Nem vagyok olajguru sem, de beszéltem tribológussal, olajforgalmazóval, és mivel szerelek is (ja azt nem), és 1988 óta versenyzem is szinte folyamatosan, így hidd el, hogy tudok a témáról ezt-azt. De játsszuk a hülyét, és kiabáljuk azt, amit a többiek, abból baj nem lehet. Végül is ezért van ilyen élhető országunk, és politikusaink is...
A 04-es hozzászólása végén is csak vigyorog mint rohadt tök az ól tetején. Lehet elviszem hozzá a ktm-em hagy mutogassa jót tesz neki majd eladáskor az image.
A senki attól lesz, hogy nem mer/akar információt megosztani magáról, avagy arctalan senki/senkik. Leszarom a videót, épp ezért tettem be a képeket, hogy valami szóljon a KTM-ről is, ha már ez a topic arról szól. Ha nem a barátok közt különkiadása menne itt hetek óta, akkor láthatnád, hogy nem csak a hengert tettem fel rá, illetve azért van rá szám írva, mert új hüvelyt kapott, és a gépműhely így azonosította. És hogy személyes melléke is legyen a sztorinak, nekem az is senki, aki nem tud/akar helyesen írni, és azt hiszi, hogy ez roppant vicces...szóval, akkor maradjunk is ennyiben. Nem legó, és nem vagyok szerelő. Ja, és a netről loptam a képeket, Nem tetszik? Perelj be....
AZÉ nem KÉNE LESENKIZNI SENKIT...elhiszem hogy ÉRTESZ hozzá TESTVÉR...de NEM vagy EZZEL egyedül...láttak MÁR páran IJJET...
Azért FÓRUM a FÓRUM hogy MINDENKI...és ez LÉNYEGES hogy MINDENKI...leírhassa a VÉLEMÉNYÉT...BÁRMIJJEN formában...ha KARATÉJJOZVA akkor úgy...TE meg ÍGY...NEM kirájj itt SENKI hogy URALKOGGYON...
Ennek a végeredményét tedd fel videóba hogy mindenki láthassa.
De hónolt hengernek új dugóval többféle pozícióban mi a kommunikatív jellege. Ja és nem senki hanem senkik. Néha a senkik is valakik de legalább nem jaffáznak.
Nem, csak gondoltam színesebbé teszem ezt a színvonalas kommunikációt, ahol névtelen senki szájkaratéznak...mert ez egy KTM blokk 84-ből, és dobozból épül...
Most jaffázol zsiráf hogy szerellő vagy vagy mi?
A gyugót mindenki be tudja helyezni a hűvelybe számok nélkül is.
A legó nem ez. Az eredetileg fakockából készített gyerekjáték.
A szerellők se mindig olajguruk.
Azért FÓRUM a FÓRUM hogy MINDENKI...és ez LÉNYEGES hogy MINDENKI...leírhassa a VÉLEMÉNYÉT...BÁRMIJJEN formában...ha KARATÉJJOZVA akkor úgy...TE meg ÍGY...NEM kirájj itt SENKI hogy URALKOGGYON...
De hónolt hengernek új dugóval többféle pozícióban mi a kommunikatív jellege. Ja és nem senki hanem senkik. Néha a senkik is valakik de legalább nem jaffáznak.
A gyugót mindenki be tudja helyezni a hűvelybe számok nélkül is.
A legó nem ez. Az eredetileg fakockából készített gyerekjáték.
VAN még VALAKI akit NEM láttunk a ROKONSÁGBÓL?
5 ezer
tagoknak 4
A hüjjejószág SIPAKJA...MEGÁLLÍPÍTOTTA....
Egy óráért biztos nem adnék ennyit, bár mindenki más.
a vekker csak 16
kell keresni olcsóbb postást
Hogy vált be a Berg, mennyire vagy elégedett vele?
Ezidáig kellett valamit cserélni benne?
link