gaba.
nem mentél el kipróbálni..megnézni... a frissen nyírt.. zsiráf féle motort?
vály?
nem jó ez az álmodozás mert a valóság sokszor kiábrándítóan 66..azaz... hathat
ott egy kafi 380..még egyben is van...és ott a lehetőség...
de ha neked ez a 250..ez bejön...lehet simán csak egy 300ast kellene abból csinálni....az meg olya egyszerű...fogod a 72 löketű motorod..és a 67dugó helyére berakod a 72 dugóval megáldott hengert...kb úlyonnan százötven dodó...
és bb egy az egyben illene a motorodra..mert ha jól tudom...azzal nem rariáltak már rég óta.. legalább is a 2004es sx re úgy ül az úly ..mint kacsa a nádasban az exc 300as hengere...
gyanús hogy a 98asra is.. úgy ülne...(2002ig.exc 2003ig a blokk az ugyan az mint a pl a 98as is...)
ésa 300as is izgalmas ám.. + a 360..380hoz képest full gyerekbetegségektől mentes!és jócskán erősebb nyomatékosabb mint egy 250!
ne e először egy 300ast kén kipaÚbálnod
ha már igy annyira ráérünk..két hólapát..tolás között..megoldjuk neked ezt a problémád.. ...is
valakinek van még gondja...
az hogy izzad a lába.. azzal nem tudunk mit kezdeni...de 5leteket lehet arra is kreálnánk
Gyere próbáld ki az enyémet, szívesen odaadom és meglátod hogy nem az, sőt élvezetes vele közlekedni.
Nem tudom hogy használtad e valaha Supermotoként a 300at.
De ha nem hidd el érdemes lenne egy hosszabb áttétel és egy jó SM szett hozzá.
Tényleg szívesen kölcsönadom az enyémet hogy kipróbáld milyen.
Nem kell nagyobb ez tény, mentem EXC450el nagyon jól motorozható volt, az 550 terepre nagyon sok, legalábbis nekem.
Az EXC250 idegesebb mint a 450EXC, vadabb, rugalmasabb.
Az INNYEKTOROS sose lesz ojjan JÓ mint a KARBURÁTOROS...akárhogy hangolják NEM ojjan lesz a gázrejjakcijjó...
A MÁSIK igazság: TEREPRE valóban nincs ÉRTELME 450nél nagyobb gépnek...van mikor már a KETTŐÖTVEN kétté is SOK...egy ijjen POKOLGÉP csak aszfaton az IGAZI...
Nem vagyok EGY nagy terepMÁGUS...csak ÉN ezt tapasztaltam...biztos van aki jobban TUGGYA...ezt ÉN gondolom így
Másként látjuk a dolgokat, nekem a 250 nagyon megfog mert 60tól 5.ben is iszonyat jól motorozható.
Olyan nyomatékos hogy simán jól motorozható.
Egyáltalán nem kell ahhoz nyelezni hogy megjöjjön az erő.
14:42vel 170 a vége, 125 környékén nyit a power 5.ben, alatta is mindenhol van erő benne nem is kevéske.
Így van, úgy is nekem kell éreznem mi a hozzám illő.
Maximum tényleg belátom majd idővel hogy az ilyen nem nekem való.
Igaz erre az első pár száz méteren rájönnék, érezném hogy túl sok e vagy megfelel.
tul hirtelen ,ideges volt a hangolása, váltoja, nem szerettem, igazi kűzdelem volt vele a motorozás...németböl hoztam pár éves volt, kapott egy új dugot ,párszor ha mentem vele gyorsan el is adtam,
nem mentél el kipróbálni..megnézni... a frissen nyírt.. zsiráf féle motort?
vály?
nem jó ez az álmodozás mert a valóság sokszor kiábrándítóan 66..azaz... hathat
ott egy kafi 380..még egyben is van...és ott a lehetőség...
de ha neked ez a 250..ez bejön...lehet simán csak egy 300ast kellene abból csinálni....az meg olya egyszerű...fogod a 72 löketű motorod..és a 67dugó helyére berakod a 72 dugóval megáldott hengert...kb úlyonnan százötven dodó...
és bb egy az egyben illene a motorodra..mert ha jól tudom...azzal nem rariáltak már rég óta.. legalább is a 2004es sx re úgy ül az úly ..mint kacsa a nádasban az exc 300as hengere...
gyanús hogy a 98asra is.. úgy ülne...(2002ig.exc 2003ig a blokk az ugyan az mint a pl a 98as is...)
ésa 300as is izgalmas ám.. + a 360..380hoz képest full gyerekbetegségektől mentes!és jócskán erősebb nyomatékosabb mint egy 250!
ne e először egy 300ast kén kipaÚbálnod
ha már igy annyira ráérünk..két hólapát..tolás között..megoldjuk neked ezt a problémád.. ...is
valakinek van még gondja...
az hogy izzad a lába.. azzal nem tudunk mit kezdeni...de 5leteket lehet arra is kreálnánk