Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉS OTT AZ LM matrica! azon sírok :D
gondold már el, mennyi tehetség szaladgál az utcán aki sose teheti meg élete folyamán hogy 1x kipróbálja és azután felfigyeljenek rá!
pusztulat van itt ebbe az országba!
Már neki is van neve
Sok ecsém,sok
Szíp lesz gecc
ez igaz, kifelejtettem pedig akartam írni hogy zajosabb, nehezebb váltani esetleg csúszik a kuplung
Azért erre én tudnék ellenpéldát mondani az SMC625öm kapcsán.
Amikor a Motorex helyett pontosan már meg nem mondom melyik márkát, de jó márkájú olajat és ugyan azt a típust tettem a váltón vettem észre nagyon hogy rosszabb.
Nehezebben vette az első sebességet, nehezebb volt üresbe rakni.
Aztán vissza a Motorex és hoppá megszűntek ezek a problémák.
évente mennyire éhezteti meg a tárcát a versenyzés?
mennyi alkalom, mennyi lóvé ráfordítás?
ha pénzem engedi, akkor mindig áldozok a fanatizmusomra!
Itt is sokan vergődnek mit vettek mijük van ,milyen szerellők mikor meg megy a navasincs kapkodnak mint pocok a vízben.
Mivel szembesítesz? Hogy van egy márka amit istenítesz más meg nem. Én nem fejtem ki a véleményem inkább megtartom magamnak.
Vagy inkább jaffázzak én is?
ATTÓL hogy NEM MINDENKI veri ITT dobra hogy mit csinál-csinált,mijje van,hová SZART tavajj,NINCS kint képe,se videjjó SEMMIRŐL,se ITT...se a FASZBÚKKON attól még lehet valaki...
Nem, ez sem izgalmasabb, és pont azért, mert te is benne vagy...így én léptem, és folytasd egyedül. Szép estét!
De miért nem arról beszélsz, amiért bekóstoltál? Ki szólt bárkinek azért is, hogy mennyire gány volt a tulaj, vagy sem? Ezt hívom fröcsögésnek, amikor mindenre tudsz valamit mondani, de ha szembesítenek vele, akkor hátrálsz folyamatosan...
Mert ez az eszmecsere izgalmasabb.
Csak azt az egy képet láttam a motorról de én is fikáznám a tulajdonost Aki hülye ne motorozzon Válasszon más sportot,(remélem érted?) .
amúgy meg mit lehet szidni egy olajon hogy szar ? egyiktől sem fog összeakadni a váltó vagy megszorulni... természetesen eredeti olajokról beszélek nem a hamis kitudja mikről... önthetsz bele akármit csak időbe cseréld le... megnéznék egy olyan összehasonlítást hoyg egy mezei user egy akár lc4 de lehet hornet az egyikbe csak full full minőségi drága olaj a másikban meg azonos márka gyengébb legolcsóbb olaja mondjuk 100ezer km után milyen kopás különbség lenne ?
Jaffa...te szóltál be, hogy mire verem magam...én? betettem a KTM topicba, 5 fényképet, egy ritka KTM-ről. De észre sem vette szinte senki, mert olyan izgalmas beszélgetés folyik itt...
Olvasd már el, és próbáld értelmezni...egyből fikázta az eladót, hogy Castrolt használt. Én 88 óta használom, és semmi bajom. És tudom azt is, hogy miért szidja a többség...mert mindenki szarért-hugyért prémium minőséget akar, de amikor egy boltba 3.850,- forintos olajat kínálnak 1.000-ért, akkor sosem gondolkodnak, hogy vajon miért van ez...beleönti, és ha baj lesz, akkor a márkát szidja, nem magát, hogy pancsolt szart vett meg...
Ez igaz csak nem szeretem a jaffázó embereket. Akik mások véleményét nagy arccal lefikázzák.
ha nem kell akkor szólj! :D
A darázs mást kiabált mint te és máris lehurrogtad .
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz, mert nem érdekelsz. Te kóstoltál be engem, nem én téged a Barátok közt topicba...
Összemontírozok neked egy jó nőt tíz motorral kitalált címmel , körítéssel, hogyan is lettem motoros felteszem az adatlapomra és te szépen elhiszed. Akkor boldogabb lennél? Vagy inkább maradhatok anoním?
Az a vigyorog, az egy kacsintás...és hidd el, nem érdekel a KTM-ed...sem...