jaja jogos.. sztem ez az 5-6-7 ez pont jó nyilván jobb ha kevesebb de a 7-esetleg 8 se olyan gáz még ha ott meglehet állni de amikor a 10 re is figyelni kell az nem olyan vagány.. vagyis nekem :) de én ezzel a mostani 5 el tökéletesen megvagyok elégedve.. főleg most, megkapom életem munkáját azt szórom majd a pénzt mint a konfettit :D
hát persze nem ilyen 5-6-7 literes átlagról van szó hanem a 10 literesről azé 10 litert ne egyen egy utcai használat mellett már csak azért se mert nincs kedvem megállni 150km-énk mert üres a tank
ja..lehet.. nemtom tippem sincs csak találgatok.. de én a + teljesítményre fognám leginkább, sztem az a legvalószínűbb.. itt a superduke ok 8 akat esznek.. átlag használat mellett.. mondjuk biztos nem vennék azért 950 est mert az 5 t eszik a 990 meg 6,5 et.. az lc43-4 et evett most meg 5-6 ot.. de nem nagyon érdekel ilyen 1-2 liter nyilván 5 és 10 között már jajj van.. de így :D húzomneki haddmenjen.. :D amúgy meg vmit vmiért :P
újabb fejlesztés meg újabb konstrukció, több kajak, sztem ezért a több fogyasztás.. meg lehet itt a kivétel h az injektor miatt eszik többet és a karbival kevesebbet
AZ ijjeneknek má a HÉT liter is sok...meg az OLAJCSERE...meg hagynesorojjam.
De gondolom AKI pl FERRÁRIVAL akart járni és jár is azt is KÖNNYEN el lehetett volna TÁNTORÍTANI a fogyasztás RÉMSÉGES RÉMSÉGÉVEL...mert BIZTOS érdekelte is...
Ennek a TEÓRIÁNAK akkor VAN értelme mint ahogy ÍRTAD is hogy ha a 990-et hasonlítsuk a 950-nel..ott valóban ÁT kell értékelni dolgokat...mert EGY MÁRKA..egy KALIBER...de MÉGSE ugyanaz...
De nem holmi haccázas HORNETEKET meg JAHAMA IKSZTÉ fostalicskákat hasonlitgatni HOZZÁJUK...UGYANMÁ...
De úgy LÁTOM ez a TÉMA soha nem FOG a MEGÉRTHETŐSÉG szintjére letisztulni...
mármint melyikről van szó superduke? adventure? mert a 950 SM 98 lovas a 990 meg 120 nem? tehát még is van.. általában az injektorosra szoktak kevesebb fogyasztást írni.. ÁLTALÁBAN! NEM mindig.. csak ÁLTALÁBAN!
Emberünk értelmesen megkérdezte,hogy mennyit eszik a 950,gondolom azért mert nem tudta.
Valószínűleg azért mert 10l-el riogatták és teljesítmény meg szuperség ide vagy oda annyi benzint nem tud áldozni,viszont ha egy tapasztalt tulaj megmondja neki,hogy csak mende-monda a valóság az teljesen más akkor megnyugszik és esetleg megveszi álmai motorját.
A nemlegyémáfillérbaszó kisköcsög meg ilyen színvonalas kommentek nem segítenek.Szerintem.....
te ökör! ebbe semmi kötekedés nemvolt csak 1 kérdés h lehet azér evett többet nem? OTT A VÉGÉN A KÉRDŐJEL! közöm nincs se a témához se a motorhoz ezért kérdezem.. te meg mit ide írogasz mikor a márkához nincs közöd és a közeljövőbe nem is lesz.. ott a yamaha topic..
Fogyatékok HARCA...DONNKIHÓTTE és SZÁNNCSÓPÁNNZÁ...MODERN kori SZÉLMALOMHARC....
De gondolom AKI pl FERRÁRIVAL akart járni és jár is azt is KÖNNYEN el lehetett volna TÁNTORÍTANI a fogyasztás RÉMSÉGES RÉMSÉGÉVEL...mert BIZTOS érdekelte is...
Ennek a TEÓRIÁNAK akkor VAN értelme mint ahogy ÍRTAD is hogy ha a 990-et hasonlítsuk a 950-nel..ott valóban ÁT kell értékelni dolgokat...mert EGY MÁRKA..egy KALIBER...de MÉGSE ugyanaz...
De nem holmi haccázas HORNETEKET meg JAHAMA IKSZTÉ fostalicskákat hasonlitgatni HOZZÁJUK...UGYANMÁ...
De úgy LÁTOM ez a TÉMA soha nem FOG a MEGÉRTHETŐSÉG szintjére letisztulni...
Valószínűleg azért mert 10l-el riogatták és teljesítmény meg szuperség ide vagy oda annyi benzint nem tud áldozni,viszont ha egy tapasztalt tulaj megmondja neki,hogy csak mende-monda a valóság az teljesen más akkor megnyugszik és esetleg megveszi álmai motorját.
A nemlegyémáfillérbaszó kisköcsög meg ilyen színvonalas kommentek nem segítenek.Szerintem.....