Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi opció nem választható ám
de más motornál sem
Nem tudom hogy van a KTM tipus jelölése.

Valaki leírná a fajtákat ? Köszönöm
Max 600ezer Ft.

Ami nem üzemórás, vékony és könnyű legyen.
4T.
LC8 Adventure, SM-T?
xt600
hÚ bakker.. ez lehet igy van...
mindjárt jön kártélyemes topik tulajdonosa.. és lesz ám ész osztás..
semmi adat semmi értelmes, de full igazmodorú juhász...tÓl

inkább kérdezzen kicsit másképp..kedves...
konkrétan mi is az elképzelés.. mert ha még semmi...akkor a válaszok is túlon túl általánosak és semmit mondók lesznek...
Hú baszki, ezt lehet hogy nem a legjobb csoportba kérdezted.
Amúgy a ktmből nem sok túra endúró van, max az Lc4 meg van pár régebbi még. Az exc-k a ktm versenyedúrói.
Üdv!

KTM motort szeretnék venni. Nem értek hozzájuk. Mely gépek tartósabbak, túrásabbak? Melyik tipust érdemes nézni?
hol vagy kinek a fóbiálya(szerelme vagyok)
anyám hivtam még nem csuklik...épp gyüjtő élményeket... nem olvasol minket
nem figyelsz
1szergom
zozival toltuk már ott is ...
megvallom...kicsit féltem...és sokat imádkoztam...mert rengeteg beton útat, ződ telepjárót és sok sok veszélyes dolgon vezettet keresztül túránk folyamán......de megúsztuk.. istennek hála...
mikor szakadó esőben végigcaplattunk a városon is...hát az volt a hab a torkán
már komolyan a végén élveztem hogy 4 dikben is úgy lehet driftelni a bütykös gumival az egész várost...hogy bexarás...
aúgy csak vickeltem...persze ilyen nem volt ám ..mert én..mi minden körülmények között betartjuk az összes kressz és ide vonatkoz jogszabályt..a büntető törvénykönyv és polgári törvénykönyv minden paragrafusát tiszteletben tartva
nem értem ezt a szapulós témát..

kártélymes ...nem is tudom micsoda...
mit foglalkozol velem hogy én hogy megyek megy hogy nem.. meg hogy világbajnokoktól jobbnak állitom be magam
figyu gyenge elem...és nem kevés bajjal megáldott ismeretlen...
neked ténylg fóbiáddá nöttem ki magam.. és ez bajság.. legalább s rád nézve ...orvos kicsipénzé.. mert ha a benyára költsz számolatlanul.. orvosra is költhetnél..hidd el ..legalább akkor élvezet normális emberkén élni.. mint betegfélhülyének(jj) lenni..
bár ezt te sosem fogod megtudni..
egy a lényeg ..érezd jól magad a közegben amiven király vagy... se képek se élény sem semmi hasznosat nem osztasz itt meg velünk..senkivel..
illetve amit megosztasz..sem tudni hogy te élted át saját tapasztalat..vagy másoktól koRcsmába hallott.. lopot élményekkel próbálod magad futtatni......

ha tényleg úgy érzed fóbiává nött ki nálad létem...már örvend szivem...
de sajnál is...
üdvözöllek őszinte részvétemmel...
zadándög

ki ne akadj te beteg állat ..mert a többiek már igy is fossá röhögik magukat rajtad...te élménygazdag

kex ..
látod nem kell hogy akár mit tégy .. ha valaki szerelmes beléd.. állandóan megszólit megtalál bár mit teszel bár hol belédköt...
ez szerelem..
disz iz rííli láv...
én is igy jártam ezzel az dióta kártélyemes beteggel.. szegénynek a fóbiályává wálltam...

már csak nehogy az legyen hogy eljön hozzánk zarándolni(raÚzsacsokorral a kezében... . .
mert akkor igy arsz nélkül is egyből lebuktatná magát
Megegyeztünk
Nem a márkát szóltam le Dani írt nekem olyan dolgokat amivel kierőszakolta hogy úgy írjak. Ok nélkül nem szoktam. Nincs nagy arc mert tudom hogy nincs mire, csak nem szeretem az alapok nélküli sértegetést Béke
Ott is le kellett szolni a masik márkát amikor azt se tudtad mirol volt szó, kicsit nagy lett az arc miota "1000-ben" tolod amugy meg egyaltalan nem rrdekel milyen motorod van nem az alapjan hatarozok hanem az alapjan hogy irsz.
Esztergom
aki ugye "ÉRINTHETETLEN"...:)
KÓKATTBIMBÓ...valóban...DE ez a ZARÁNNDIDZSÁRRVISSZTÉMA kezd FÓBIJJÁMMÁ vállni...egyre többet KISÉRT:)

SZORRY...és jó hogy SZÓLTÁL:) És elnézést az "ÉRINTETTŐL":)
Kattints az előzmények gombra, akkor látszik, hogy ki kinek válaszolt.
Most egy szó nem volt a "KOS"-ról, csak te hoztad fel. :D
LASSAN már TÉNYLEG kezdem azt hinni HOGY magával az ISTENNEL állunk szemben...nem egy pökhendi alakkal aki tud valamennyire motorozni(mert NEM mondom hogy NEM tud)és próbájja ITT SZTÁROLNI magát...VILÁGBAJJNOKOKAT utasítva MAGA mögé...amitől MESSZE van..mint SOKAN a zarándi hegy CSÚCSÁTÓL...
Az is igaz
MÉ? Tényleg Ő DZSÁRRVISSZ? ÁLruhában?

Elhiszem hogy jól motorozhat...csak ő már úgy van VELE hogy ugyanmá...jól mennek a PROFIK is...nade Ő(mármint a KOS) felűlmúlhatatlan...vagy legalábbis azon a SZINTEN van...mert VÉGIGbukdácsol a REDBULL nyomvonalon...vagy mellette...

Ennyi ERŐVEL mindenki KIJELENTHETNÉ hogy VILÁGGBAJNOK...mert Ő is végiggurult pl a HUNNGARÓRINNGREN...ahol a PROFIK...persze kicsit MÁSKÉPP meg ÓRÁKKAL később...nem századmásodpercekkel...de a lényeg aVÉGIGgurulás...a BAJNOKOK nyomán...és akkor MÁR MAGUNK is azzá VÁLUNK:)
Meg mi is őt, persze nem motorozásba.
EZ NUDLI...majd gyön a ZARÁNDI DZSÁRRVISSZ..a KOS...oszt LEnyomja MINDET egy KÁJELLERREL...
Robertet elcsalták a Kawasakitól?Kell az ember a KTM-nek mivel Caselli nincs már. Kiscsaj asszem megfingatna itt mindenkit
Legyen, de a mocija az enyém.