Nem kell ehhez körmös kulcs, kézzel lehet állítani! Látom itt nem sikerült, ez 2005 ös exc vagy 350órával e kép alapján. Akkor mi lehet még ha ezt ilyen szakszerűen elintézték!?
Helló KÁRTÉJJEM És a jót már csak jobbá lehet tenni. Ez nem mindig fedi a valóságot. Vannak akik a jót nem becsülik. Ez az én 450-em nél látható,ez csak egy példa hogyan kell futóművet állítani hidegvágóval körmös kulcs helyett. castrotyal használni ,aminek a maradékát büszkén oda is adta. és sorolhatnám.
NALÁTOD... TE is BElátod...akkor mégse vagyok annyira KÖCSÖG:)
Ha valami JÓ akkor ELISMEREM...még akkor is ha NEKEM nem OJJANOM van...
Nem rossz a DUKÁTTI...gondolkoztam egy HÁJJPERMOTÁRDON de osztottam szoroztam és arra jutottam hogy ANNYIVAL(az ANNYI nem kevést jelent) nem ÉR többet amennyivel többe kerül mint a TEHÉN(950)...biztos hogy nagyon SZÉP és JÓ is...de a FÍLLING nem ér még plusz majd EGYMIHÁJJT..mert MŰSZAKI tartalomban NEM sok különbség LEHET...
TIZENEGGYKILENCVENNYÓCAS SZTRÍTFÁJJTERREL már mentem....egy ÉLMÉNY...de nem SM kategórijja...de MINDEN tekintetben egy ETALON...
Sv-t akartam venni de nem találtam olyat ami jó állapotban volt most meg tele van minden jó állapotúval Lc4 lett volna a másik verzió de az meg túrázni nem alkalmas na meg szeretek gyorsan menni. Fz6nak nem tetszett a hátulja. a Monster tetszik csak félek tőle most is tetszeni
NEM szidom...csak NEM sokra tartom...méga KILECSZÁZAST se...és a LÓDARÁZS név messze áll tőlle...:)
Nade egy JÓ fantázijjanévvel könnyebben RÁ lehet sózni arra aki a PAPÍRFORMÁNAK hisz:)
Bár megvenni egy szamarat VERSENYLÓ hejjett(igen..ÓVERRDÓZZRA gondolok) mert az van RÁírva a homlokára meg nyereg van rajta, elég nagy FANTÁZIÁRA vall:)
amúgy ezeket a ganajtúró meg társait most nem csak erre gondolok de úgy poénosan mondod vagy tényleg szidod ? Kezdem úgy érezni hogy mégsem vagy akkora köcsög mint az elején de néha olyan mintha de mégis köcsög lennél
én már nem szeretem a férfias kettő télyket...
nekem jó az az csajos 4t filing...
könnyen indul...kezes baÁrány...sx 525 kifejezetten
a kis 6,5 tankal..amit visszaraktam rá az exc 8 literes tankja után olyan mint egy KÁrtcsÚ mÁnőőken
nekem sosem jött be ...mióta hegyekbe járok... a 2t.. ott az a nagy retek kipufogóly...
+feljáró előtt..élesztgetni kell..mert letakonyolja magát.. a pöncörgésbe...
+rezeg remeg rezonál mint a qÚrwa annya
az meg hogy a fogyasztása ..csak a duplálya az enyémnek 4tnek.....az meg a hab a torkán
+ a motorokat ..a főtengely széthúzásik meg csinálom magamnak.. még élvezem is a kis szerelési lyátékokat....amik a 4t nél beugranak...az az úgy nevezett..szelephézag bügyörgetés
na látod.. csak előrébb vagy...
amúgy ..most igy egymás közt menniy lenne az ára a 380nak...
tudom ráköltöttek már 300at a felúlyításra..meg annó 500ért vette meg ... már tankolt is bele.. vagy 50 liter benzint meg gumi is kopott róla.. ugyhogy végül is mennyi az annyi...
...zsiráf?
nem azért ..de ha úgy is szerelmes vagy .. lila köd ott van.. akkor pÉz nem számit.. megveszed...
az megkapja a te blokkod... a 250... oszt eladod..
elárulok egy titkot...
sx..exc 250 10szer könnyebb eladni mint egy 380...de mondom..ez titok...
Na komám...akkor LENNE még csak haddellhadd...ha aKOS ÖCCÁZZAL nyomná....így sincs HOZZÁ hasonló KOS karámszerte...nade akkor már még a FAJtársait se ismerné FEL-EL:)
Beszéltem a tulajjal, kérdeztem hogy a blokk eladó e belőle.
Azt mondta hogy csak egyben eladó a motor, így nekem tárgytalan sajnos.
