Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előbb nyit később zár*
azért ezek nem teljesen így vannak... azért csörgött az be mert lementetek a préssávval ~0,8mm alá és a kompresszió viszony valahol 16:1 körül vagy fölötte volt... azért csörgött be... Ez egy membrán és nem résvezérelt motor. Viszed felfelé a hengert "magasabban" lesz a kipufogó nyílás vagyis előbb nyit előbb zár ez pont hogy fordulatra kéne de mivel levitted a kompresszió viszonyt vesztettél a teljesítményből. Én nem akartam leírni mert én sem vagyok nagy tudója de legyen róla több infó is
TERMOSZKÁM...utólag mossmá NE okoskoggy...mert az má csak OJJAN mint amikor ELSŐRE vagy hüjje...FIFTI FIFTI.

Azt is én írtam mi TE LEPKEagyú hogy az XT má csak azé is jobb mert KÉTEZERNYÓCAS...nem egy 2006-os ócska KÁTÉJJEM...erre se emlékeszel mi? Pedig ez BELEÉG az ember AGYÁBA...és RETINÁJJÁBA...igazi SUTTYÓ felfogás...

MÁ most mosnád tisztára magad,kapkocc össze vissza mint pedofil pap az óvodában..hogy Te nem így meg nem úgygondoltad....PEDÚG ÚGY...de eriggy inkább az IKSZTÉT mosd le...mert nem FOG kelleni EGYMIHÁJJKETTŐÉRT...
A FÓRUM nem(lenne) SZÉGYEN...hanem TI páran a haverjaiddal...TI vagytok BENNE a SZÉGYEN...

ÉN nem akarok LENNI senki...ÉS nem hiszek MAGAMRÓL se semmit...
csak tapogatózzom itt a SÖTÉTBEN...mert NÉHA van ám...nem is akárrmijjen...DÁRK...csak ez itt NEM DUKÁTTI.

Az a ZARÁNDI KOS itt amúgy KIcsoda? Számít valakinek is valamit a mekegése? ÉN magam RÉSZÉRŐL nem vettem észre...hogy NEKEM számítana is...vagy egyáltalán ÉRDEKELNE.

TE...azaz te meg a haverjaid fogja megmondani hogy EGY SENKI lettem itt? NEröhögtess...EZ a TI reszortotok...TI akartok ITT lenni valakik... és valljuk be,a SEMMIRE...a SEMMIBŐL...

ÉN engedek bazmeg...TI szenvedtek...ÉN szarok egy nagyot,mennék TOVÁBB... de ti meg máris fejest ugrotok és tapicskoltok benne...
elnézést kérek.. az átömlőt akartam irni..csak szivás lett belőle
a membrán vezértelt szivorésnek nix köze a henger helyzetéhez..az mindég az ideálist fogja csinálni..csak mint egy sx 525
Köszönöm a eszmefejtést!
Azért a szívót nem viszed sehoha, max az átömlő csatorna ablakait, mert ugye a szívás a forgattyúsházba történik, a membránokon keresztül...
ezek a kétütemű gépek pontosan olyanok ..mint férfi ember...résvezérlésűek
mert a 2t is a rés vezérli meg minket is ..cska minket egynőn egy rés vezérel..azt akaruk betömni lehetőleg minél több nőnél

0,5re a trélyfát...
ha emeled a hengert csökken a kompresszió is.. + még a résteket! is feljebb viszed ..amit a dugattyűú vezérel...
dee nem csak a kipufogót a szivót is!
tehát olyan 6ást érsz el ..mint régebben mikor még gyerekek voltunk és veszettül reszeltük a szimókat...
csökkent az alsó fordulaton az erő..de nött a fordulata a jószágnak meg az ereje is...

de van egy optimum nevezetű förmedvény...
ha azt sikerül elkapni...akkor lesz a legerősebb..és még berugni is könnyű lesz...(miközbe meg alkoholt nem is fogyasztasz

egy 300exc nél a 0,7 tömitést ..0,2 re cseréltük...hát mint mondjak.. alul tök erősebb léett ..berugni is 6ározottabban kellett..de baszottul nem forgott + még be is csörgött(mert a hogy nőtt a henger töltési 6ásfoka.. a fordulatszám növelésével.. elérte azt a kompressziót ahol az égés robbnaásszerűvá válik..és konkrétan szar volt..
0,7 erősebb volt és forgósabb is. de alul meg nyüszüge ...
ez 380nál..ez az alul nyüszüge..ez 380nál nem fordul6 elő..

