Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok olajguru sem, de beszéltem tribológussal, olajforgalmazóval, és mivel szerelek is (ja azt nem), és 1988 óta versenyzem is szinte folyamatosan, így hidd el, hogy tudok a témáról ezt-azt. De játsszuk a hülyét, és kiabáljuk azt, amit a többiek, abból baj nem lehet. Végül is ezért van ilyen élhető országunk, és politikusaink is...
A 04-es hozzászólása végén is csak vigyorog mint rohadt tök az ól tetején. Lehet elviszem hozzá a ktm-em hagy mutogassa jót tesz neki majd eladáskor az image.
A senki attól lesz, hogy nem mer/akar információt megosztani magáról, avagy arctalan senki/senkik. Leszarom a videót, épp ezért tettem be a képeket, hogy valami szóljon a KTM-ről is, ha már ez a topic arról szól. Ha nem a barátok közt különkiadása menne itt hetek óta, akkor láthatnád, hogy nem csak a hengert tettem fel rá, illetve azért van rá szám írva, mert új hüvelyt kapott, és a gépműhely így azonosította. És hogy személyes melléke is legyen a sztorinak, nekem az is senki, aki nem tud/akar helyesen írni, és azt hiszi, hogy ez roppant vicces...szóval, akkor maradjunk is ennyiben. Nem legó, és nem vagyok szerelő. Ja, és a netről loptam a képeket, Nem tetszik? Perelj be....
Le oltotta a darazsat is hogy fröcsög pedig lehet igaza volt .
A szerellők se mindig olajguruk.
AZÉ nem KÉNE LESENKIZNI SENKIT...elhiszem hogy ÉRTESZ hozzá TESTVÉR...de NEM vagy EZZEL egyedül...láttak MÁR páran IJJET...

Azért FÓRUM a FÓRUM hogy MINDENKI...és ez LÉNYEGES hogy MINDENKI...leírhassa a VÉLEMÉNYÉT...BÁRMIJJEN formában...ha KARATÉJJOZVA akkor úgy...TE meg ÍGY...NEM kirájj itt SENKI hogy URALKOGGYON...
Ennek a végeredményét tedd fel videóba hogy mindenki láthassa.
De hónolt hengernek új dugóval többféle pozícióban mi a kommunikatív jellege. Ja és nem senki hanem senkik. Néha a senkik is valakik de legalább nem jaffáznak.
Nem, csak gondoltam színesebbé teszem ezt a színvonalas kommunikációt, ahol névtelen senki szájkaratéznak...mert ez egy KTM blokk 84-ből, és dobozból épül...
Most jaffázol zsiráf hogy szerellő vagy vagy mi?
A gyugót mindenki be tudja helyezni a hűvelybe számok nélkül is.
A legó nem ez. Az eredetileg fakockából készített gyerekjáték.
Legó 2. rész...
2 Akrapovic titán rendszer + apróságok: http://www.kepesmotor.hu/offro...
JÓ csajod van...vigyázz RÁ.

VAN még VALAKI akit NEM láttunk a ROKONSÁGBÓL?
110/90/19 dunlop geomax 75%
5 ezer
tagoknak 4
Én is azért adtam el, mert kicsi, kár érte, pedig egy kincs!
Szeva kortisz, átvettem a ruhát. El sem tudom képzelni hogy ment rád, vállban nekem kicsit lehetne nagyobb. Még egyszer köszi
JÓLVAN...a KORMÁNYcsapágy csere után majd má NYUGOTTABB leszek...oszt majd AKKOR...:)
Persze, nyugodtan!
GÁBRIS...PITIZHETEK ma is egy KICSIT?:)

A hüjjejószág SIPAKJA...MEGÁLLÍPÍTOTTA....
Ennyiért inkább egy FullHD kamerát hogy megörökítsem a mocizásokat.
Egy óráért biztos nem adnék ennyit, bár mindenki más.
MÉG jó hogy kapni lehet...

a vekker csak 16
kell keresni olcsóbb postást
30-ért nem drága?!?
Halihó!

Hogy vált be a Berg, mennyire vagy elégedett vele?
Ezidáig kellett valamit cserélni benne?
bár nem narancs de új és nem drága
link