy új versenyző betéved az lfp-be minden második hozzászolásra kattintaghatja ezt a jelentősdit...
engem rohadtul nem zavar, ha ők ugy szeretnek egymásal komunikálni tegyék, ha bármelyik topikba valaki olyat ir ami nekem nem tetszik legfeljebb megirom neki a véleményemet, ha tul hülye hogy felfogja, akkor átlépek rajta és nem foglalkozok vele...számomra kb ennyi...
de ez a megmondalak az ovonéninek mert elvetted a homok sűtimet stilus... nane.. tiszta ovoda...
kb olyan értelmetlen mint a képek-videokban valakinek a hozzászolását lájkolják-unlájkolják...
sportmotor
ma 13:12
A fórumban ezentúl jelenteni lehet a nem kívánatos, sértő, felnőtt, stb hozzászólásokat a moderátornak. A hozzászólásoknál jobb oldalt érhető el ez a funkció (egyelőre csak egy figyelmeztető ablakot dob fel).
Megint egy dolgon lovagolsz mint egy kis óvodás lehet neked nem számít hogy 5 vagy 10 litert eszik a motor mert havonta 1x mész vele vagy mert annyira gazdag vagy. De nekem megy bele a km rendesen és nem csak a hétvégi szerpentinezéssel ahol leszarná az ember hogy menyit eszik
Na helló ktjemm. A riga 12 se lesz jó az is sokat fogyaszt. Inkább valami ECOTEC motoros tökgyalut (robogó) javasolnék,azoknak akik spórolni szeretnének a benzin költségen. Vagy lehet túrázni gyalog is, mert itt a fogyasztás lényegesen kevesebb.
Nem olvasgattam vissza mert.....mert nem,de ha a 950 fogyasztása érdekel akkor válaszolok.
Szóval a 950 karbis,fogyasztása 5.5 túrán és max 9-et lehet vele megetetni ha gyilkolod,a 990 injektoros az 6.5 túrán és simán tudja a 10-et ölve.
Ez van...de ez csak ÖTTVENES(a kilennces valahogy LEMARATT)...és EZZEL kielégítem a zarándi oKOS VÁGYÁT is...mert MEGROVOTT hogy NEKEM se képek,se videjjó,se ÉLMÉNY...hát TESSÉK...EXTRŐMMBE is lehet vele NYOMNI...és a FOGYASZTÁS nagyon BARÁTI...NAGYON...
én nem kérdeztem egy ordító baromságot sem csak mivel neked állítólag van egy 950esed ezért kérdeztem hogy igaz e rémhír hogy sokat eszik de Te olyan értelmes vagy hogy a kérdést sem tudtad értelmezni és nem arra válaszoltál hanem megint a saját faszságodat osztottad mint egy igazi gyökér na szia
felkeltette az érdeklődésed a dörzi? ma mentem vele egy kört, és egyre jobban kezd a szívemhez nőni!
17 évesen még meg tudtam volna váltani a világot egy 450-es sx-el, de mára már csak a szándék van meg, a tudás már nincs!
az hogy van egy jelentés a moderátornak a lapon kint még az is elmegy, aki akarja firkáljon oda milyen topikba, hanyas hzzászolás nem tetszett neki...
de ez a topikon belüli minden hozzászolás melleti jelentés a moderéátornak eléggé ovodás szint... innen már csak egy lépés hogy amit ide befirkálok minden egyes firkálmányt lehessen lájkolgatni, meg unlájkolni.. naneeee..... adjátok vissza a homok sűtimeeeeettt....
már meg ne haragudj de ez a vezetés közbeni példád nagyon nem jött át... vagy van már a kocsimba láj-unlájk gomb csak eddig nem vettem észre.?
Ha pedig random emberek folyamatosan bejelentik a dolgokat, az a moderátoroknak is fel fog tűnni, azaz gondolom az ilyen kattintgatósoktól is elköszönhetünk.
Szerintem nem óvoda, csak segít megőrizni a fórumok témaköveteléseit és nem idióta vitatkozásokat kell olvasni.
A lájk unlájk is csak visszajelzés a feltöltőnek, hogy lássa, érdemes-e még feltöltenie dolgokat, vagy sem.
ennyi erővel ha egy új versenyző betéved az lfp-be minden második hozzászolásra kattintaghatja ezt a jelentősdit...
engem rohadtul nem zavar, ha ők ugy szeretnek egymásal komunikálni tegyék, ha bármelyik topikba valaki olyat ir ami nekem nem tetszik legfeljebb megirom neki a véleményemet, ha tul hülye hogy felfogja, akkor átlépek rajta és nem foglalkozok vele...számomra kb ennyi...
de ez a megmondalak az ovonéninek mert elvetted a homok sűtimet stilus... nane.. tiszta ovoda...
kb olyan értelmetlen mint a képek-videokban valakinek a hozzászolását lájkolják-unlájkolják...
ma 13:12
A fórumban ezentúl jelenteni lehet a nem kívánatos, sértő, felnőtt, stb hozzászólásokat a moderátornak. A hozzászólásoknál jobb oldalt érhető el ez a funkció (egyelőre csak egy figyelmeztető ablakot dob fel).
Azé ez a FOGYASZTÁS téma PERdöntő...BÁRMIRŐL is legyen SZÓ...FERRÁRIRÓL-TRABANTRÓL...KÁTÉJEMRŐL -HORNETTRÓL...TIZENNKETTES RIGÁRÚL...
Mert ugye KÜLÖNBSÉG NINCS SEMMI se...de a HÜJJÉKEN nem segít már a MISE se...
Szóval a 950 karbis,fogyasztása 5.5 túrán és max 9-et lehet vele megetetni ha gyilkolod,a 990 injektoros az 6.5 túrán és simán tudja a 10-et ölve.
Ez van...de ez csak ÖTTVENES(a kilennces valahogy LEMARATT)...és EZZEL kielégítem a zarándi oKOS VÁGYÁT is...mert MEGROVOTT hogy NEKEM se képek,se videjjó,se ÉLMÉNY...hát TESSÉK...EXTRŐMMBE is lehet vele NYOMNI...és a FOGYASZTÁS nagyon BARÁTI...NAGYON...
http://img16.aprod.hu/images_a...
igaz neki sm lábai voltak ami nem volt plusz pont terepen"
Ezen írásodra most ki mondta volna hogy enduró kerekek voltak rajta.
Senki!
17 évesen még meg tudtam volna váltani a világot egy 450-es sx-el, de mára már csak a szándék van meg, a tudás már nincs!
a lábak.....szóval a teló volt sm(meg ugye az egész motor)
de 21-18as kerekekkel
Jobban tapadt volna tőle a gumi?
ÉN kérdezgetek ORDÍTÓ baromságokat vagy te?