gyanús hogy az a 0,9..az nagyon eltalált lesz!
csak ügyes gyerek ez a zsiráf
kisebb kompresszioviszony, de viszed vele a vezérlést is. Bár az a 0.4mm ha 0.5 a gyári talptömités elenyésző
Megtörtént!
Írj egy mailt...giraffe64@freemail.hu
Tehát ha vastagabb a hengertalp tömítés akkor kisebb a kompresszió és jobban elforog a gép?
Mesélj róla egy kicsikét akkor pontosan ez hogyan is működik?
Sziasztok!
250 2t-be érezhető lenne e erőben a 100 as oktánszámú benzin?
vagy csak minimálisan és kár vele baszkódni, egyáltalán lehet e bele rakni?Autóba kezdtük el tankolni,a fogyasztás is csökkent(persze nálam nem ez a lényeg),állítólag a jobb égés miatt a motort is tisztítja.
ki..
mert ez aztán az a kettő té..ami ha lenne.. mármint nem csak 300exc lenne.. úlyban..akkor gondolkoznék én is hogy 2t legyen..de igy csak az 525 áll a bráner
főlega ha narancs szinű és olyan szép mint lyanó motorja volt...
és már az enyéme sem feka..hanem narancs..
az a fekete ,...az vak vágány volt..ez a narancs..ég igy a karcos idomokkal is sokkal szebb...
de muszály volt a feketét is kipróbálni.. hogy tudjam milyen is ez a helló kittis fíling...feketében..hát hamar okádék lesz.. mert a fekete karcossan rondább mint ez a narancs
Elküldenéd a számot, kíváncsivá tettél.
el mondom.. nekem ha az a sok berugáási gond nix.. nagyon kafi gép volt mind a kettő...
és a 0,9 hengertalp tömités..gyanús hogy megoldotta volna ezt a dolgot is..
!csak ezt akkor még nem is tudtam..mert csak mehanikus motorszerelő voltam akkoriban is azóta olvastam ...hallotam többet erről
hallgass ....rám

ha összerakták próbáld ki..lyárly utána annka hogy ezen meg van e csinálva az a csavar..ahol elreped a blokk...amúgy ezen úgy látom(az első kép) nix elrepedve...
a membránház alatt lévő kis dudor..

amúgy lehet hogy az a sx380..nem szarabb mint a 360..mert leeht ..én akkor még nem tudtam.. hogy a henger emelésével.. csökkneted a kompressziót ..de növeled a forgási hajlamot.....
mert valójában a ha jól emlékszem...352ccm(76x76)..és 78x78) 368ccm de fejből hgy ne számoljam ki a dé négyszet píper négy szer z.=?
hogy az hány köbcenti..meg nem is bizti hogy mind a kettő kocka furatlöketű volt...
Már meg is történt!
Mert aztán te nem mi, kivitted már a gatyót a szennyesbe?
0,9 Mivel eladásra megy, és nem én üzemelem be, így nem kockáztattam...
ja itt vagy gaba
15ezer felé olyan biciklilámpák vannak mint egy helikopter keresőlámpa....
na ha ezt hangaba észreveszi.. mehet vehet úly alsógatyát..a régit ki sem kell mosnia..mert az a sok geci eltömítené a mosógép szűrőlyét.. mint a vizkő

zsiri..full igazad volt előző irásodban is..
megigérem.. lapozzom ezentúl..és nem irok neki olyat amire kellene válaszolnia....
mert való igaz..kicsit bántani akartam...mint egy rossz gyerek ...

igérem nem lesz több ilyen..nem nem

mekkora a hengertalp tömités... mert úgy nézem..ez nem 0,5..ez vagy 1mm es..
SX nekem azért sem jó mert azt nehezebb lenne utcán használni világítást meg kellene oldani rá.
EXC-nél meg nincs ilyen probléma.