Ez nagyon szép, de azért az XRV 750 se piskóta. De a hűtőládák akkor sem nyerők raja .KÁRTÉJEM a goldvingel is lehet endúrózni az sx el meg túrázni csak a megfelelő ember kezébe kell adni.
Pont ezért választanám az Adventure-t helyette, ha rendszámos műszakis V 2 endurot akarnék, és azzal max túra+lazább földút... Keményebb terepre a ser -t nem vinném ki, mert kb. 10-15 cm mínusz van hogy megálláskor-elinduláskor leér (magyarán nagyon nem ér)az egyik lábam, így ez kiesik. Azért írtam hogy előnytelen számomra. Ennek a motornak a saját szemszögemből nèzem a használati értékét és ezért hasonlítgattam.
"Bejött a bizakodás" ez volt az amin megütköztem. Egyébként örülök hogy megvan, több már nem lesz belőle, vigyåzz rá. Nekem igazából előnytelen főleg az ülésmagassága, túrázni kicsi a tank és nincs szélvédelem, terepen meg nem akarnék ekkora vassal birkózni. De tetszik.
fék..
hát ha a csavar kihullik belőle..mert gondos szerelő rakta össze..akkor tök mindegy hogy 320as..260as.. dot 4es..vagy dot 1. kettes
ha a féknyereg nem a helyén van..basz6od
klint..amúgy csak azt nem értem.. mért gondolod hogy először itt gyűlyt valaki infót.. és után innen indul vásárláskor és ide érkezik mármint a forumra...
mert ez egy annyira mérvadó ..hasznos informácókkal telibaszott hely lenne
szerintem ezt senki nem gondolná...
SEmmi GOND RUDOLF...de a BILLKLINNTON gyereknek most NAGYBAN igaza van...aki kicsit is KÉPBE van az tuggya hogy EGYKETTŐJÉRT ijjen MOTOR NINCS...még TALÁN valami LEpukkant se...a NÉMETORSZÁGI árakról NEM is beszélve...és OTT se sok van...és az a PIJJAC nem EZ a pijjac...
Azért a motorért ÉRZÉSEM szerint is ALSÓ hangon lepengettél MÁSFÉLMIHÁJJT...és még ez NAGYvonalú sacc is....mert ettől csak TÖBB lehet...és valljuk BE ez sincs köszönő viszonyban SEM az EGYMIHÁJJKETTŐVEL...
De mindegy mennyiért vetted...ÉN nem is kérdem...aza lényeg hogy megvan...:)
Még egy utolsó komm,ha érdekel szorgos gyűjtőmunkám eredményeképpen rábukkantam egy 950 ser-re 1,25-ért és még supermoto szett is van hozzá.
Ha érdekel e-mail-ben szívesen elküldöm az elérhetőséget.
Nem,nem azért nem azt vettem meg mert szar hanem mert a másikat ismerem,ismerem az egész életét szalontól a mai napig.
Üdv.:"fillérbaszó"
Jó az, ha neki megfelel bár nem hiszem hogy csak a fék volt az oka hogy ráfonnyadt 5 kilóért...Én esküszöm gondolkoztam rajta de lebeszéltem magam gyorsan róla.
Az 1.2-t kátéjjem is a 950 superendurora értette hogy nincs az az isten hogy annyiért tolongani fog a magyar közönség. Erre írtad azt hogy találsz. Persze, 1,4-1,5 körül (lényegtelen)Innen indult a sztori. Nem kötözködni akartam, csak a gyengébbek kedvéért.
Ha a szívedre vetted bocsi, csak itt vigyázni kell mit írsz mert akármekkora "okosságot" gondolkodás nélkül megzabálnak.
Peace
Igen ha kíváncsi vagy rá az 1.8ért hirdetett motort vettem meg (azt ami az enyém volt 2éve és most visszavásároltam),hogy mennyiért vettem meg azt ha nem haragszol nem kötöm az orrodra,de hidd el köszönőviszonyban sincs az 1.8-al.
Ha jól megnézted az ajánlatomat,szerepelt köztük 99-es adventure,640 enduro,690 enduro és 950 enduro,ezek közül csak a 950 ami határeset a többiért teljesen vastag ár az 1.2.
A fórumra délelőtt raktam a hirdetést de a hirdetés már rég élt, a fórum egy utolsó próbálkozás volt mielőtt elmentem a kicsit számomra drága vasért.De minek is magyarázkodom...,ide úgy nézem leginkább kötözködni járnak az emberek.
