összehasonlítottam az agip 1w60ast a motul 5100 10w50el semmi különbség nem volt hidegen
melegen nem tudom, de hígfos mind
állítólag a husky szeret túlhevülni azért kell a 60as meleg oldal
2001ben az shell vxs 15-50 volt vagy melyik..lehet nem vxs xvs.. vagy melyik ..de 4t 15w-50...shell
de pl arra azt irták sokan hogy más tipusú motoroknál akadozik a váltó tőle
mert aki nem tudja mi van a motorjában annak nem tudod elmagyarázni. Motul volt az enyémbe 8000nél cseréltem le és még szép színe volt nem volt megégve semmi... most q8 ennek 4000nél van olyan színe mint annak 8000 nél Motul fog menni a helyére ha megint Motul
és ez a 10w-60 ugyan olyan olajjal ellntétben(ami sg..és MA)
a 10w-50az ..api:sL és jasó ma2
mint a elf 10w-50 is!
az tudom a 10w-60 már túl sűrű a kuplinka.. és amotort is fogja.. halkabbank meg persze hogy halkabb ha zsirsűrű az a szar még m,elegen is.. csak lehet az sem jó ha nem szépen szalad az az olaj hanem úgy kell kitolja maga alól az allkatrézszeknek...
lehet ha most bejelentené a cég h a MOTOREX rossz nehogy többet beleöntsd (mert összeveszett a KTM el) hanem a MOTULT kenjed, akkor pl a bugic felvágná az ereit HOSSZÁBA FÜRDÉS KÖZBE! :D mert ő eddig motorexet öntött és valószínű h rossz mert 2014 február 1. kijelentette a KTM h az nemjó! :D iga bugic?
ez így van de pl bugicnak se a dórinak nem tudnád ezt megmagyarázni.. :D se a linkasnak.. senkinek.. mert a motul jó ő azt vett bele.. ennyi... lehet h literenként spórolna 1000 et amit elfagyizhatna de nem mert a motul.. hát akkor vedd! :D én ezt kipróbálom h milyen 1X.. de a castrol bevált jó áron van házhoz hozzák tehát marad.. :) amúgy sztem se lehet olyan óráis különbség.. most a motorex a fasza a ktm be mert azt fizeti a cég.. eddig meg a fasztudja mivolt mert azt fizette.. ennyi.. placebó baromság az egész.. de úgyse tudod a FANoknak megmagyarázni..
ha nem lenne az elf...komolyan gondolkodnék ezen..
10w-50 és kifejezetten a terepgépeknek..full szinti...
agip 20w-50 racingot használt itt haver huskiba.. az mondta nagyon jó volt vele.. http://www.olajshop.hu/motorke...
ha a gyár azt mondja hogy jó bele a XY minősítés 10w40 akkor minek kell bele egy 3x drágább olaj azért mert jobb a minősítése? azt írja a gyár hogy azzal tökéletesen működik akkor a drágább olajjal még tökéletesebben működik ? a gyár előírja mit tegyél bele és azt kell beletenni ennyi persze nem pancsolt lófasz olajat... amelyikkel jobb a váltód mehet bele kész. nálunk kicsit túl van reagálva ez az olaj kérdés
időbe le kell cserélni és a teszkóssal is tökéletesen kopásmentesen fog működni az a motor HA időben lecseréled ennyi
nem értem..
ez a motorex..ez jó olaj...de pl semmivel nem tudott többet mint a elf 4xt 10w-50!csak az hogy több mint a duplájába van...
sőt a minerva olaj is legalább...
de ami t elf elptt használtam okat.. az a honda gyári gn 4 10w-40 olaja volt az is 2 évig ment.. az még a husa fc 450be..de aztán elfogyott nem hoztak utána...az volt még ami olyan szintű olaj=elf 4xt 10w50...
valvolányt kasztrollt nem használtam még ..meg motul..de mióta van elf..nem kisérletezek semmivel...
ugy vagyok vele ..ami bevált bizonyitott, beszerezhető viszonylag könnyen....és még az ára is jó ...nix varia
10w 50 es nemtom a számát.. a castrollal puhább a váltó.. amúgy más baj nemvolt.. gondolom az se rosszabb.. mint a castrol se a castrol mint az.. csak puhább a váltó castrollal de kipróbálom a motoroexet most..
alkatrészek .hu
regisztrálsz és 2550 ért van a castrol power racing R1...10w-50
én most intéztem pár havert és formula 3000zerezünk...10w-50.. olyna olcsón ki sem mond6om mert kiröhögsz.. jó ..18 litert kell veni belőle.. de igy nagyon olcsó .esz.. remélhetőleg a leves-sem hÍg...
mondjuk tavaj összel már rendeltem tőlük.. az az volt amit kértem..és a dobozban is az volt...ami az oldalára van írva..
vagy legalább is 2 olajcsere nem, nyírta ki a blokkot
Szia szerelő. Így már jobb? Amúgy az sincs helyesen leírva,hogy (hogy tudom,hogy) Én az általad favorizált pacsuliról beszélek és nem vitázok. Ha picivel nyugatabbra lennél ismerhetnénk is egymást.
kézvédő van.
de pl az első yamahán egy faág darab törte ki, és tőből
pont beszúródott a kézvédő mögé
1000ból 1x megeshet ilyen is
na arra lesz ez a két vasdarab tartalékolva
melegen nem tudom, de hígfos mind
állítólag a husky szeret túlhevülni azért kell a 60as meleg oldal