MIvan SIPAK? TE most beőtözött hüjje vagy vagy IGAZI? De nincs NEKED kedved őtözködni...úgylátom.
Azért mert valaki ír valami okosságot és HEJJESEL a másik akkor az már pitizés? Ha valaki HÜJJE akkor azt fogja olvasni...ha OKOS(nem oKOS..hanem OKOS) akkor azt...és NEM azt amit szeretne..vagy más SZERETNE.
Ugye NEM bonyolult?
NE most legyél oKOS...hanem akkor kellett vóna OKOSNAK lenni mikor a HUSSABERGET vetted...
Nem vagyok a cég embere, leszarom...motorszerelő vagyok, és imádom, amikor rákezdik, hogy a Castrol az szar, mert hamis...nekem KTM fronton a Motullal, Ipone-nal, Repsollal volt rossz tapasztalatom. De Castrolból is csak a Power 1 Racing 4T olajat használom, és most épp XCF-W 250-ben...de ha rám hallgattok, azt tesztek bele, amit akartok...de egyszerűbb, ha úgy kezded, hogy neked az a tapasztalatod, hogy...
Sziasztok!
Eladó egy szép állapotú CASIO 3031 G SHOCK Mudman G-9000R tipusú óra. Igazi KTM fanoknak ajánlom,mert narancs fekete limitált szériás.
A Mudman egy igazi sárálló G-shock 20 bar vízállóság,stb.
Nézz utána,elpusztíthatatlan! Doboza papírjai megvannak,teljesen hibátlan. Ára:20.000- Tel: 30-338-1000
ÉN se használok KASZTROLT...se a motorba...se a kocsi MOTORJÁBA...se SEHOVA...nem jó tapasztalatok vannak...ENNYI.
Mit nem lehet EZEN megérteni? Valakinek valamiért BIZTOS hogy nem jó...NEKEM a GYÚKKETTES úgy zörgött tőlle mint a LOVASSZEKÉR...30 kilóméttert ha mentem az ÚJ olajjal...AZONNALI csere...és GYÚKKETTES újra szépen JÁR...akkor valami csak NEM kerek...
Decemberben Főleg ha rajta is ült az agy. Giraffe nem fröcsögök ez az én véleményem A KTM-be biztos nem öntöm.hogy te mibe öntöd az a te dolgod, ha a cég embere vagy akkor meg bocs. De az ajándékba kapott maradékot szívesen odaadom neked. Egyik Gyöngyösi motorszerelőt azért megmosolyogtattam a flakonnal.
Teló ki, kb 2 perc alul a pds-nél megfogod satuban az anyát meglazítod befújod a menetet wd40-el rácsavarsz 1 rongyot és a rugóval együtt tekered! Hidd el menni fog és még pontosan mérni is tudod.
Azért mert valaki ír valami okosságot és HEJJESEL a másik akkor az már pitizés? Ha valaki HÜJJE akkor azt fogja olvasni...ha OKOS(nem oKOS..hanem OKOS) akkor azt...és NEM azt amit szeretne..vagy más SZERETNE.
Ugye NEM bonyolult?
NE most legyél oKOS...hanem akkor kellett vóna OKOSNAK lenni mikor a HUSSABERGET vetted...