Elnézést,hogy meg mertem szólalni,húzok is ebből a topikból mert tisztán látszik,hogy itt buzog a jóindulat.
Németországban 3-4 db van eladó általában. Magyarországon csakis a többszöröse lehet. Főleg olyan gazdától aki szeretne megválni tőle, miután olvassa az 1.2 m igazán nagylelkű ajánlatot.
Közúton ritka kivételektől eltekintve nem is vesz az ember a szó szoros értelmében vett féktávot.
Viszont közlekedni elvileg még a Pannonia dobfékje is megfelel, hiszen átmegy műszakin...
Közúton használom soha nem volt vele ilyen gondom elől, hátul fémfékcsöves.
Olyan hogy behúzod a kart még nem fordult elő.
Új fékpofák és fékolaj van benne, nekem nem volt még vele ilyen gondom, persze nem pályázom.
Endurózásnál meg megint csak nem tapasztaltam vele ilyet.
B@szhatod a tárcsádat, nem az a gond.
Nekem pályán amikor próbáltam magamhoz képest agresszívan menni, maximum 10 perc után a markolatig be lehetett húzni a kart, pedig szinter betétek és frissen cserélt 5.1-es fékfolyadék volt benne.
És hát én messze nem vagyok egy VDB, szóval szerintem nem túlzás azt mondani hogy ez a fék SM használatra kurva kevés...
Mijjen TÚRÁRÓL beszész TE? Mijjen szélvédelem? Mijjez? GOLDDWINNG?
Amúgy meg JÓ sokmindenre...épp az hogy TÚL nagy a tank...amúgy FASZA...
PÁRAN..JÓPÁRAN soha nem fognak FELNŐNI ahhoz hogy MIT MIRE kell használni...és MIT MIVEL hasonlít össze...
hát ha a csavar kihullik belőle..mert gondos szerelő rakta össze..akkor tök mindegy hogy 320as..260as.. dot 4es..vagy dot 1. kettes
ha a féknyereg nem a helyén van..basz6od
klint..amúgy csak azt nem értem.. mért gondolod hogy először itt gyűlyt valaki infót.. és után innen indul vásárláskor és ide érkezik mármint a forumra...
mert ez egy annyira mérvadó ..hasznos informácókkal telibaszott hely lenne
szerintem ezt senki nem gondolná...
rudi..
ver iz de pikcsör
Azért a motorért ÉRZÉSEM szerint is ALSÓ hangon lepengettél MÁSFÉLMIHÁJJT...és még ez NAGYvonalú sacc is....mert ettől csak TÖBB lehet...és valljuk BE ez sincs köszönő viszonyban SEM az EGYMIHÁJJKETTŐVEL...
De mindegy mennyiért vetted...ÉN nem is kérdem...aza lényeg hogy megvan...:)
Ha érdekel e-mail-ben szívesen elküldöm az elérhetőséget.
Nem,nem azért nem azt vettem meg mert szar hanem mert a másikat ismerem,ismerem az egész életét szalontól a mai napig.
Üdv.:"fillérbaszó"
Ha a szívedre vetted bocsi, csak itt vigyázni kell mit írsz mert akármekkora "okosságot" gondolkodás nélkül megzabálnak.
Peace
Ha jól megnézted az ajánlatomat,szerepelt köztük 99-es adventure,640 enduro,690 enduro és 950 enduro,ezek közül csak a 950 ami határeset a többiért teljesen vastag ár az 1.2.
A fórumra délelőtt raktam a hirdetést de a hirdetés már rég élt, a fórum egy utolsó próbálkozás volt mielőtt elmentem a kicsit számomra drága vasért.De minek is magyarázkodom...,ide úgy nézem leginkább kötözködni járnak az emberek.
Elnézést,hogy meg mertem szólalni,húzok is ebből a topikból mert tisztán látszik,hogy itt buzog a jóindulat.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Viszont közlekedni elvileg még a Pannonia dobfékje is megfelel, hiszen átmegy műszakin...
Olyan hogy behúzod a kart még nem fordult elő.
Új fékpofák és fékolaj van benne, nekem nem volt még vele ilyen gondom, persze nem pályázom.
Endurózásnál meg megint csak nem tapasztaltam vele ilyet.
Nekem pályán amikor próbáltam magamhoz képest agresszívan menni, maximum 10 perc után a markolatig be lehetett húzni a kart, pedig szinter betétek és frissen cserélt 5.1-es fékfolyadék volt benne.
És hát én messze nem vagyok egy VDB, szóval szerintem nem túlzás azt mondani hogy ez a fék SM használatra kurva kevés...