Nem akartam csak úgy elmenni csak azért hogy kipróbáljam, motorozzak vele egyet.
Sőt lehet azt meg sem engedte volna, ami valahol érthető is hiszen csöppet sem ismer.
Az amit mondasz nem hülyeség, a blokk igen ugyan az csak a henger és a dugattyú mérete más, a hajtókar is ugyan az.
Annyi időm van erre még mint a fene, nem kapkodom el, ha elviszik a gépet akkor belevágok valamibe ha nem akkor is majd csak Április-Május környékén lesz esedékes.De jó tájékozódni, megtudni dolgokat olyanoktól akik ismerik a típusokat.Valld be azért te sem mondanál nemet a KXre ha újra a kezeid között tudhatnád.
Itt valahogy nem JÁCOTT szerepet az AGY...
De persze lehet hogy a VÁGÓ volt TÚL hideg....melegíteni kellett volna RAJTA:)
Ha valami JÓ akkor ELISMEREM...még akkor is ha NEKEM nem OJJANOM van...
Nem rossz a DUKÁTTI...gondolkoztam egy HÁJJPERMOTÁRDON de osztottam szoroztam és arra jutottam hogy ANNYIVAL(az ANNYI nem kevést jelent) nem ÉR többet amennyivel többe kerül mint a TEHÉN(950)...biztos hogy nagyon SZÉP és JÓ is...de a FÍLLING nem ér még plusz majd EGYMIHÁJJT..mert MŰSZAKI tartalomban NEM sok különbség LEHET...
TIZENEGGYKILENCVENNYÓCAS SZTRÍTFÁJJTERREL már mentem....egy ÉLMÉNY...de nem SM kategórijja...de MINDEN tekintetben egy ETALON...
Nem egy csúcs motor az tény
Nade egy JÓ fantázijjanévvel könnyebben RÁ lehet sózni arra aki a PAPÍRFORMÁNAK hisz:)
Bár megvenni egy szamarat VERSENYLÓ hejjett(igen..ÓVERRDÓZZRA gondolok) mert az van RÁírva a homlokára meg nyereg van rajta, elég nagy FANTÁZIÁRA vall:)
Amúgy a válasz:MIND!:)
nekem jó az az csajos 4t filing...
könnyen indul...kezes baÁrány...sx 525 kifejezetten
a kis 6,5 tankal..amit visszaraktam rá az exc 8 literes tankja után olyan mint egy KÁrtcsÚ mÁnőőken
nekem sosem jött be ...mióta hegyekbe járok... a 2t.. ott az a nagy retek kipufogóly...
+feljáró előtt..élesztgetni kell..mert letakonyolja magát.. a pöncörgésbe...
+rezeg remeg rezonál mint a qÚrwa annya
az meg hogy a fogyasztása ..csak a duplálya az enyémnek 4tnek.....az meg a hab a torkán
+ a motorokat ..a főtengely széthúzásik meg csinálom magamnak.. még élvezem is a kis szerelési lyátékokat....amik a 4t nél beugranak...az az úgy nevezett..szelephézag bügyörgetés
na látod.. csak előrébb vagy...
amúgy ..most igy egymás közt menniy lenne az ára a 380nak...
tudom ráköltöttek már 300at a felúlyításra..meg annó 500ért vette meg ... már tankolt is bele.. vagy 50 liter benzint meg gumi is kopott róla.. ugyhogy végül is mennyi az annyi...
...zsiráf?
nem azért ..de ha úgy is szerelmes vagy .. lila köd ott van.. akkor pÉz nem számit.. megveszed...
az megkapja a te blokkod... a 250... oszt eladod..
elárulok egy titkot...
sx..exc 250 10szer könnyebb eladni mint egy 380...de mondom..ez titok...
Persze csak azért mert állandóan az eget bámulnám.
http://images.motoinzerce.cz/k...
Azt mondta hogy csak egyben eladó a motor, így nekem tárgytalan sajnos.
Nem akartam csak úgy elmenni csak azért hogy kipróbáljam, motorozzak vele egyet.
Sőt lehet azt meg sem engedte volna, ami valahol érthető is hiszen csöppet sem ismer.
Az amit mondasz nem hülyeség, a blokk igen ugyan az csak a henger és a dugattyú mérete más, a hajtókar is ugyan az.
Annyi időm van erre még mint a fene, nem kapkodom el, ha elviszik a gépet akkor belevágok valamibe ha nem akkor is majd csak Április-Május környékén lesz esedékes.De jó tájékozódni, megtudni dolgokat olyanoktól akik ismerik a típusokat.Valld be azért te sem mondanál nemet a KXre ha újra a kezeid között tudhatnád.