Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez csak addig lesz fent amíg hazaérek
utána beszerzésre kerül majd egy "rendes"
Nagyon helyes ez az előre látás
de ha még is ez kerülne fel,akkor azért vigyázz mert ez nem törik majd el..inkább a munkahenger fog.
miért nincs kézvédő a motoron? nekem akárhányszor eldőlt sose törött el semmi ott a bukógomba meg a kézvédő..
olyan 3000 köröl volt a legolcsóbb amit találtam
jó eséllyel sosem lesz használva, feldrótozom a vázra aztán meg leszek nyugodva
az xr4 pótkarjait is mindig vittem aztán sosem kellett, pedig fetrengtem nem keveset
Azért jó veled kommunikálni, mert 2 válasz után simán elfelejted, hogy miről kezdtél vitázni...hívhatsz cinikusan bárminek, de nekem amíg nem tudsz normálisan írni, inkább ne is írj, mert átnézek rajta/rajtad. Főleg, hogy tudom, hogy ki is rejtőzik a nick név mögött.
Nagyon vadul néz ki
Nincsen már az univerzál motornál erre a típusra az az 1000-Ft os után gyártott?Ha jól emlékszem a 200 exc-n volt ilyen...de talán van is egy a maradék nekem
Szerellő úgy látom csak beismered hogy van jobb is. Amúgy meg mért pont neked kellene köszönni, mikor senki sem köszön a másiknak. Ja mert a te fejeden van a glória és tiéd a nyilvános fórum ,ahol elvileg lehetne véleményt nyilvánítani retorzió nélkül.Nem védem a Lovat nem is ismerem leírta a saját véleményét te meg nem fogadtad el.Hozzá teszem nekem is rossz tapasztalataim vannak a castroillal,nem harmadkézből vettem akciósan. Na helló isteni szerellő. Na látod köszöntem neked és ne bosszantsd fel magad.
ingyen van
időm meg sok
főleg a melóhelyen
persze lesz még csiszolva itt-ott
a legzorbább az lenne ha felraknád igy... lehet feltöri az ujjacskádat, a drágaszágod...
viszont mindenki megcsodálja...
egyszerübb lett volna a sarki stoposnál venned egy mz kart 600 ft-ért és azt átalakitani... hamár faragni akarsz...

mindenesetre a belefeccölt energia elött le a kalappal...
na ki a kirrájjjj?
méghogy brembo 10 ezerért
Pisti! ugyan ezt tudnám leírni. Használtam 2T, kimondott versenyolajat, az A747-t, ami ma 10.000,- Ft/liter, használtam autóba, quadba, és most motorba is. Nem vitatom, hogy létezik jobb, biztos így van. Itt abból indult a vita, hogy köszönés helyett a Castrol fikázással indított. És csak ez bosszantott fel...de ma már csak mosolygok rajta...
Szia Zsiráf!neked írok választ,mert valamennyire ismerjük egymást.Castrol kérdésbe, ha más is olvassa, talán így megérti,azért nem használok mást,mert az én időmben,nem volt jobb olaj.nem is volt vetélytársa,ha leírnám milyen olajok voltak még,keveseknek ugrana be a neve,talán a szüleiknek.sajnos 43 lettem ebben a hónapban,és 14 éves koromtól volt motorom,a 80 ktm -1000cbr ig minden.most a kételkedőknek félve írom le,hogy nem vettem más olajat komolyabb gépbe mint a Castrol.soha semmi bajom nem volt vele, sőt rally autókba is csak ezt rakták,elég ismerősöm tudna erről mesélni,aki versenyzett is.azt nem állítom ,hogy nincs ennél jobb olaj,egy bizonyos szintet már az ócskább olajok is produkálnak,amitől nem lesz a motornak semmi baja,a nevesebb olajokról nem is beszélve,elismerem,hogy legalább ennyire jók,de én a castrolnál kitartok lehet begyepesedésből.
Majd képeket kérnék ha kész lesz a vaddisznó!
Hát összvisz mentem vele így szezon végén 20-25 üzemórát, csak olajat cseréltem meg egykét szar csavart. Eddig nagyon tetszik, zörög csattog villámlik de teszi a dolgát, mivel az előélete elég homályos így még a télen belekukkantok a szívébe.
Aztán kap még egy kis dekort, újra por-festett vázat felnit ez azt amazt.
Azért mert nem írok ide még olvasom a fórumot ökörlapát és látom mit művelsz, most meg nem tetszik az igazság mi?
Nem ez az első hogy seggekbe lóg a nyelved, amúgy meg mit háborogsz nem vagy te tenger!

Aztán megint a Husabergel jösz, beteg vagy ember kezeltessed magad!
jójó gondoltam h nem csak küldöm 1X csak.. majd írok :)
Várjál még,gyűccsé,me sok van
Neeeeeeeee
ha gazdag leszek, remélem nemsoká, akkor elküldöm elmentettem a levelet :) lehet h az összeset megkapod :) de majd megbeszéljük
oké,de több olajat azé ne öntsetek a telóba ami nem fér bele
aztán szétesik a motor tőle
csináltatok, elküldöm neked
Sírol? Me mé sírsz? Tegyél fudejovagyost a tiédre