Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja már lebeszéltük!
mindjá hívnak a ruha miatt
98-as 200 EXC re keresek rezót.Ha valakinek van eladó szóljon.
szerintem innen, de nem 100% mostanában elég sok mindent adtam-vettem
? lebegteti a szennyeződéseket, igen és ? mi a baj a Q8-al ?
ini..te amúgy onnan rendeltél már?
havernak találtam 10w-40 full szinti olajat utcai gépébe.. és ha megbiz6ónak mondod..akkor rendelnénk..
Eladó egy vadonatúj /DOBOZÁBAN LÉVŐ/ sebesség,hőmérséklet,távolság,óra és fordulatszám mérésére alkalmas műszeregység a következő motortípusokra:
KTM - SMR 450/560
SUZUKI - DRZ400SM
YAMAHA - WR 250X/250R 08-12
GAS GAS - SMR 450/515 08-09
HUSQVARNA TE 400-610 4STK 05-08
ÁR:27.000 FT
Érdeklődni: 06306216079
Nehogy tegyél bele olyan Q8-at még egyszer, még a végén kipucolja a dzsuvát a blokkból (mert ez is az egyik feladata a motorolajnak)
amit a gyár előír azt a minősítést és azt a viszkozitást a márka már csak kinek mi a szimpatikusabb amúgy meg a minősítések is egyik évben ez másik évben az ugyanaz az olaj...
majd ha eladom a motort akkor licitálhatsz a karra
akor tedd..
nekem a 10w-60 nem jött be...
10w-50 az minden hova jó

tudom csak cinkből mondod a 0w-60..de nem forrasztok
ktm nek van gyári rfs blokkos képpel felcimkézett motorszeksz olaja 20w-60.. .
hogy ne csörögjön az a motor.múhahaha..
még jó hogy nem 80w-90 váltóolajat ajállja ..
a 60 az sok de ja.. a 0 az adja..sztem 1 0-50 es a fain lehet :P csinálsz nekem is olyan kart?
hószánokban ilyesmi lehet, persze csak azokba ahol melegben is használják
tegyetek 0w60 as olajat a motorba az a legjobb
agip..10w-60 aprilia racing...
ez is jónak tűnik
http://www.olajshop.hu/motorke...
potya beszélni róla... a q8 meg nem egy szar márka pláne ha megnézed a minősítését. de teljesen fölösleges. ezt is guglizd inkább ki
9500/4liter a motul, ha haverral együtt rendelünk sokat, akkor még kevesebb, és az lc4 sokkal csendesebb volt vele stb. de mindenki azt vesz amit akar nekem 8
hát igen..
mert úlynak lehet mind tudja azt amit az oldalára felir a flakkon...de aztán elkezded nyírni abálni...
és egy jó ollaj az a gyári olajcsere periódust simán átvészeli..meg lehet még többet is!de egy ..kÚ nyóc meg
hát az hogy 100 fokon..ami celzilyusz.. a folyása.. egy 60as olajnak azt hisze..18-22 ig.. mig egy 50 nek ...16-19ig szokott lenni..
a w az meg az hogy hidegben mmilyne.. 20w- 0 fok alatt ne m ajánlják..mert a hidegen folyása olyan sűrű nem féd be rendessen az alkatrészek közé.. és akkor nem ken szépen..
persze ez na mezt jelenti hogy -10be nem mehetsz vele..de ha a garagéban is -5 fok volt..akkor azért már ..nem nagyon kéne..
-15w az már úgy ahog -5..-10 fokban is jó-..a 10w- még hidegebben is ...
de vikipédilya vagy a gágül többet rna róla.. de a lényeg az ennyi!
motul
tényleg az a 2. legjobb szagú olaj
ettől jobb már csak a piros gm(opelba való) váltóolaj, annak nagyonfaja rumos süti illata van
van 40% om
azt tudok neked olcsón..a bárditól.. de már elmeséltem 1-2X..
úgy látom becsaltátok magatokat az olaj témába ismét!
én Motul-t használok aminek 2550 ft literje, de nem is ez a fontos, hanem az , ha az osztrák vagy japán márka hivatalos olaja lenne jövőre, akkor biztos annak is fentebb kúszna az ára!
ha én valamit el akarok adni, és azt akarom hogy annak ismert legyen a neve, akkor azt reklámoznom kell, ami lóvéba kerül és valakinek meg kell fizetnie!
castrol, motul stb biztos nem rossz márkák, ha ennyien ismerik a nevüket, amelyiket esetleg hamisítják, akkor az tuti biztos hogy jó lehet, mert egy noname-t senki nem hamisítana mert abból az eredeti is ismeretlen
Ha a lácról vagy bármi másról kezdtek beszélgetni, tuti abból is balhé lenne!
Sőt, nőből is mindenki más fajtát szeret/vált be neki!
A Motul király, mert annak tusfürdő illata van, a Castrol 2T pedig egyszerűen maga a gyönyör elpüfögve!
szopatnám... 10ezeré vettem a motult most majd megnézem bárdinál kedvezménnyel mennyi lesz aztán kitalálom mit öntök bele, de szerintem Motul lesz mert tetszik az illata meg jó a színe